Tedenski Lunin horoskop od 15. do 21. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. januarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. januarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. januarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju rib, zato bodo prijetne vibracije počasi pronicale v vas. Počitek in samota bo dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in umirjeno kramljati, za konflikte ne boste imeli energije. Ker bo intuicija nadpovprečna, lahko pridete do številnih spoznanj. Če se nahajate pred izzivi zaradi nepričakovanih motenj, lahko refleksija znamenja ribi razkrije vlogo v trenutnih dogodkih. Razreševanje sedanjih posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj bo glavna zaposlitev.

Dan, ki bo poln presenečenj in različnih odzivov. Vse kar vas je v preteklih dneh bremenilo se bo obrnilo v bolj optimistično smer. Znali se boste odločati ter poiskati načine, da bi se vsi skupaj boljše počutili. Prepričani boste, da mora vsak sam poskrbeti zase, saj ne boste dovolj sočutni, da bi priskočili na pomoč.

Kar se boste trmasto odločili, boste dosegli brez da bi prosili za potrditev ali pomoč. Deležni boste veselja, navdušenja in veliko aktivne energije. Znanje boste srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili. Čas bo primeren tudi za nove ideje ter njihovo realizacijo. V negativnem smislu bo energija napeta in za nekatere preveč impulzivno usmerjena. Če vam ne bo ugodeno, se lahko hitro brez da bi razmišljali skregate.

V četrtek ob 9.12 uri prehaja luna v bika, nastopi tudi Prvi krajec. Z veseljem boste zavihali rokave ter se lotili vseh opravil na urniku. Želeli si boste sodelovati, ter poiskati praktične rešitve. Razumu boste dovolili da vas vodi, notranje občutke, ki se bodo nizali boste tokrat znali razumeti ter razvozlati. Družbe tokrat ne boste potrebovali, saj vam bo dovolj, da se povežete sami s sabo. Želeli boste biti dosledni, pošteni ter imeti vse kar se da pod kontrolo.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. januarja

Na področju kariere in izobraževanja za vas nič ne bo pretežko ali nemogoče. Več zbranosti bo razlog, da boste tudi tisti, ki ste običajno raztreseni začeli delovati bolj zrelo in odgovorno. Držali se boste dogovorov ter se trudili, da bi vse kar vas čaka naredili na pošten način.

Dopoldne bo pomembno, da ste vztrajni ter da počenete nekaj, kar vam daje občutek, da ste koristni tudi za druge. Popoldne se boste odlično ujeli z mladostno energijo, ki vas bo na vsakem koraku spodbujala, da ste razigrani in nagajivi. Zadeve, ki ste jih v zadnjem obdobju potlačili ali izpustili, vas bodo spomnile, da jih rešite. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri nezadovoljstva. Presenetijo vas lahko nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih. Samski pa boste veliko bolj pogumni kot v preteklih dneh.

Prav tako boste bolj površni in nerodni, manjkalo bo tudi vztrajnosti. Prihaja tudi nekaj pomislekov in raznih dvomov, ki pa se bodo ko prejmete odgovore razkadili. Na trenutke boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na klepet in opravljanje. Na področju ljubezni prihaja veliko zanimanje za nasprotno stran. Pripravljeni boste ušpičiti neumnosti, samo da bi se nekaj dogajalo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED in HOROSKOP: LEPOTNI RITUALI IN NAMIGI