Dnevni horoskop za torek 19. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 19. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 19. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 19. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaljubljeni boste v skupno preživljanje časa. Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije na katero ne morate vplivati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nečesa ne boste sprejeli tako zelo zlahka. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Skozi dan še z Luno v znamenju Raka, se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2024

Danes praznuje Anja Rupel: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna.

Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Čeravno zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije svoje prirojene kvalitete in hkrati izvaja nadzor nad svojim manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 2. Hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje in zrak

ČE NAMERAVAŠ OPISATI RESNICO, PUSTI ELEGANCO KROJAČU.

ALBERT EINSTEIN
Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Katera astro znamenja se boste danes težko notranje umirila?

V današnjem dnevu se boste težko notranje umirili rojeni v znamenju škorpijona, vodnarja in kozoroga.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Še vedno premalo pazite na nepovabljene oči in ušesa, ki vam lahko na področju kariere škodijo. To je tudi glavni razlog, da mnogi prehitro izvedo za vaše načrte in taktiko, zato vas lahko tudi prehitijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubosumnost, ki se ji tako težko izognete vam lahko zaradi vpliva lune v znamenju raka tokrat močno škoduje. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku in zaupajte sami sebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vam bo nekaj zanimivega predlagal, vendar bi radi znova premislili, saj ste se pred kratkim zapletli v mrežo nejasnosti. Tisti, ki ste v razmerju se boste težko zadržali, da se ne bi postavili zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav ne želite izgubiti svoje samostojnosti in tistega, kar trdno držite v rokah, boste z energijo lune v svojem znamenju skozi dan malodušni. Več sreče se vam obeta na področju čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne bodite odklonilni, raje premislite o novih pogodbah, ki se vam lahko na finančnem področju kmalu obrestujejo. Odprite spontano svoje misli in premislite o sporočilu z bogato vsebino.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte rahlo nestrpnost v odnosih. Nerganje vas bo spravljalo ob pamet, zato se tudi sami, ko nekaj ne bo steklo gladko nikar ne pritožujete preveč. Samski se boste znašli v manjši zagati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi samozavesti in prepričanja vase boste lahko vplivali na marsikoga. Vaš pogled usmerjen v napoved določenih dogodkov prinaša vsem skupaj pomembne iztočnice, še posebej med sodelavci.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko skozi dan, ko se bo luna nahajala v raku močno obremeni. Izogibali se boste pomembnim odgovornostim in pogovoru o denarju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Oseba, ki je za vas zelo zanimiva, bo z vami delila svoje dragocene izkušnje, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Razumeli boste namere drugih, zato bo vam lažje delovati tudi v večji družbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V pomembni situaciji boste stavili na odprte karte. Vsakemu boste povedali kar si mislite, popolnoma brez zadržkov. Dolgo načrtovane sanje na področju dela in denarja bodo končno postale realnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z veseljem se boste posvetili lepim platem življenja. Dosegli boste težko zastavljen cilj in se ob tem počutili čudovito. Prav je, da mislite nase in da si privoščite tisto, kar potrebujete in želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav vam bo nekaj uspelo popolnoma brez težave, nikar ne bodite preveč egoistično naravnani, saj bi se vam vse skupaj lahko kmalu začelo maščevati v zelo negativni smeri.

Vas zanima: ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI? ali OTROCI IN NAJSTNIKI TER NJIHOV ČUT ZA USLUŽNOST