Tedenski Lunin horoskop od 24. do 30. aprila

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. aprila 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. aprila 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato sledi nemir, prepleten s številnimi različnimi situacijami. Priporočljiv je obisk raznih predavanj in delavnic, saj boste odprti za nova znanja in informacije. V odnosih se boste težko poglabljali in osredotočali, zato niti ne poskušajte, da si prihranite razočaranje. Zelo težko boste prenašali samoto. Kljub temu, da boste strmeli k osebni svobodi, boste potrebovali družbo, vendar le takšno, ki vas bo nasmejala. Pazite na spletke, ki se bodo vrstile in vsekakor preverite vse dvomljive informacije. Ob 20.58 uri prehaja luna v raka, zato boste kar naenkrat bolj usmerjeni v intenzivna čustva.

V torek vas bo spremljal vpliv nežne lune v znamenju raka, zato na prvo mesto postavite previdnost, ki vas lahko reši pred kakšno zagato.

Potrebovali pa boste veliko več časa, da se omehčate in se prilagodite, še posebej ko boste v družbi ljudi, ki jih ne poznate dovolj dobro. Čas je zelo primeren za finančne naložbe in varčevanje, saj boste vsako stvar najprej razmislili ter predvideli vse mogoče scenarije. Svoje delo boste opravljali še skrbno in predano, zato boste dosegali oprijemljive rezultate.

V sredo, ko se bo luna nahajala v raku boste prebudili nezmotljiv občutek za prav in dobro.

Z veseljem boste kuhali, urejali in pospravljali, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti. Lastno nezadovoljstvo boste težko skrili pred okolico. V negativnem smislu se lahko preplete tudi nekaj nesoglasij in napetih pogovorov, ki pa se bodo na koncu rešili v pozitivni smeri. Čutili boste močno potrebo, da nekomu pripadate, ter da je občutek varnosti izpopolnjen. Marsikdo vam bo začel zaupati, kar vas bo razveselilo.

V četrtek ob 8.29 uri luna prehaja v znamenje leva, nastopi tudi Prvi krajec.

Druženje bo sproščene narave, polni boste optimizma in želje po tem da ušpičite nekaj zabavnega. Z visokim egom boste usmerjeni k temu, da se vaša kreativnost in zabavna plat opazita, zato boste hrepeneli po občudovanju. Na veliko boste izkazovali svoja čustva in sposobni boste tudi zahtevnih dejanj.  Lev je znamenje, ki vlada srcu in hrbtenici, zato je pomembno, da poskrbite za pravilno gibanje. Razposajeni se boste z odlično komunikacijo podali tja, kjer boste čutili, da lahko stopite v ospredje. Ugoden dan tudi za sklepanja novih prijateljskih odnosov.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 24. do 30. aprila 2023

V petek, ko se bo luna nahajala v levu bosta optimizem in samozavest bosta korakala z roko v roki.

Vse, česar se boste lotili, vam bo šlo dobro od rok. Veliko lažje boste premagovali napetosti, ki vas spremljajo, po drugi strani pa bo energija današnjega dne zahtevala od vas več prilagajanja v zasebnih odnosih. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa zase in za sproščeno razvedrilo.

Tudi čustveno ne boste najbolj sproščeni, saj se vam bodo ves čas kopičile prijetne misli.

V soboto se bo luna skozi dan nahajala v znamenju leva, zato boste pogumno sledili svojim mislim, lažje se boste dokopali do bistva. Domače okolje bo vir navdiha le v primeru če se bo veliko dogajalo ali praznovalo. Če vam bo dolgčas, se boste usmerili drugam. Ob 20.59 luna prehaja v znamenje device, zato večer ne bo najbolj sproščen, ampak poln raznih notranjih napetosti in obremenitev.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju device, zato se boste težje sprostili in prilagajali. V mislih boste začeli iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu in čistoči. To izkoristite, saj boste imeli dovolj energije, da se sistematično lotite vsega s čimer ste pred tem odlašali.  V tem času boste bolj občutljivi sladkorni bolniki in osebe s kroničnimi prebavnimi težavami. Nič ne bo enostavno, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ŽENSKI ZODIAKA, KI ZNATA ZAVRNITI NEPRIMERNE SNUBCE in NAJ VAS RETROGRADNI MERKUR PRESENETI V POZITIVNI SMERI