Katere ženske se v času karantene najbolje razumejo s svojim partnerjem in katere ne?

Preverite kako najlažje preživeti karanteno v dvoje glede na vaše zodiakalno znamenje? Nahajamo se v obdobju, ko je najbolj priporočljivo ostati doma. V kolikor ste v karanteni s svojo ljubljeno osebo, je lahko vse skupaj nekoliko lažje, ali pa tudi ne. Odvisno od vašega astrološkega znamenja.

OVNICA

Karantena vas sicer močno vznemirja saj ste vajene bolj letečega tempa življenja. Sedaj, ko sta z ljubljeno osebo skupaj sama, znate izkoristiti čas in poskrbeti da vama je kljub spremljanju negativnih informacij zelo zabavno. Tokrat bo vajinemu odnosu pomagal vaš optimizem in samozavest, s katero boste poskrbele da bo tudi on zadovoljen.

BIKICA

Bikice se s karanteno v domačem okolju z ljubljeno osebo čisto navadite, saj je dom vaše najljubše okolje. Ker pa ste ves čas v bližini svoje ljubezni vse skupaj še lažje prenašate. Z veseljem se posvetite skupnemu kuhanju in ostalim domačim opravilom in le tako bo vajin odnos ob koncu karantene še bolj globok.

DVOJČICA

Dvojčice izolacijo v družbi ljubljene osebe težko prenašajo, saj se mora njim vedno dogajati še nekaj zanimivega. Nestrpne in malce netolerantne po daljšem skupaj preživetem času težko nadzirajo svoje pripombe in se držijo meja. Ravno zato je njihov ljubezenski odnos v tem času lahko postavljen pred večjo preizkušnjo.

Katere ženske se v času karantene najbolje razumejo s svojim partnerjem in katere ne?

RAKICA

Rakica, ki je polna ljubezni, čustev in topline, bo znala v času karantene zelo dobro poskrbeti za svojega ljubljenega. Večkrat bosta skupaj dlje časa ostala v postelji ter se pogovarjala o globini vajinega odnosa. Tudi masažo mu boste rakice večkrat privoščile in mu omogočile, da z vami doma resnično uživa, brez slabe vesti.

Preberite tudi KLJUB VSEMU, TO JE TISTO ZARADI ČESAR VAS NE BO POZABIL

LEVINJA

Levinja je ženska, ki težko vzdrži dlje časa v enem prostoru, zato ji karantena, tudi če je z ljubljeno osebo, oziroma ostajanje doma lahko povzroči nekaj težavic. Čeprav nekaj časa uživa v bližini partnerja in ga skuša zabavati na vse možne načine, kmalu ugotovi, da takšno življenje njej ni najbolj pisano na kožo. Ona komaj čaka druženja.

DEVICA

Devica nima težav s preživljanjem karantene v objemu svoje ljubljene osebe, saj si lahko končno vzameta več časa popolnoma zase, brez njenih neštetih pravil. Devica bo poskrbela, da bo njuna omara pospravljena, presortirana in da bodo vse police počiščene, seveda vsega tega ne bo počela sama, ampak v dvoje.

Karantena lahko izboljša ali poslabša vaše ljubezensko področje.

TEHTNICA

Tehtnica, ljubljena oseba in domače okolje. To za vas niti ni tako slaba izbira, saj se z veseljem posvetite svojemu moškemu in to boste sedaj, ko bosta več časa skupaj tudi lažje storile, brez občutka slabe vesti, da nekaj zamujate. Nič vam ne bo težko, prav tako pa boste zelo vesele, če bo vaš moški pripravil kakšno posebno presenečenje.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke se s karanteno v dvoje bolj težko soočate. Kljub temu, da je ne glede na vse med vama veliko strasti, bo manjkalo pestrega dogajanja in tista pika na i, ki jo pod prisiljenimi situacijami škorpijonka težko doda. Čez dan se vsak od vaju loteva svojih hišnih zadev, noč pa je tista, ki je resnično samo vajina.

Katere ženske se v času karantene najbolje razumejo s svojim partnerjem in katere ne?

STRELKA

Strelka, svobodnjakinja, ki mora življenje čutiti, da ga resnično živi, se malce boji karantene v dvoje. Ona preprosto ni vajena delovati brez družabnega življenja, zato bo v tem času svoje prijetne stike težko popolnoma nadomestila z druženjem s svojo ljubljeno osebo. Ona resnično komaj čaka na konec karantene.

KOZOROGINJA

Za kozoroginjo, ki se vedno drži vseh pravil je karantena v dvoje nekaj, kar enostavno mora preživeti, pa če ji odgovarja ali ne. V objemu svoje ljubljene osebe lahko kozoroginja uživa v nedogled, zato se bo znala odtrgati od obveznosti, upoštevati pravila in se skušala s svojim partnerjem imeti čim boljše.

VODNARKA

Vodnarka je ljubiteljica druženja in preživljanja časa na prostem, zato ji tale karantena, tudi če je v družbi ljubljene osebe ni najbolj pisana na kožo. S težavo se prilagaja in hitro ji zmanjka idej, kaj bi lahko s svojim moškim izbrancem počela. Ker lenarjenje nikakor ni v njeni domeni, bo težko ležala na kavču, tudi če jo bo partner objemal.

RIBICA

Ribica, nežna dušica uživa v objemu svoje ljubljene osebe, zato ji skupna karantena ne predstavlja večjih težav. Vesela je, da se bo sedaj lahko več stiskala, objemala in se spustila v globoke pogovore, brez da bi vaju karkoli zmotilo. Njeno sanjarjenje je lahko sedaj še bogatejše, v svoj svet bo spustila tudi svojega izbranca.

Pripravljeno za Elle.si

Preverite, kako se ujameta! TUKAJ.