Dnevni horoskop za torek 27. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 27. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 27. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 27. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Močne zaznave, ki jih boste deležni prinašajo prave rešitve in nove smernice.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne dovolite si obupati, raje se dvignite in se dokopljite do pravih odgovorov.

horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Danes ob 08:34 uri Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marlene Dietrich, nemško-ameriška filmska igralka, pevka
  • Jože Ovsec, slovenski slikar
  • Gérard Depardieu, francoski filmski igralec
  • Anton Rop, slovenski ekonomist, politik, predsednik vlade
  • Zoran Rožič, slovenski slikar in pesnik

Na današnji dan na slalomu v Lienzu v Avstriji Urška Hrovat zasedla tretje mesto. Apollo 8 uspešno pristane na Zemlji. Rodil se je Louis Pasteur, francoski mikrobiolog, kemik in Johannes Kepler, nemški astrolog, astronom, matematik. Umrl je Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in Pierre de Ronsard, francoski pesnik.

Človek nikoli ne bi smel reči: Prepozno. Vedno je čas za nov začetek.

K. Adenauer
Katera astro znamenja se boste danes počutila utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno?

V današnjem dnevu se boste počutili utesnjeno in nesproščeno rojeni v zračnih znamenjih.

Na katerem področju bo hladna narava najbolj prišla do izraza?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo hladna narava prišla najbolj do izraza na področju medsebojnih odnosov.

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite da ne izgubite glave zaradi malenkosti. Težava, ki vas spremlja vseeno ne bo pregloboka, z luno v ribah boste lažje našli izhod. Z nekom se lahko srečata in pogovorita.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi občutljive energije lune v ribah vas bo obremenilo nekaj, kar se dogaja doma, zato ne boste našli ne časa ne energije za kar koli drugega. Vezani biki se morate potruditi, da ne zapadete v konflikt.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V domačem okolju boste hrepeneli po tem, da vam priskočijo na pomoč, v službi pa se boste želeli uveljaviti oziroma izpostaviti. Čeprav to ni v vaši navadi, boste izredno prilagodljivi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v ribah se boste razveselili nežnih ljubezenskih pripetljajev. Tudi doma vas bodo razvajali, kar vam bo še kako godilo, saj ste utrujeni od vseh obveznosti in preteklih zapletov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločite se, komu boste dali prednost in se potrudite vzpostaviti prijetno vzdušje. Vsak drugi pristop bi vam povzročil preglavice, saj bi vas lahko nekdo popolnoma napačno razumel.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker boste opazili, da se nikakor ne zberete, pomembno zadevo raje preložite, kot da bi si belili glavo z nerešljivimi ugankami. Zanašajte se tokrat samo na dejstva in na dokumente.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nič več vam ni jasno saj opažate, da vam določeni ljudje, za katere ste bili prepričani da so vam blizu v ničemer niso podobni. Nekdo se po daljšem času vrača kar vas lahko celo obremeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne bodite tako zelo nepotrpežljivi, začnite se zavedati, da kdor čaka, dočaka. Pazite, saj boste imeli opravka z ljudmi, ki se jim ne bi smeli preveč zoperstavljati, ker so lahko tudi maščevalni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Polni boste energije, tudi miselne sposobnosti bodo neverjetne. Dan bo prebudil željo po uspehu, zato dajte vse od sebe. Vaša intuicija se bo na področju čustev prebudila v pravem trenutku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v ribah boste ljubeči in pozorni. V kolikor bo kdo od bližnjih potreboval vašo pomoč, boste storili vse, kar je potrebno, da se mu posvetite, ne da bi karkoli pričakovali v zameno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Situacija v službenem krogu se bo odvila povsem nepričakovano, vendar kljub temu nima smisla, da se pritožujete. Čim prej se postavite odločno na svoje noge in začnite znova.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zakaj bi se ves čas obremenjevali, ko pa lahko naredite kakšno simpatično potezo in s tem sebi in še komu polepšate dan. Tvegajte tam kjer vas nekaj močno mika, morda vam uspe.

Vas zanima: SKRITA MOČ ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJU KOZOROGA ali DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023