Dnevni horoskop za torek 14. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 14. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 14. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 14. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam danes zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere se bi težko znašli. Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Veliki načrti bodo pripravljeni na realizacijo in sedaj se boste lažje tudi prilagajali nemogočim razmeram.

horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Streleca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Johann Strauss starejši, avstrijski dirigent, skladatelj
  • Fran Jesenko, slovenski botanik
  • Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, matematik, nobelovec
  • Michael Caine, angleški filmski igralec
  • Albert II. Grimaldi, monaški knez

Na današnji dan je bil v Londonu ustanovljen nogometni klub FC Chelsea. Žan Košir osvoji veliki kristalni globus za skupno zmago v deskanju na snegu. Ljubitelji števila pi praznujejo Pi dan, 14. marec je v angleškem zapisu 3.14. Rodil se je Billy Crystal, ameriški komik, igralec, režiser in Umberto I., italijanski kralj. Umrl je Stephen Hawking, angleški fizik, astrofizik, matematik in kozmolog in Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist.

ČE BI ZJUTRAJ SPOZNAL RESNICO, MI ZVEČER NE BI BILO TEŽKO ZASPATI.

Konfucij
Kaj vas bo najbolj mikalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj mikale spontane dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste težje osredotočala na malenkosti?

Na malenkosti se boste težje osredotočali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: SREČO LAHKO NAJDETE LE V SEBI ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sprejmite dejstvo, da drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jih boste poskušali razumeti. Postavite se kdaj tudi v njihovo vlogo, le tako bo vse skupaj bolj razumljivo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobro se počutite, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste z energijo lune v strelcu z lahkoto razvozlali. Dobili boste potrditev, da vam nekdo resnično zopet zaupa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne dovolite, da vam konflikt v katerem se lahko zaradi svoje razigrane komunikacije hitro znajdete pokvari razpoloženje. Razveselilo vas bo nekaj novic v zvezi s hitrejšim izplačilom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite na področju kariere, kjer vam bo vse kristalno jasno vzor in inspiracija drugim. Problemi ter razni zapleti preteklih dni se vam nenadoma ne bodo zdeli več tako strašno veliki.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uživajte v svojih prostih trenutkih in si privoščite nekaj, kar vas vedno spravi v dobro voljo. Morebitne zdravstvene težave se umikajo, saj boste v vsakem trenutku prebujali vitalnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v znamenju strelca se bo porodilo nekaj novih idej, ki jih boste z veseljem realizirali. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj vam prinašajo dolgoročno zares veliko koristi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite preveč razočarani, če boste opazili, da so vaši dobri nameni pozabljeni in je vse spet po starem. Svoje občutke in čustva boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi komu zaupate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne samo, da vam je zaradi določene zadeve, ki ste jo naredili pred drugimi neprijetno, slaba vest, ki vas grize, krade vašo energijo. Zato razmislite, kaj bo lahko še spremenili, da boste mirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preučite zaradi površnosti, ki bo prisotna vso pomembno gradivo in dokumente, morda še najdete nekaj, kar morda ni dorečeno in zadeve pravočasno popravite oziroma nekoga opomnite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne bodite presenečeni, če se boste kljub temu, da se ne bo zgodilo nič drastičnega počutili nekoliko čudno. Zasebno si ne pustite pokvariti lepega razpoloženja, ki se vam obeta.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat boste zaradi privlačnega delovanja in topline, ki jo boste izžarevali inspiracija v romantičnem smislu. Obeta se vam nekaj sprememb, vendar boste veliko bolj zadovoljni kot prej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi energije lune v strelcu boste imeli nekaj težav z avtoriteto in komunikacijo. Potrebno bo izkazati nekaj spoštovanja, po drugi strani pa se bo potrebno v določni situaciji prilagoditi.

Vas zanima: NENEHNO ISKANJE NEKOGA ALI NEČESA ali POGLOBLJENA POLARNOST IN POVEZANOST