Zakaj imajo introvertirana astrološka znamenja sedaj prednost?

Družabno življenje je sedaj na veliki preizkušnji, saj telefonski pogovori in razna sporočila žel ne morejo popolnoma nadomestiti pristnih stikov v živo. Najtežje vse to prenašajo ekstrovertirana astrološka znamenja, ki hrepenijo po neprestanem delovanju.

Introvertirano naravnani ljudje pa se znajo v tem obdobju še bolj poglobiti vase, morda celo osebnostno zrastejo in pridejo v osamitvi do kakšnega pomembnega spoznanja.

Zakaj imajo introvertirana astrološka znamenja sedaj prednost?

BIK

Biki so ljudje, ki enostavno morajo imeti svoj prostor in mir samo zase. V trenutkih samote in tišine znajo rešiti marsikaj. Dom je njihovo zavetje, zato jim trenutno stanje niti ne povzroča tako velikih težav, saj se radi zadržujejo v njem. Tudi ko imajo priložnost, neradi neprestano in brez razloga zapuščajo svoje domače svetišče. Svojih zadev in odločitev ne razlagajo drugim, so samosvoji in introvertirani ljudje.

RAK

Raki so že po naravi zelo občutljivi za preveč zunanje spodbude. To zodiakalno znamenje je tako zelo občutljivo na vibracije in zunanjo energijo, da se navadno skrivajo v svoji lupini, ko postane zanje vsega preveč. To sicer ne pomeni, da niso družabna bitja, vendar se običajno družijo z določenim namenom. Raje se zaprejo v svoj svet in se ne sramujejo svoje introvertirane narave, kot da bi bili obkroženi z negativnimi ljudmi.

Zakaj imajo introvertirana astrološka znamenja sedaj prednost?

ŠKORPIJON

Škorpijon je znamenje, ki se raje drži tesnega in zaupanja vrednega kroga ljudi, zato mu bodo v tem obdobju dovolj njegovi bližnji. Ne marajo delovati navzven, radi ohranjajo svoj skrivnosten svet pod gladino. V svojem življenju se kljub temu, da jim pripisujemo noto strasti, raje zaprejo vase in le tako kujejo nove podvige. Čas, ko ne vidijo znancev in prijateljev, je zanje nekakšen čas osamitve, počitka in poglobitve.

Preberite tudi KAKO KARANTENA VPLIVA NA VAŠE LJUBEZENSKO RAZMERJE?

KOZOROG 

Kozorog se v življenju osredotoča na svojo individualnost in ko je v svojem naletu, niti pomisli ne, da bi v svoje aktivnosti vključeval druge. Kozorogi imajo tudi skrivno plat svoje osebnosti in le ta se najboljše počuti, ko jo vsi pustijo pri miru. Kozorog morda nobenemu ne zaupa dovolj, zato je sedaj najraje sam. Njegova introvertirana narava je pogosto povezana s tem, kako varno se želi počutiti.

Zakaj imajo introvertirana astrološka znamenja sedaj prednost?

RIBI

Znamenje ribi so zagotovo introvertirani ljudje, ki pogosto živijo v svojem malem svetu. Vanj ne spustijo prav nikogar, zato jim čas v izolaciji v bistvu ne predstavlja nobenih večjih težav. Ribi so vajeni biti sami s seboj, vajeni so ustvarjati in se podajati v svoja iluzorna prepričanja, ki pa jih običajno ne želijo deliti z drugimi. To vodno znamenje se lahko ves čas spreminja, kar pomeni, da se precej lažje kot ostala znamenja prilagajajo novim situacijam.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi JE VAŠE ASTRO ZNAMENJE KOT APRILSKO VREME?