Tedenski Lunin horoskop od 27. novembra do 3. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 27. novembra do 3. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 27. novembra do 3. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 27. novembra do 3. decembra

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek vas bo spremljala Polna luna v znamenju dvojčkov, ki prinaša nestrpno energijo, jezo, razdražljivost in neprilagodljivost. Nikar ne vztrajajte, če samo za sekundo začutite, da se vse skupaj ne bo dobro končalo. Raje si prihranite svoj mir in se umaknite na varno. Kljub temu da boste ves čas spraševali in poizvedovali, pravih odgovorov ne boste našli. Občutljivo bo tudi telo, zato si omislite zdrave obroke, da ohranite vitalno počutje.

V torek se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato resnosti in doslednosti niti ne pričakujte.

Vsaka informacija, ki jo boste zaznali, vas bo motivirala k novim podvigom. Vse kar se bo ugodno reševalo, bo pozitivno vplivalo na počutje. Ne jezite se, če vas bodo opozorili na nekaj, kaj ste skoraj pozabili. Prav tako se ne čudite nepričakovanim zamudam, ki vas lahko za trenutek spravijo v slabo voljo. Osredotočali se boste na vse kar je barvito, zabavno in lahkotno.

V sredo ob 7.53 uri luna prehaja v znamenje raka.

Razmislite o tem, da bi se priklopili na nežno ter tiho energijo. Najbolj boste zadovoljni, če bodo dogovori in opravki potekali gladko in brez zapletov. Ne bodite presenečeni, če se bo prebudilo nekaj pomislekov, namesto da dvomite, se usmerite v pozitivno razmišljanje. Čustvenim zlomom in izbruhom ne boste pustili da vas spravijo v slabo voljo, ampak boste situacije premagali z globokimi debatami. Prisotnega bo nekaj osebnega nezadovoljstva, ki se bo izražalo v pripombah.

V četrtek bodo zaradi lune v znamenju raka spodbujeni ustvarjalni procesi. Prav tako boste uživali v povezovanju na področju čustev. Z veseljem boste podarili kakšen lep kompliment ali priskočili na pomoč, če se bo kdo v vaši bližini znašel v težavah. Tudi če bodo na plano prišle razne nejasnosti, jih boste lahko z umirjenim pristopom tudi zgladili. Stvari, ki se vas bodo močno dotikale vas lahko v notranjosti vznemirijo bolj kot običajno.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 27. novembra do 3. decembra

V petek dopoldne se bo luna nahajala v raku, zato bo vse bolj mirno.

Če ste na pragu odločitve, povezane z ljubezenskim odnosom, raje še nekoliko počakajte, da zadeve dobijo bolj jasno sliko. Mnenja drugih lahko popoldne, ko luna preide v leva zamajejo trenutne odločitve. Z užitkom boste delali vse kar si boste želeli, samozavestni in malce narcisoidni. Postali boste bolj pogumni in veselje bo tisto, ki bo izboljšalo počutje.

V soboto ko bo luna v levu boste končno zaživeli na razgiban način.

S pogumnim pristopom boste ves čas skušali prodreti v ospredje. Zaznavali boste povečano potrebo po družabnih stikih, razrešile se bodo situacije, v katere ste še pred kratkim močno dvomili. Na področju družinskih odnosov boste s svojo prisotnostjo marsikomu še kako polepšali dan. Z veseljem boste na veliko izkazovali svoja čustva in sposobni boste kjerkoli boste želeli poiskati resnico ter pravico.

V nedeljo, ko se bo luna nahajala v levu si boste pričarali čudovit dan, poln smeha. Povečana bo stopnja prijaznosti, zato boste nad obnašanjem nekaterih posameznikov, ki običajno ves čas nergajo celo presenečeni, seveda v pozitivni smeri. Namesto da se jezite in se zadržujete v omejitvah, si dovolite bolj svobodnega življenja, ter sprejmite priložnosti, ki pronicajo na plano. Iskren pristop nosi s sabo dobre rešitve.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DOBRODOŠLI V MESTU ZMAG in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE NEPRESTANO PRITOŽUJEJO?