Dnevni horoskop za torek 25. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 25. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 25. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 25. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veste, da ste že veliko dosegli, a v tem še vedno ne najdete pravega zadovoljstva. Zato se boste pripravljeni bolj poglobiti vase in razmisliti, kaj sploh želite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes ne boste več iskali potrditev in silili v tvegane okoliščine, temveč se boste izkazali kot razumna in potrpežljiva oseba.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

SONČNI VZHOD PREBUJA NARAVO, BRANJE KNJIG RAZSVETLJUJE GLAVO.

Mongolski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ella Fitzgerald, ameriška jazzovska pevka
  • Alfredo James »Al« Pacino, ameriški filmski igralec
  • Miran Tepeš, slovenski smučarski skakalec
  • Renée Zellweger, ameriška igralka
  • Anja Pärson, švedska alpska smučarka

Na današnji dan je Avstrija dobila svojo prvo ustavo. Začetek gradnje Sueškega prekopa. V San Franciscu zasedala ustanovna konferenca Organizacije združenih narodov. Rodil se je Guglielmo Marconi, italijanski elektroinženir, izumitelj in Gérard Henri de Vaucouleurs, francosko-ameriški astronom. Rodil se je tudi košarkar Tim Duncan in oče modernega baleta Mihail Mihajlovič Fokin. Umrl je Elvis Bešlagič, hokejist in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena iskrena ljubezen.

Katera astro znamenja morate biti danes v prometu še posebej previdna?

V prometu bi morali biti danes še posebej previdni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Niste zadovoljni in nikakor ne morete zaradi lune v znamenju raka uskladiti vseh svojih obveznosti. Tudi prijatelj, s katerim ste se oddaljili, trenutno še ni pripravljen na pogovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane pa še zadeva, kjer bi potrebovali tudi kanček sreče. Zaželite si dobro in zgodilo se vam bo nekaj nenavadnega, kar vas bo presenetilo.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi nakopičenega dela boste vedno bolj nervozni ter nevzdržni za vse ki vas obkrožajo. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in se napolnili z energijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdni bodite, da ne boste zaradi hitenja, da bi ujeli nekaj pomembnega česa pozabili. Čas je, da se začnete do sodelavcev drugače obnašati, saj boste sicer psihično vedno bolj obremenjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar se ne zapletajte v spore s šibkejšimi značaji, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe. Začnite raje zopet verjeti vase in cenite opravljeno delo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v raku vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo izkoristite na vseh področjih. Val sreče boste zaznali tudi na ljubezenskem področju, saj bo vse skupaj končno usklajeno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmislite, kaj bi lahko na osebnem področju v prihodnje spremenili, saj niste najbolj zadovoljni. Razmislite, morda naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa ni bilo dovolj poguma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zalotili se boste, da boste razmišljali o tem, kako dobro bi bilo, da bi bil nekdo od prijateljev bolj zgovoren ko je treba podati iskreno mnenje. Presenetil vas bo dobro dodelan rezervni načrt.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker boste razigrani in polni zanimivih predlogov, se vam bo marsikdo z veseljem nasmehnil. Ne obotavljajte se ko vas bodo nekaj prosili, ampak ponudite roko, oziroma nekaj svojega časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločili se boste navezati dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Ne obremenjujte preveč ljudi v okolici s svojimi idealistično zastavljenimi cilji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na delovnem mestu se boste počutili kot da bi se dobesedno izgubili, kljub temu vztrajajte pri svojem, saj boste imeli prav. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo iskala nasvet.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izredno nemirni in fizično neučakani boste, zato bo zelo težko zdržati na istem mestu. Nekdo, ki je za vas pomemben, vam bo končno odgovoril tako, da boste zadovoljni.

Vas zanima: KAKO BO SONCE V BIKU VPLIVALO NA ZNAMENJA ZODIAKA? ali POSODITI PRIJATELJU DENAR ALI NE?