Dnevni horoskop za torek 16. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 16. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 16. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za torek 16. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prepirljivost lahko pokvari še tako trden odnos, zato se napornim dokazovanjem in konfliktnim situacijam raje izognite. Skušajte poiskati pravi stik s svojo notranjostjo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Premislite, preden se boste odločili za pomemben korak, saj boste prepričani da obvladate vse pomanjkljivosti, resnica pa bo daleč od tega.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 05:48 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Maja Keuc: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v X. hiši Kozoroga, ji podarja vztrajnost. Zanima jo tujina, z lahkoto se uči tuje jezike, stoji na realnih tleh. Ima zelo dobro komunikacijo. Prvi vtis, ki ga pusti je vedno odličen. Ima zanimiv pristop. Težave se ji lahko pojavijo na čustveni ravni, vendar jih bo znala zelo dobro skriti. Z Marsom v znamenju Kozoroga v IX. hiši je odločna. Zelo si želi, da bi projekt, na katerem dela, uspel v največji možni meri. Zaljubljena je v svoje cilje, glede službe, oz. dela, ki bi ga rada opravljala. Včasih se nagiba k starim vzorcem, čeprav drugi tega od nje ne pričakujejo. Večkrat ima težavo sprejeti novosti, vendar se jih čez nekaj časa navadi, nato jo pa celo navdušijo.

Njena Luna, ki se nahaja v 1. hiši Dvojčkov ji podarja razigranost. V življenju bo imela dobre, trdne prijateljske odnose, vendar samo toliko, koliko bo to njej ustrezalo. Jupiter v znamenju Device v VI. Hiši je natančen in analitičen. Je izbirčna, poleg tega pa se njen okus z leti spreminja. Vedno vztraja pri svojih zamislih in odločitvah, zelo težko jo je premakniti. Kasneje se ta samozavest preko življenjskih izkušenj nekoliko omili. Kariera, ugled in denar ji veliko pomenijo, vendar na tistem področju, ki ga izbere sama. Ima dovolj energije, da doseže svoj cilj oziroma vidno vlogo ali prepoznavno pozicijo v življenju.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Vodopivec, slovenski skladatelj
  • Niccolo Piccinni, italijanski operni skladatelj
  • John Carpenter, ameriški filmski režiser
  • Sade Adu, britansko-nigerijska pevka
  • Kate Moss, britanska manekenka

Na današnji dan je bila sprejeta prva slovenska ustava. Rodil se je Vladimir Sergejevič Solovjov, ruski teolog, filozof in Gustav Tönnies, slovenski industrialec. Umrl je Arturo Toscanini, italijanski dirigent in Ivan Meštrović, hrvaški kipar.

Odločil sem se za ljubezen, sovraštvo je preveliko breme.

Martin Luther King
Na katerem področju se danes nakazujejo težave?

Dnevni horoskop napoveduje, da se težave nakazujejo na področju čustev ter pri dojemanju težje snovi, saj se boste težko skoncentrirali.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj razdražljiva?

Najbolj razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kompatibilne ljudi boste tokrat srečali v okoliščinah, ko boste dejavni, seveda takšnih, kjer boste lahko tekmovalni. Skozi dan prihaja z energijo lune v vašem znamenju nekaj svetlih trenutkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar ste gradili in sestavljali, se vam tokrat vrača na bolj učinkovit način. Vaš osebni napredek bo najbolj intenziven takrat, ko boste znali z ovirami ravnati na diplomatski način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Energija lune v ovnu lahko pomaga premagati egocentrizem in uskladiti odnose z okolico. Po drugi strani pa bi lahko ta energija škodila tistim, ki ste zelo impulzivne narave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Začeli boste razmišljati bolj preudarno in realno, saj so vas situacije v preteklem obdobju nekoliko pretresle in močno presenetile. Obveznosti se ne boste ustrašili, saj vas bodo dopolnjevale in reševale pred samoto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Osebno področje bo intenzivno nihajoče, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Priporočljivo je, da se držite svojih pravil in se ne spuščajte v nobena večja tveganja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Po naključju se vam bo ponudila priložnost, da se izkažete v pomembni situaciji, kar z vplivom lune v znamenju ovna ne bo tako zelo težko. Ne bojte se izstopati in poudariti nečesa, kar vam gre odlično od rok.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je napet dan, ki vam ne bo puščal prostora za sproščene ter nagajive misli. Pohitite s projekti, ki se že odvijajo nekaj časa. V miru vam bodo šle težje dejavnosti lažje od rok.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne razkrivajte vsega, kar se vam podi po mislih, raje razčistite vse skupaj v mislih po zastavljenem vrstnem redu. Nikar ne bodite nestrpni, čeprav bi radi pustili svoj pečat in prehiteli ostale.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pogum bo ključ do pozitivnih izidov. Na pomemben sestanek ali srečanje odpravite z velikim in samozavestnim nasmehom. Morebitno napako lahko kasneje še vedno popravite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Iznajdljivost na področju kariere se vam bo z energijo lune v znamenju ovna obrestovala. Nakazano je, da boste doživeli tudi kar nekaj nenavadnih preobratov, ki vam prinašajo samozavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počeli boste vse razen tistega, kar določeni posamezniki na področju kariere pričakujejo od vas. Nekaj vas ovira, za katero bo zaslužen nekdo od sodelavcev ne ustavlja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker ste pričakovali drugačen razplet določene zgodbe, boste zmedeno odlašali z odločitvijo. Prepovedani sadež vas bo danes mikal veliko bolj kot v preteklih dneh, ko ga sploh niste opazili.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED