Dnevni horoskop za torek 13. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 13. septembra 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za torek 13. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Delovali boste vztrajno ter premišljeno, pozornost boste namenjali statusu in časti. Če boste preveč nadzorovali, lahko v določeni osebi povzročite dvome.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je, da si zastavite konkretne cilje ter sprejmete brez izmikanja obveznosti in odgovornosti.

horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 13:39 uri preide Luna v znamenje Bika

Dopoldan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.
Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Bika pa prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Danes praznuje Jacqueline Bisset: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar nakazuje, da je precizna in analitična oseba, ki spretno dosega svoje cilje. Na področju dela in denarja je zelo uspešna in prodorna, vendar le takrat, ko jo določena zadeva veseli. Luna v znamenju Leva jo opisuje kot močno, samozavestno žensko, ki v življenju ve kaj hoče.

Venera v znamenju Tehtnice ji podarja šarm, s katerim z lahkoto osvoji moškega na eleganten način. Ko se zaljubi je popolnoma zvesta in predana z vsem srcem. Jupiter v znamenju Device ji v življenju podarja vztrajnost in srečo pri finančnih zadevah.

Danes praznuje Aleš Bravničar: Astro profil

Venera v znamenju Leva mu daje samozavest in samospoštovanje na čustvenem področju. Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Device, kar nakazuje, da je skromne narave in zna delati čudeže iz malenkosti. Je zelo pridna, vestna, praktična, inteligentna in organizirana oseba. Odlikujeta ga tudi izjemna metodičnost in učinkovitost. Uživa v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in številkami.

Njegov Mars v znamenju Dvojčkov je tisti, ki mu podarja simpatičnost, razigranost in inovativnost. S to pozicijo je zelo zgovoren in se v družbi izjemno dobro znajde. Ima veliko prijateljev in ponavadi poznanstva na vseh mogočih in nemogočih koncih. Vedno je nekaj, kar ga zanima. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Ovna. Bori se, da bi čim prej ustvaril in uresničil svoje ambicije. Večkrat se mu lahko zgodi, da tudi če enega posla še ne bo speljal do konca, se bo že navdušeno podal v novega.

Ne glede na to kar vidite, morate ohraniti smisel za humor, ter se nasmejati tudi slabim stvarem.

Tupac Amaru Shakur

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Goran Ivanišević, hrvaški tenisač
  • Tami Kiuru, finski smučarski skakalec
  • Miha Zupan, slovenski košarkar
  • Niall Horan, član skupine One direction
  • Matej Zemljič, slovenski igralec

Na današnji dan Lunik 2 pristane na Luni. IBM predstavi prvi trdi disk. New York razglašen za glavno mesto ZDA. Vesoljska sonda Ulysses preletela južni tečaj Sonca. Rodil se je atlet Michael Johnson, ki je v Atlanti postal olimpijski prvak na 200 metrov in 400 metrov. Rodil se je tudi Dave Mustaine, ameriški kitarist, pevec Metallice in Roald Dahl, britanski pisatelj norveškega rodu. Umrl je Albert Sirk, slovenski slikar in Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper.

Kateri del dneva bo najbolj ugoden?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj ugoden del dneva dopoldne.

Katera znamenja zodiaka boste zelo trmasta?

Najbolj trmasti boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naredite dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju kakšen nov korak, posebno na področju kariere in denarja. Ne bo vam žal, tako boste ponovno presenetili nekoga od sodelavcev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje se lahko pojavi nekaj zapletov. Prisluhnite starejšemu znancu, ki vas popolnoma razume in ima pripravljeno takšno rešitev, ki vas bo umirila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Hrepeneli boste po novostih, ki počasi prodirajo v vaše življenje. Imate občutek, da ste sedaj pripravljeni narediti kakšen korak, tudi če se boste morali nečemu pomembnemu odreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja trenutek, v katerem se boste morali odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa obotavljali. Ne kolebajte preveč preveč glede obiska ali krajšega potovanja, saj vaši izgovori niso prepričljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Marsikaj boste reševali hitreje pisno, kot da bi omahovali pri direktnem soočenju. Le z ljubljeno osebo ravnajte v rokavicah, saj bo prisotna močna občutljivost, povezana z užaljenostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo že nekaj časa čaka na vaš korak. Izkoristite priložnost, ki bo še kako prijetna in se znebite misli, kaj bi bilo, če bi bilo. Naj vas vodijo le konkretna dejstva, povezana z optimizmom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezane tehtnice boste imele nekaj težav v odnosu, saj nič ne bo tako kot bi si želeli. Morda boste odkrili, da je nekdo do vas na zunaj prijazen, v ozadju pa vas veselo ogovarja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nekom, ki vas običajno spravlja v slabo voljo, se bosta dobro razumela. Prihaja tudi prijetno povabilo, ki ste ga dolgo čakali ter nad njim že skoraj obupali. Vsekakor se odzovite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne morete se odločiti, zato je najbolje, da zaenkrat poskrbite za tisto, kar se bo dogajalo v bližnji prihodnosti. Sanje naj ostanejo živahne, vendar realizacija trenutno še ni priporočljiva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusili boste doseči kar ste si zastavili z nekaj več navdušenja kot doslej. Zato boste zazveneli prepričljivo ter odločno in nekdo vam bo pomagal dokončati pomembno poglavje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Premislite o novi usmeritvi ali novi možnosti, saj boste dobili pravo informacijo, in sicer od nekoga, ki ga precej časa niste srečali in ste nanj nekako pozabili. Razmislite o vsem skupaj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj boste rešili pozitivno, čeprav še vedno niste zadovoljni tako, kot bi lahko bili. Vprašajte se, kaj si misli o vas določena oseba, saj trenutno niste sposobni izpolniti obljub in dogovorov.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: LIZA MARIJINA ali KATERA ASTRO ZNAMENJA SE PO PREKINITVAH TEŽKO POBEREJO?