ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RIB?

Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?
Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?

Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?

Predviden čas branja: 5 minut

Ribice se z veseljem potopijo v uresničevanje fantazij. Želijo ustvariti svet, ki ustreza tistemu, ki se razteza v njihovi podzavesti. So nežne, sočutne in nagnjene k poglabljanju na vseh področjih. Njihova modrost, domišljija in empatija presenetijo vsakega, ki je povezan z njimi. Spremlja jih tudi premišljen pristop, zato se tveganju običajno izogibajo. Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?

OVEN

Ovni, od ribic bi se lahko naučili, kako preko note kreativnosti sprostiti blokade in strahove. Kako se podati globlje in kako spoznati pravo bistvo. Za ribice je umetnost orodje, ki jim omogoča da se lažje soočajo s sabo ter spopadajo s težavami, tako da bi se lahko tudi ovni kdaj odločili za kreativen korak na poti k umirjenosti.

BIK

Biki, od ribic bi se lahko naučili kako zaupati svojemu notranjemu občutku v smeri, da vas ne pusti na cedilu. Ribe popolnoma zaupajo v to, kar se prepleta v podzavestnih vzgibih, vse to, kar bik običajno ignorira, saj je zanj morda pregloboko. Ko bo naslednjič nekaj narobe, bodite biki kot ribe in zaupajte svojemu občutku.

DVOJČKA

Ribe so morda na prvi pogled videti muhaste in žalostne, vendar jih v resnici spremlja globoka ljubezen do življenja. Dvojčki, to je nekaj, kar bi se lahko naučili od njih, saj se prevečkrat pretvarjate na zunaj da cvetite, v notranjosti pa set zaradi notranjega nemira v bistvu skrušeni. Bodite kot ribice optimistični in si zapomnite, če iščete dobro, boste dobro tudi našli.

RAK

Ribe so naravnane na trpljenje, morda celo preveč. So sočutni, trpljenje drugih vidijo kot svoje in nosijo težo sveta na svojih ramenih. Raki, sprejmite kot ribice svojo občutljivost in se naučite od njih kako preko trpljenja preiti v fazo stabilnosti ter zadovoljstva. Torej, ne zatiskajte si več oči pred trpljenjem, ampak nadaljujte sočutno.

LEV

Levi, zakaj si ne priznate, da ste tudi vi kdaj šibki in žalostni. Ribe vidijo žalost kot priložnost, da pogledajo vase, da nekaj spremenijo. Sprejmite kdaj lastnosti rib in si priznajte da vas je nekaj ali nekdo užalil ali prizadel. Dovolite si tudi kdaj kot ribice potočiti kakšno solzo, saj s tem ni prav nič narobe.

Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?

DEVICA

Ribe so kot zdravilci in ni boljše rame za jok, ko se morate razbremeniti. Dajejo najboljše nasvete, tudi če nimajo neposrednih izkušenj s težavo, ki je pred njimi. Njihova modrost, domišljija in empatija so združeni, njihova perspektiva pa je zelo jasna. Device, naučite se od rib spustiti tiste ki so vam pri srcu bolj blizu, le tako boste dobili boljši vpogled situacijo.

TEHTNICA

Tehtnice, ribice vas lahko naučijo da se je včasih dobro zateči v svoje sanje, saj se tam skrivajo številni pomembni odgovori na vprašanja. Naučijo vas lahko tudi, da se je, ko se pojavi težava dobro srečati z različnimi tehnikami, ki bi lahko pomagale k rešitvi. Bodite kot ribice in si večkrat privoščite podroben vpogled v svojo notranjost.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, od ribic bi se lahko naučili biti bolj odprti in na področju čustev bolj mehki. To, da ste skrivnostni in da svoje globoke občutke zadržujete v sebi običajno ni najbolj smiselna pot, zato se kot ribica večkrat podajte v sproščen pogovor v zvezi s tem kaj zaznavate in kako se v določenih situacijah v resnici počutite.

STRELEC

Strelci, ribice vas lahko naučijo da brezpredmetno filozofiranje in poudarjanje samega sebe ni najboljša lastnost. Od ribic lahko povzamete premišljenost ter previdnost, saj vas ti dve lastnosti lahko v življenju večkrat zavarujeta pred tem, da bi naredili kakšen drastičen in skrajno nepremišljen korak.

Kaj je tisto, česa se lahko naučite od nežnih ribic, namesto da vam gredo na živce?

KOZOROG

Kozorogi, od ribic se lahko naučite, da je prav, da nikoli ne ignorirate svojih čustev in občutkov, ne glede na to kakšni so. Skušajte povedati kako se počutite in kaj doživljate, videli boste da bo svet takoj veliko lepši. Nikar ne mislite, da je narobe, če se globoko izražate, to je tisto, kar vas lahko naredi zelo priljubljene.

VODNAR

Vodnarji, ki ste vedno prepričani da zmorete in znate vse sami, se lahko od ribic naučite kako se popolnoma predati ter kako dopustiti, da tudi vas kdaj kdo vodi in usmerja. Bodite večkrat kot ribica in tisto o čemer dvomite vprašajte, prej kot si naredite svoje scenarij, ki je seveda lahko popolnoma napačen.

RIBI

Ribice od svoje zrcalne podobe se lahko naučite da mučeništvo nikoli ni rešitev ter da je potrebno, ko vam situacije več ne ustrezajo dvigniti glavo, postaviti meje ter se potegniti zase in za svoj prav. Pomembno je predvsem, da si ne dovolite, da se znajdete v vlogi žrtve.

Pripravljeno za Sensa.si