Dnevni horoskop za torek 24. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 24. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 24. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 24. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembno je, da se učite na preteklih lekcijah in morebitnih napakah. Zaupajte tistim rešitvam, ki jih dobro poznate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Previdno delujte v odnosih z značajsko stabilnimi, saj bosta v ospredju močna občutljivost in spremenljivo počutje.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

SONČEVI IN LUNINI MRKI V 2023, ČAS ZA SPREMEMBE

Danes praznuje Nastassja Kinski: Astro profil

Soncem v 9. Hiši Vodnarja je svobodna in prikupna oseba, ki izžareva radost in mladost. Kjerkoli se pojavi, je občudovana zaradi svojega neustavljivega šarma. Luna v Biku v 12. hiši ji podarja umirjenost in željo po urejenih družinskih odnosih, ki so zanjo ključnega pomena. V življenju se ničesar ne boji in zanjo so ovire vedno tukaj zato, da jih premaga na svojstven način. Merkur v znamenju Vodnarja ji podarja iznajdljivost, s katero lahko daleč prodre tudi v poslovnem svetu.

Venera v znamenju Rib nakazuje na nežnost in romantiko, ter željo po harmoniji v medsebojnih odnosih. Je umirjene narave in vedno pripravljena na nove začetke in podvige, ki dvigujejo njen ego na višjo stopnjo. V njeni karti primanjkuje ognja, kar pomeni, da ji večkrat zmanjka poguma v zadnjem trenutku.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 24. januarja 2023?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Harold Delos Babcock, ameriški astronom
  • Abraham Samojlovič Bezikovič, ruski matematik
  • Anton Gojmir Kos, slovenski slikar
  • Adolphe-Jean-Marie Mouron – Cassandre, francoski slikar
  • Neil Leslie Diamond, ameriški pevec

Na današnji dan Indira Gandhi postane indijska predsednica vlade. Režiser Alfred Hitchcock je izdal svoj prvi film The Pleasure Garden. Rodil se je Hermann Ebbinghaus, nemški psiholog in Gustav III., kralj Švedske. Prav tako se je rodila ameriška filmska igralka Sharon Marie Tate in igralka Nastassja Kinski. Umrl je L. Ron Hubbard, ameriški pisatelj, tvorec scientologije in Francesco Robba, italijanski kipar. Umrl je tudi Winston Churchill.

Mi nismo človeška bitja na duhovnem potovanju. Smo duhovna bitja na človeškem popotovanju.

Stephen R. Covey
Kaj vas bo danes najbolj zanimalo in privlačilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj privlačilo vse, kar je v tesni povezavi s čustvi.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prijazna in iskrena?

V današnjem dnevu boste najbolj prijazni in iskreni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ob pridobivanju informacij, ki bi vam lahko koristile, boste tokrat vsekakor uspešni in prodorni. Ne bodite pa presenečeni, če bodo v vse skupaj, kar se bo odvijalo vpletena tudi čustva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v ribah boste povsem prepričani o svojem prav, kar bo nekoga, ki je zelo trmast zmotilo. Čas je, da se naučite kaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas veseli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne dovolite, da bi se ustavili na področju kariere na pol poti samo zato, ker se bo nekaj zakompliciralo. Prihaja občutek, da je v vaši bližini ogromno drobnarij, ki jih ni moč na hitro opraviti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poslovno področje bo zaradi lune v znamenju rib zahtevalo od vas da prebudite pogum in odločnost, kar vas lahko naredi nervozne. Privoščite si kaj okusnega, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere in denarja bo sreča na vaši strani, zato se podajte v akcijo brez zadržkov. V ljubezni še razmišljate in se odločate, zato draga oseba ne ve, pri čem je.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z zoprno zadevo ali vprašanjem se zaradi občutljive energije lune v ribah ne bi radi ukvarjali. Previdni bodite, če vse skupaj zadeva osebo, ki vam nečesa noče odpustiti ali pa vas zavrača.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V odnosih boste imeli glavno besedo, ne glede na to, ali ste vezani ali samski. Napredovali boste, posebno na poslovnem področju. K sreči bodo urejene tudi finance.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Iz prijateljstva se lahko rodi nekaj več, vendar je smiselno še počakati, da se izognete občutku, da ste vsiljivi. Nikakor pa ne predolgo, ker je pred vami oseba, ki zagotovo zanima tudi ostale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nova priložnost prihaja že kmalu, zato se ne osredotočajte le na nerešljive situacije, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas. Priznati si morate, da ste morda zamudili nekaj pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Iz trenutka v trenutek boste kljub luni v znamenju rib bolj odločni, posebno na poslovnem področju. Z denarjem boste imeli srečo, uredili boste vse kar je potrebno.

 
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zadovoljni boste, na glede na dejstvo, da vam določeni sodelavci neprestano nasprotujejo. Ostane pa še najtežja prepreka, to je ljubezensko področje, ki trenutno ni v najboljšem stanju.

Obdobje spontanega Vodnarja
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Počasi lahko z ustreznimi vprašanji pridete do odgovorov, ki ste jih čakali in nad njimi že skoraj obupali. Področje čustev bo barvito, polno prijaznih komplimentov in trenutkov strasti.

Vas zanima: KO SE V RAZMERJU PREBUDI MOČNO LJUBOSUMJE ali SKUŠAJTE JEZO RAZUMETI NA PRAVI NAČIN