Tedenski Lunin horoskop za obdobje 12.9.-18.9.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. septembra 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. septembra 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. septembra 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo Luna nahajala v znamenju ovna, zato boste delovali sproščeno in drzno. Z veseljem boste tvegali in se podajali tudi v nepreverjene dogodivščine. Čeprav bodo pomembno vodilo urejeni odnosi, boste na vsakem koraku strmeli k popestritvi in drugačnemu dogajanju, kot da bi želeli nekaj spremeniti, vendar pazite, da ne boste pretiravali in si povzročili več težav kot koristi. Po dolgem času boste zopet z veseljem reševali zadeve, saj bo energija na zavidljivi ravni. Vpliv bo skril vse nežnosti in splošno prijaznost, zato bo v komunikaciji in odnosih zaznati nekaj agresivnega pridiha.

Izžarevali boste direktnost, kar pa lahko tiste, ki ne bodo sprejemali resnice zmoti.

V torek ob 13.39 uri preide luna v znamenje bika. Umirjene vibracije bodo ustvarile bolj stabilno obdobje, saj boste lažje dobili podporo, če jo boste potrebovali. Začeli se boste  tudi zavedati, da ste zadnje čase precej zanemarili stike s svojimi bližnjimi. Pričakujete lahko povečano storilnost in motivacijo, ki ju bo smotrno uporabiti v pravi smeri. Ker vas bo tudi v sredo, ko bo luna še v biku spremljal smisel za finančne podvige, je pametno naložiti svoj denar. Luna v biku poudarja senzibilnost, zato si boste vzeli čas za užitek. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, v katerem zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, nasveti pa iskreni in učinkoviti.

V četrtek skozi dan boste še marljivi in zelo zbrani, ob 22.16 uri pa prehaja luna v znamenje dvojčkov.

V petek bodo težave bodo privrele na površje z namenom da se jih lotite. Nikar se ne ustrašite odgovornosti, raje jo začnite spontano sprejemati. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri konflikta. Na trenutke boste tudi živčni, še posebej, če se ne boste znali na pravi način notranje umiriti. Vpliv bo pomešal vaše občutke in pričaral nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih. Rešili vas bodo pogovori, ki bodo v komunikacijo doprinesli noto zgovornosti. Bolj boste površni in nerodni, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali.

Svoja prizadevanja boste v soboto, ko nastopi vpliv Zadnjega krajca usmerili k tistim nalogam, ki ste jih v zadnjem času zanemarili.

Želeli boste končati in zaključevati.  V mislih se boste podajali v ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Če boste začutili dolgčas, se boste znali hitro s čim zaposliti, prav tako boste znali v dobro voljo spravljati tudi ljudi okoli sebe.

V nedeljo ob 9.59 uri luna prehaja v raka zato boste delovali počasi, temeljito boste reševali zadeve, ki jih morate narediti resnično brez napak. Vpliv bo sprožil malce konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka prešli boste od besed k dejanjem. Predvsem boste pričakovali več podpore od bližnjih, ob tem boste pozabili, da tudi sami velikokrat pozabljate nanje, ko vas potrebujejo.

Pripravljeno za Sensa.si