TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. JANUARJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 15. do 21. januarja napoveduje prehod Sonca v znamenje vodnarja
Tedenski horoskop za obdobje 15. do 21. januarja napoveduje prehod Sonca v znamenje vodnarja

Tedenski horoskop za obdobje 15. do 21. januarja napoveduje prehod Sonca v znamenje vodnarja

Predviden čas branja 7 minut

Zaradi zaključevanja obdobja Sonca v kozorogu je pred vami idealen čas, da preživite nekaj dodatnih ur v pisarni, saj boste tako motivirani, da vam bo čas minil hitreje kot običajno mine, ko počenete nekaj prijetnega. Izbirali boste logičen pristop, zatirali boste intenzivne občutke in realnost bo še vedno zelo pomembna. Kljub temu, da vas bo spremljal občutek, da ste brez domišljije, boste izjemno ustvarjalni, ko gre za finance.

Ne pričakujte, da bi kdo razkrival svoje skrite kotičke. Z zbranim delovanjem se boste znali stabilno odzivati. Delovali boste zanesljivo, moč in enotnost namena bosta občudovanja vredna. Večkrat pa boste zadržani, nekateri tudi neskladni z okolico.

Tedenski horoskop za obdobje 15. do 21. januarja napoveduje prehod Sonca v znamenje vodnarja

Pripravite se na presenečenja, odprte debate ter željo po napredku, še posebej na oprijemljivih ter tehnološko obarvanih področjih. Biti sam svoj mojster, vedeti vse in se iznajdljivo povzpeti v višave bo vaš moto. Zamere zaradi tega, ker niste izpolnili svojih dolžnosti bodo zapustile obzorje, le omejitve in nadzor drugih lahko povzročita notranjo napetost.

V odnosih se bosta z Venero v znamenju strelca prepletali želja po svobodi in doživeti čim več nenavadnega. Močno vas bo zmotil niz pravil in predpisov, saj boste želeli delovati spontano. Najboljši čas se obeta tistim ki verjamete vase in nimate težav s samozavestjo. Če želite nekoga povabiti na zmenek, nikar ne oklevajte!

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in leva.

Preberite tudi SVETLOBA DJOTIŠA V LETU 2024 in KITAJSKA LETNA NAPOVED 2024: POTOVANJE Z ENERGIJO ZELENEGA LESNEGA ZMAJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku tedna lahko pričakujete srečne okoliščine, posebno pri stvareh, ki so se v zadnjem času komplicirale. Ker boste na vsakem koraku samozavestni, bodo rezultati vašega dela pozitivni. Konec tedna, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov se boste podali v raziskovanje in na adrenalinske podvige, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer sanjate že nekaj časa. Čeprav si želite ustvariti čustveno, ljubezensko vezo, vaš čas še ni prišel.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Biki, v začetku tedna, ko bo luna v ribah vas bo zajel močan čustven val, vendar kljub temu ostanite potrpežljivi in se neobremenjeno družite. Nekaj kar je povezano s področjem kariere in denarja se bo rešilo hitreje, če boste prisluhnili drugim, ter jim sledili brez pripomb. Samski biki in bikice lahko pričakujete poglobitev zanimivega pogovora s simpatijo. Vezani, najboljše počutje prihaja v nedeljo, ko boste sproščeni.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če sami ne zmorete, si dovolite da vam pomaga nekdo, ki je priznali ali ne zaradi svoje zbranosti korak pred vami. Vse bo v petek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom potekalo nervozno in nejasno, zato se boste težko zbrali, prav tako ne boste sposobni zaupati. Obeta se vam romantično obarvan vikend, kar vas bo prebudilo v čustvenem smislu in omogočilo, da pozabite na vse zaplete tega tedna.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bojte se v ponedeljek, ko vas bo spremljala luna v ribah pokazati čustev in se z njimi soočiti. Nikar ne bežite pred resničnostjo, raje zaupajte predvsem svojim globokim občutkom. Stres bo negativno vplival tudi na vaš imunski sistem, zato poskrbite za zdravo prehrano in dovolj gibanja. V nedeljo, ko se boste popolnoma sprostili, bodo najpomembnejši odnosi s tistimi, ki potrebujejo oporo.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priznali si boste, da vas nekaj, kar so vam naložili pred kratkim preveč obremenjuje. Ne bi se radi zaleteli, zato morate pustiti času čas ter vse skupaj razmisliti. Ljubezen bo v sredi tedna v zraku in zelo dobro se boste počutili tako z ljubljeno osebo kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo in so vam naklonjeni. Z veseljem boste v nedeljo sprejeli predlog, ki vas vodi v aktivno preživljanje prostega časa.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Uskladite se čim prej s sodelavci, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo, saj niste dovolj podkovani, da bi nadaljevali samostojno. Zelo boste v drugi polovici tedna zadovoljni, da ste nekaj pomembnega, kar je povezano s čustvi razčistili. Glede na trenutno psihično stanje in energije vam bodo dnevi konec tedna zelo pisani na kožo. Primanjkovalo vam bo taktnosti pri sporazumevanju, zato nikar ne kritizirajte ves čas.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se spustiti v globine podzavesti, kar v ponedeljek z luno v znamenju rib in konjunkcijo sploh ne bo težko. Razmislite tudi o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Prebudite zdrav razum in praktičnost, še posebej tisti, ki delate z ljudmi.  Čeprav ne bo nobene potrebe po tem, da bi se osebnostno spreminjali se boste podajali v soboto v situacije, ki jih običajno niti ne opazite. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo opozoril.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Motilo vas bo, da se ves čas vrtite v krogu in naivno nasedate vsem ki imajo čas. Izkoristite energijo Marsa v znamenju kozoroga in si ne dovolite več biti zadnji v vrsti. Morda boste morali najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej. V petek se vas bo dotaknila  energija, ki bo dišala po uspešnosti, vztrajnosti in zadovoljstvu. V pomoč vam bo v nedeljo, ko vas bodo nekateri posamezniki hudomušno izzvali samozavesten pristop.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Predlagali vam bodo nekaj nepričakovanih nalog, ki vas lahko v ponedeljek, ko nastopi neugodna konjunkcija spravijo v slabo voljo. Vprašajte se, ali ste morda preveč polni sami sebe. V petek, ko bo luna v znamenju bika, boste izredno sproščeni in sprejemljivi tudi za težja opravila, saj bo vaša vztrajnost na vrhuncu. Dogajanje bo v nedeljo na področju ljubezni od vas zahtevalo vse prej kot odlašanje in preudarnost.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, zato dopustite tudi drugim, da nekaj dokončajo tako kot želijo. V kolikor boste izgubili prednost, boste apatični, nekako zamorjeni, brez prave volje za delo. Zmotilo vas bo tudi, da se zadeve, ki so ključnega pomena nikakor ne premaknejo naprej. Preveč se predajate skrbem, zato sprejmite občasno slabše počutje. Morda ste si zastavili preveč obveznosti.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napetost, ki se je boste brez da zadeve, ki so že nekaj časa sporne razčistite težko znebili, se bo odražala na področju ljubezenskih odnosov. Zaupajte, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Energijo boste v petek, ko bo luna v biku usmerjali v pravo smer, kjer boste taktno prihajali do izraza. V nedeljo boste zgladili medsebojne napetosti, ter z luno v znamenju dvojčkov poskrbeli, da bo kjerkoli boste zelo zabavno.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč boste zaposleni sami s sabo, da bi opazili, da se oseba, ki vam je sicer zelo pri srcu ne počuti najboljše. V kolikor boste v vsaki besedi iskali dodaten pomen, boste le še bolj napeti ter razočarani, saj bo nasprotna stran pričakovala od vas spontanost. V nedeljo boste v domačem okolju dokazali da ste se sposobni prilagoditi, tudi če zadeve ne potekajo tako kot bi si želeli.