SVETLOBA DJOTIŠA V LETU 2024

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.
V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Predviden čas branja 16 minut

Ponuja nam svetilko, ki nam bo osvetlila pot in pomagala videti ter spregledati. Ker letu 2024 vlada planet  Surya – Surja ali Ravi (Sonce) z svojo mogočno svetlobo, imamo toliko bolj edinstveno priložnost videti prav vse, tudi tisto, kar je prikrito  v globini naših duš. Je leto razkritij in razpleta na osebne in družbeni ravni. Surja nam bo osvetlil naš notranji in zunanji jaz, dvignil samozavest in pokazal smisel našega življenja. Vsa davna ljudstva in stare kulture so Surjo oboževala kot veliko božanstvo, ki nam daje življenje, moč, luč, inteligenco in je izvor celotnega zavedanja. Njegovi kraljevski potenciali nas vodijo k napredku, uspehu in prebujenju iz temnih sil.

Še vedno je za vse nas to čas okrevanja in zdravljenja tako fizičnega kot psihičnega, mentalnega in duhovnega. Je tudi obdobje krpanja razpok, ran in ruševin, ki so jih sprožili virusi, bakterije in naravne katastrofe, ter politična nesoglasja. Vsakemu izmed nas bo na nekem področju koristila zdravilna sončna energija, ki bo pripomogla k okrevanju na vseh področjih. Pomembno je le, da z njo ne pretiravamo, saj se lahko opečemo.

Ker pa Surja (Sonce) že v osnovi predstavlja vladarja, tudi moškega bojevnika, moč in ego, lahko pričakujemo čez prihajajoče leto še vedno prisotnost kaosa, borb, podtalnih iger, nezadovoljstva in obup množic, ki so na pragu revščine, nezaupanja in neodobravanja vladnih ukrepov. Prav tako še na področju zdravstva ne bo možno uskladiti neurejenih situacij. V vladnih institucijah so možni veliki preobrati in spremembe, ki bodo podpre dolgoročno pozitivno misleče in delujoče ljudi.

V času naravnih katastrof požarov, poplav in plazov se je ta človečnost pomoči in nesebičnega darovanja še povečala in je sedaj na stabilnem nivoju, ki bo v letu 2024 omogočil oživitev uničenega in prizadetega območja.  Vsa ta neurja in ujme so oškodovala in prizadela mnogo ljudi, hkrati pa jih še več povezala v sočuten odnos. Vse to v nas sproža veliko hvaležnost, ki se vedno bolj odraža v celotni državi. Tudi vojne, ki uničujejo prizadete dotične države krepijo našo hvaležnost za življenje v državi miru.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Na leto 2024 ima velik vpliv število 4 z svojimi pozitivnimi vibracijami s precej odgovornosti, umirjenosti in zanesljivosti, ki predstavlja zdravilne energije z osmico, ki označuje vsestransko udejanjanje in obilje na vseh področjih. Manifestiranje bo potekalo s kvantno hitrostjo, zato je potrebno paziti na energijo misli in opredeliti natančno, ter preudarno glede na to kakšne rezultate želimo.

V podporo nam bo osmica, ki je močno število leta, saj predstavlja obilje na vseh ravneh, prinaša moč ravnovesja, naravnanost k razrešitvi trenutne kaotične postavitve, ter dvig notranje moči šibkih posameznikov. Hkrati pa lahko pri nekaterih energija prisotnosti veličastne osmice sproži pohlep, egoistično delovanje in potrebo po oblasti, kar je tudi značilno za premočno sončno energijo. V kolikor bo vsak izmed nas okrepil čistost in stabilnost namer notranjega jaza svoje vrednosti, bo postal egoistični odraz oslabljen ter osamljen, kar nam bo prineslo pozitivne rezultate v celotni družbi. Dosedanje manipulacije nekaterih bo izrinila notranje pravilno usmerjena moč. Podporo števila 8 bomo občutili pri obnovitvi in postavitvi novih trdnih temeljev tako osebno, kot kolektivno.

Težke situacije ljudi, ki so bili prizadeti materialno in čustveno, ter oškodovani zaradi covida, suše, požarov, poplav, izgube službe ali svojcev, so se precej dotaknile srčnosti mnogih posameznikov, skupnosti in institucij, ki so nesebično priskočili na pomoč, ter podprli verigo umetnosti dajanja, značilno za vse, ki delujejo po vedskih nasvetih planetarnega nesebičnega darovanja. S tem se je končno pričela prebujati globoka hvaležnost v  tistih, ki so prejeli in tistimi, ki dajejo. Mnogi so v sebi pričeli razmišljati, da nič ni več samoumevno, trajno, saj so uvideli, da lahko v trenutku izgubimo vse, za kar smo trdo delali, gradili ali si celo nepošteno prilastili.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Edino suvereno delovanje z vso že opisano podporo v najvišje dobro vseh vpletenih  nam lahko ponudi možnost obzorja čistosti v prihajajočem obilju. Morda nas bodo vse dosedanje krute situacije in naravne katastrofe pripeljale (vsaj nekatere) do spoznanj, da je zadnji čas, da v tem letu začnemo odgovornejše skrbeti za okolje, saj so naše reke utrujene, mrtve od sprejemanja balasta, zemlja izčrpana, zrak pa onesnažen. Le kako naj bomo srečni dokler se pogrezamo v mulj, ki smo ga sebično z svojim pohlepom in razuzdanostjo sami ustvarili.

Naša ozaveščenost in odgovornost do sebe, soljudi ter celotnega planeta je edini ploden faktor, ki nas lahko z ljubeznijo ponese v svetlobo bivanja tukaj, zdaj in v prihodnosti. Vsaka celica, pozitivna misel, srčno dejanje nam omogoča, da se v letu 2024 prebijemo iz kanalov teme, besa, jeze, sovraštva in pohlepa v ljubečo resnico svetlobe.

Tudi samooskrba, ki je v času covida komaj zaživela, je v letu 2023 zaradi razburkanih posegov narave (plazov, poplav) že v kali doživela drastičen položaj uničenja, tako da je tudi na tem področju potrebno v letu 2024 mnogo volje in skupnih zagonov, da jo ponovno oživimo služenju namena. Vse miroljubne, požrtvovalne in srčne dejavnosti, vse opravljene sanacije ter uspešne prostovoljne aktivnosti bodo popeljale celotno družbo v naši državi v velike globalne spremembe in proti koncu leta v premike, razširitve in preoblikovanje ter zamenjave vladnih institucij.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Le naši močni, jasni glasovi lahko obrodijo sadove, zato moramo v tem letu res poskrbeti, da preudarno izberemo komu zaupamo in ugotovimo kdo bo deloval v naše najvišje skupno dobro. Samo od vsakega posameznika in od nas skupaj je odvisno kakšni plodovi bodo dozoreli v letu 2024 in dalje.

V januarju bo postopoma popuščala energija napetosti, stvari še ne bodo stekle, temveč bodo v pripravljalnem obdobju. Sedaj je čas, da poiščemo zdrave, sveže, čiste, suverene in napredne skupine ljudi, skupnosti v svojem okolju. Pomembno je, da prenehamo slepo, brezglavo slediti množici, ki nas pelje v propad. Napočil je trenutek kolektivnega prebujenja, ki lahko celotno državo popelje v zdravo, stabilno skupnost. Žal se bo politika še vedno borila znotraj svojega območja, zato je pomembno, da ji prenehamo posvečati vso pozornost. Pomembnost je v ustvarjanju popolnoma novih, suverenih sistemov.

Manj pomanjkanja lahko pričakujemo ob spremembi življenjskega fokusa na imeti, pridobiti. Neprenehno razmišljanje o denarju prši našo energijo in nas prikrajša za mnogo radostnih trenutkov. Prav vsak lahko kot posameznik doda delček izboljšave k celotni preobrazbi trenutnega neplodnega, uničujočega in kaotičnega sistema.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Kaotična energija pomladi se bo do meseca junija umirila in  s poletno energijo zgradila most za preseganje ovir, ki bo popeljal do prave poti strpnosti, potrpežljivosti in končni prebuditvi, ki bo usmerjena v polje brezpogojne ljubezni, saj nam edino to lahko prinese dolgoročni mir v srcih in v državi. Prebuditi in začeti uporabljati moramo naš naravni speči potencial intuicijo, da bomo začutili kakšno je pravilno delovanje naše države. Vse spremembe na globalni ravni so odvisne od nas, zato je potrebno osredotočiti intenzivno energijo in delovanje le k stvarem, ki so tega vredne, za nas pomembne.

Za pozitiven preobrat se mora vsak posameznik rešiti samodestruktivnosti in se nehati ozirati na mišljenje drugih. Izpostavljena bo masa ljudi, ki bo podprla prihajajoče novo vodstvo države. Jasne bodo ugotovitve, da ima naša država ob pravilni prerazporeditvi sredstev dovolj denarja, saj celoten kozmos razkriva, da je dovolj obilja za vse in se lahko občutno zmanjša število ljudi, ki so na robu preživetja. Ne moremo tiho prenašati in spregledati kaj se bo v letu 2024 premaknilo in spremenilo za socialno šibke, ostarele, upokojence. Nikakor ne smemo dovoliti z vlado na čelu, da bi ogroženi in šibki postali še šibkejši.

Da bomo v tem obdobju spoznali državno pravico upravljanja, moramo prebuditi in povzdigniti najšibkejšo, ogroženo, teptano in molčečo množico, ki je zaradi svoje socialne in materialne šibkosti izgubila svoj glas ter dostojanstvo, ki ji pripada pri soupravljanju naše države. Kolektivna zavest je žal osiromašena za materialne dobrine in aktiven glas ljudstva, kar si mora nujno v prihajajočih mesecih povrniti in stopiti na površje ukrepanja.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo, ki nam jo nudita tako Sončna, kot tudi svetloba djotiša.

Nestabilna partnerstva bodo v prvi polovici leta zaradi planetarnega vpliva Šanija (Saturna) na preizkušnji, do meseca avgusta se bodo nesoglasja v zvezi razjasnila v  razpad zveze ali utrditev. Bolnim se bo izboljšalo počutje in zdravje. Na področju kariere so vidna napredovanja in podvigi, finančno stanje bo nihajoče.  Izboljšali se bodo odnosi z sodelavci.

V prvih mesecih bodite pozorni koliko in za kaj trošite. Pri tem se osredotočite na stvari, ki jih res potrebujete ali ki so vam pomembne za izboljšanje vašega počutja. Več pozornosti namenite čez vso leto vašemu zdravju, predvsem zdravem načinu prehranjevanja. Z dvigom vaše samopodobe se bo izboljšal vaš družbeni status. Zaradi vaše vztrajnosti in prizadevnosti boste imeli priložnost doseči pozitivne poslovne rezultate, večje prihodke in izboljšanje finančnega stanja.

Že v začetku leta se bodo izboljšali partnerski odnosi, ter vzporedno finančno stanje. Opazujte svoje zdravstveno počutje in takoj ukrepajte, da preprečite nastanek resnih obolenj različnih infekcij in težav z želodcem. Z reševanjem nerazčiščenih stvari iz preteklega leta boste pridobili na spoštovanju v svojem okolju. Vaš celoten napredek je odvisen od tega, da prednostno poskrbite za mentalno in fizično zdravje. V poletnih mesecih boste imeli priložnost za spremembo poklicne poti. Izogibajte se bližnjic pri poslovnih zadevah. Če želite izboljšati napetost v družini, pričnite odprto in jasno komunicirati.

Začetek leta je za vas ugoden na finančnem in ljubezenskem področju. Večjo pozornost namenite zdravstvenim težavam in nerazsodnemu zapravljanju. Samski boste imeli možnost stopiti v resno zvezo. Z vztrajnostjo boste na poslovnem področju dosegali dobre rezultate. Večjo pozornost posvetite finančni neodviosnopsti.

Ljudje, ki jim pripada Surjino (sončno) znamenje  odločnega Simha (leva) lahko zaradi pretiravanja na kateremkoli področju zapadejo v težave, pregorijo in prebudijo njihovo senčno stran egoizma, brezobzirnosti, občutka žalosti, povečano  dramatičnost in pretirano potrebo po priznanjih. Začetek leta boste bolj občutljivi na zdravstvenem področju. V letu 2024 bo zmerno delovanje s vplivi Sonca levom in levinjam omogočilo dobro organiziranost pri obveznosti, okrepilo njihovo neodvisnost, plemenitost, odločnost, ambicioznost in močno voljo. V tem letu lahko to sončno znamenje na lahkoten način osvoji mnogo začrtanih ciljev. To je za vas zelo ugodno leto za udejanjanje in možnost potovanj, vendar z dobrim premislekom glede tveganj,

Čez vse leto namenite vzporedno z vsemi dejavnostmi pozornost na vaše fizično in psihično počutje. Zaradi vaše discipliniranosti lahko pričakujete pozitivne rezultate. Nekaj nadzora vnesite še pri preveliki razsipnosti. Za bolj harmoničen odnos namenite partnerju več iskrene komunikacije. Na poslovnem področju uporabite  za uspeh premišljene, modro načrtovane premike brez hitrih, instant potez.

Čez vse leto boste z vašo predanostjo in prizadevnostjo utrjevali ljubezenske in poslovne odnose. Pomembnost namenite vašemu zdravju in psihični stabilnosti. Nove priložnosti napredovanja lahko pričakujete na obstoječi poklicni poti na račun vaše odgovornosti do sebe, drugih in do dela. Vašo finančno stabilnost lahko ogrozijop pretirane igre na srečo

Z svojo magnetno privlačnostjo boste pritegnili v svoje življenje nove ljudi, ki vam bodo omogočili finančni napredek.  V poletnem času bodite pozorni na zdravstvene spremembe in omejite nepotrebno zapravljanje. Vidna je priložnost za spremembo na karierni poti. Umirjene poteze pri pomembnih odločitvah se vam bodo pozitivno obrestovale. Na ljubezenskem področju uporabite za dobre odnose ves svoj šarm. V tem letu vam je namenjena ugodna, stabilna poslovna pot.

V leto 2024 bomo vstopili v veličastno svetlobo

Planetarni položaj vam v tem letu nudi dobre pozicije za reševanje nestabilnih ljubezenskih in poslovnih situacij. Z notranjo umirjenostjo in premišljenimi koraki boste lahko uskladili nihajoče poslovne in finančne zadeve. Pomembno je, da dvignete na višjo raven vašo motivacijo in vztrajate. Že v začetku leta namenite osredotočeno pozornost negovanju in osvežitvi obstoječega partnerstva, da bo le ta do druge polovice leta zopet v ravnovesju in harmoniji.

Manjše zdravstvene ovire vam ne bodo preprečile dosegati pozitivnih finančnih rezultatov in njihove stabilnosti. Okrepili ter poglobili boste lahko ljubezenske in družinske vezi. Za vas prihaja stabilno ugodno obdobje v katerem boste imeli možnost napredovati in utrditi na partnerskem in poslovnem področju.

To leto v vaše življenje prinaša več discipliniranosti, odgovornosti do okolja, predanosti in boljšimi prihodki. V družinske odnose boste sposobni vnesti več iskrenosti. Z določeno usmerjenostjo lahko na poslovnem področju pričakujete izboljšanje rezultatov. S premišljenostjo preprečite finančna nihanja in omejite nepotrebne stroške. Pričakujete lahko stabilno zdravstveno stanje, ki ga lahko ogrozijo le ekstremne stvari.

Vaše leto se nadaljuje v začetih pozitivnih ukrepih, ki vam bodo še naprej prinašali pozitivne rezultate čez vse leto. Vidni so prihajajoči ugodni komunikacijski odnosi zaradi izboljšanja finančnega stanja. Premiki se nanašajo na celotno družino. Zaradi vaše predanosti vam bo uspevalo. Preudarno upravljanje financ vas bo rešilo pred stresnimi situacijami. Pomembno za vas je, da vzdržujete harmoničen odnos na vseh življenjskih področjih in ne zapadate v skrajnosti. Vaš status boste imeli priložnost v letu 2024 izboljšat do željene mere in s tem izpolnit svoje notranje zadovoljstvo ter potrebo po neodvisnosti.

Čeprav bo Surja (Sonce) osvetlil sleherni kotiček, ne moremo pričakovati, da bo svetloba čistosti ostala v vsaki duši in delovala kristalno. Še vedno bo čutiti prisotnost temnih sil in destruktivnih ljudi, saj je okrevanje na državni ravni zahteven, dolg proces. Pogum, odprto trdo delo po dosledno preučiti celotni spremembi delovanja nam lahko zagotovi želen uspeh.  Z zavestnimi, plemenitimi mislimi lahko dosežemo načrtovane materialne podvige, ki bodo koristni za vse nas.

Pripravila T.C.

Preberite tudi HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024 in MOČ GLOBOKEGA POSLUŠANJA