HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD?

Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?
Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

Predviden čas branja: 9 minut

Ko se temperature počasi višajo, ko so dnevi daljši, prihaja občutek, da je pomlad končno tukaj. Do 20. marca, ko se bo Sonce nahajalo v ribah, spremenljivem vodnem znamenju, bo domišljija dobesedno podivjala in sanje se bodo dozdevale kot resničnost. Uraden začetek pomladi nastopi 20. marca, ter zaznamuje spomladansko enakonočje in premik sonca v ognjenega ovna. Takrat lahko začnete delati pomembne korake in se usmerite k preoblikovanju fantazij v vsakdanje življenje. Po 20. aprilu se bo Sonce nahajalo v biku, zato boste takrat z veseljem uživali v objemu doma ter tradicije. 21. maja Sonce prehaja v dvojčka, kar pomeni, da boste bolj nagajivi, klepetavi in razigrani. Letošnja sezona mrkov se začne 20. aprila s sončnim mrkom in mlajem v ovnu. Ta trenutek, ki bo spremenil pravila delovanja, vas lahko navdihne, da utrete nove poti ter da bolj intenzivno negujete samega sebe. Nato 5. maja nastopi Lunin mrk v škorpijonu, ki vam podaja priložnost, da poskrbite zase v svojih najbolj intimnih vezeh.

OVEN

Venera, planet užitka in lepote povečuje vašo sposobnost, da naredite vtis. Prav tako vam bo podarjena priložnost, da se poglobite v to, kar vas osrečuje. Energija, ki jo prinaša pomlad lahko poveča optimizem in srečo ter poudari ljubezen do sebe. Prebujali boste radost in sposobnost, da posedujete, delite in ste ponosni na svoj ustvarjalni glas. Ljubezenske vibracije vas bodo tokrat presenetile, saj vas spontani načini delovanja ne bo tako močno privlačili. Želeli boste vedeti kje je vaše mesto in kdo je tisti, ki je za vas pripravljen žrtvovati čas, ter morda tudi sebe.

 • Kaj bi morali storiti? Čas je, da se ponovno posvetite vsakodnevnim dejavnostim in spremenite zakoreninjena prepričanja.

BIK

Začetek pomladi bo za vas precej ležeren in zaspan. Težko se boste dotaknili svojega jaza, saj ne boste zbrali dovolj energije, da bi reševali stvari, ki so kompleksne in zahtevajo poglobitev. Če se boste znali povezati s svojim notranjim glasom si boste zagotovili prave smernice, s katerimi boste zopet bolj dejavni in vitalni. V aprilu se boste srečali s pomembno lekcijo o odnosih, ki vas bo najprej obremenila, nato bo postala razlog, da boste že kmalu veliko lažje zadihali. Na težave se boste ozrli z nasmeškom. Pomembno vam bo, da se posvetite tudi drugim, s tem boste osebnostno napredovali tudi sami.

 • Kaj bi morali storiti? V koliko ste v resni zvezi, pokažite toliko nežnosti, da vas bo ljubljena oseba lahko razvajala. Samski se posvetite sebi!
Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

DVOJČKA

Zgodnja pomlad bo za dvojčke in dvojčice polna raznih prizadevanj. Še bolj boste motivirani kot običajno, da se povežete z drugimi, vendar se prepričajte, da so projekti, v katere vlagate svojo mentalno energijo, v skladu s srčnimi in dolgoročnimi željami. Vse, kar si boste zaželeli bo uresničljivo, rešili boste več nesporazumov povezanih s preteklostjo. Dogajalo se vam bo veliko lepih stvari, zato boste svobodni. Skratka, pomembno vlogo bosta igrali skrb za duševno zdravje ter sočasno tudi skrb za bolj zdravo prehranjevanje. Počutili se boste bolj privlačne, očarljive in srečne.

 • Kaj bi morali storiti? Z energijo Venere si boste zaželeli v drugem delu pomladi poglabljanja vase, morda se celo odločite za meditacijo.

RAK

Na trenutke boste v zgodnji pomladi nenavadno nemirni in usmerjeni v to, da bi pobegnili iz svojega območja udobja. Več kot običajno se boste v drugem delu pomladi družili s prijatelji in sodelavci, vendar pazite, da boste svojo edinstveno svetlobo ponudili le ljudem, ki vas cenijo. Pozorni bodite tudi, da zaščitite svojo energijo, ko prispevate k skupnim prizadevanjem. Vezani raki in rakice boste prejeli priložnosti, da ga še poglobite in s partnerjem postanete eno. Samski pa pojdite ven, saj vas zagotovo čaka prav posebna oseba, ki bo ogrela vaše srce.

 • Kaj bi morali storiti? Če se boste odločili, da zaupate svoji intuiciji, vas lahko popelje na neznan in izpolnjujoč teren.
Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

LEV

Pomlad bo prebudila željo, da se osvobodite vsakdanje rutine in nadgrajujete nove izkušnje. Povečala se bo sposobnost, da zaupate in verjamete vase. Lotili se boste vprašanja lastne vrednosti. Če imate dovolj radi sebe, vam bo to pomagalo osebno ter morda tudi finančno napredovati. Način, na katerega spoštujete sebe, se lahko izkaže kot odličen navdih za druge. Utrujenost se bo pojavila pri pripadnicah ženskega spola, ki vam bodo nagajali tudi hormoni.

 • Kaj bi morali storiti? Popravite in posodobite svoj dom ter dodajte nekaj novih barv in detajlov.

DEVICA

Pozornost boste v zgodnji pomladi namenili temu, kako gradite odnose z drugimi in kako vse kar vas obdaja vpliva na raven vašega čustvenega ugodja. Čeprav boste morda prisiljeni vložiti svojo energijo v odnose z ljubljeno osebo, prijateljem ali kolegom, ne pozabite nase. Ko si boste vzeli čas za negovanje odnosa s sabo, se bo vse skupaj zazdelo veliko lepše. Zaustavili se boste tudi na spletnih straneh za osebno rast, saj boste imeli občutek, da morate delati na sebi.

 • Kaj bi morali storiti? Odtrgajte se od miselnosti, da bi morali sami rešiti vse.

TEHTNICA

V zgodnji pomladi vas lahko pritegne spomladansko čiščenje ter pospravljanje. Prijetne pomladne energije vas bodo usmerile, da se povežete s prijateljem, ljubljeno osebo ali sodelavci za dosego skupnega cilja. Če boste jasni glede svojih čustvenih potreb pričakujte notranji mir. Izhod iz območja udobja dobesedno ali simbolično bo nekaj, kar vas bo močno prebudilo. Bodite samozavestni in izkoristite lepo, srčno priložnost, ki se vam bo ponudila in vas presenetila. Če ste vezani pa na zabavah malce brzdajte svoje hormone.

 • Kaj bi morali storiti? Prenehajte z vlogo žrtve, raje se odločite, kaj boste naredili, da vam bo lažje.
Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

ŠKORPIJON

Pomladna energija bo spodbudila razmišljanje o povezavi med vašim počutjem in tem, kako preživljate dan za dnem. V kolikor se boste odločili za eno izmed sprostitvenih tehnik kot sta joga in meditacija bo to močno vplivalo na vitalnost in pozitiven pogled, ki ga že nekaj časa ni na spregled. Pomlad bo produktivno obdobje za raziskovanje dejavnosti, ki krepijo vašo samozavest in vztrajnost. Dotaknili se boste tudi samospoštovanja. Proti koncu pomladi boste prišli do točke, ko enostavno ne vzdržite več pritiskov, ki jih nad vami izvajajo določeni ljudje.

 • Kaj bi morali storiti? Morda bi bilo dobro, da spremenite taktiko na osebnem področju.

STRELEC

Dobro počutje, optimistične vibracije in osebno zadovoljstvo lahko v zgodnji pomladi prebudijo ustvarjalnost, ter lahkotno čarovnijo in priložnosti slediti svojemu srcu. Pojavilo se bo nekaj dvomov, kako svoje čustvene izkušnje deliti z drugimi. Dovolite  občutkom, da se pojavijo na površju, da jih lahko prebrodite, saj bo proces okrepil vaše samozavedanje in dobro počutje. Trpljenje na čustvenem področju se počasi umika od vas. Žalost bo kmalu postala neznanka, saj ste se odločili, da boste v prihodnje srečni.

 • Kaj bi morali storiti? Gibanje bo tisto, s katerim boste sprostili odvečno energijo, tudi v spalnici.

KOZOROG

Začetek pomladi bo usmeril vašo pozornost v notranji svet. Imeli boste občutek, da v napornem urniku res ni dovolj časa, da bi se posvetili ljubljenim. Prav je, da bi stopili nazaj iz običajnega vrveža, da poskrbite za svoj čustveni jaz. Vendar boste ugotovili, da ste še bolj produktivni, če nadaljujete vztrajno. Prihajajo spoznanja o tem, kako se na vas gledajo drugi. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje, se vam bo oseba s preteklosti ves čas pojavljala v vaših mislih.

 • Kaj bi morali storiti? Morda bi bilo potrebno določene zadeve še razčistiti, prej kot se spustite v novo razmerje ali projekt.
Kakšni bodo pomladni dnevi, glede na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni?

VODNAR

V začetku pomadi bo družabno življenje še bolj živahno kot običajno. Možganske nevihte, vesele urice in neskončno pošiljanje SMS-sporočil bo delovalo poživljajoče. Povezovanje z drugimi bo bistvenega pomena za vaš uspeh, vendar se prepričajte, da imate dovolj časa za lastne potrebe, namesto da nenehno dajete prednost temu, kar je najboljše za vaše prijatelje, brate in sestre ali sosede. Zaupajte svojim instinktom, da izrazite svoja čustva na spontan način.

 • Kaj bi morali storiti? Nehali boste komplicirati in si enostavno zadali, da se boste sprostili v situaciji, ki je pred vami.

RIBI

V pomladi lahko spremenite želje in namene, ki ste si jih zadali to zimo, v nekaj resnično oprijemljivega, ne glede na to, ali gre za novo priložnost, ki je bolj usklajena z vašimi cilji, ali novo razmerje, ki je bolj v skladu z vašimi vrednotami. Polnjenje koledarja z družabnimi dogodki in priložnostmi za učenje bo zelo spodbudno in čustveno navdihujoče. Prihaja več veselja in energij, ki podpirajo vašo sposobnost, da se počutite kot najboljša različica sebe. Če se nahajate v razmerju, pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, ter veliko skupaj preživetega časa.

 • Kaj bi morali storiti? Imate idealno priložnost, da osvojite nekaj, o čemer že dolgo razmišljate.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi GLOBINA SATURNA, KI SE DOTIKA VAŠE PSIHE in ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RIB?