TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. SEPTEMBRA 2022

Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra napoveduje več vztrajnosti in dobre motivacije
Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra napoveduje več vztrajnosti in dobre motivacije

Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra napoveduje več vztrajnosti in dobre motivacije

Predviden čas branja: 3 minutes

Pred vami je teden novih zgodb, ki jih bo analitično pretehtalo Sonce v znamenju device, ki vam s svojimi aspekti prinaša tudi več resnosti in odgovornosti. S pomočjo tega vpliva boste veliko lažje našli odgovore na svoja vprašanja in izboljšali kvaliteto svojega življenja. Če se sprašujete, zakaj na določenih področjih nimate sreče, je sedaj za vas odlična priložnost, da se soočite sami s sabo. Predvsem se bo potrebno osredotočiti na skrbno načrtovanje, saj je vprašljiva izbira pravih poti, ki lahko prinesejo hiter in uspešen razvoj na določenih področjih.

Prav tako je čas primeren za investicije in v kolikor ste v preteklem obdobju uspeli vzdrževati energijo in kapital, bo sedaj pravi trenutek za dobre investicije, ki bodo lahko tudi dobro povrnile svoj vložek.

Tedenski horoskop od 12. do 18. septembra napoveduje več vztrajnosti in dobre motivacije

Retrogradni Merkur v znamenju tehtnice vas bo na trenutke opozoril, da se morate o nečem odločiti. Na trenutke se boste prepuščali malodušju, z lahkoto vas bodo že z manjšimi pripombami razjezili in kljub temu, da razplet dogodkov niti ne bo tako negativen, ne boste znali na pravi način uživati v sreči, ki vam bo naklonjena. V teh dneh se lahko zgodi, da boste zaključili tudi razmišljanje o tem kakšen je vaš odnos in kar ste skozi odnose zastavili v preteklosti, se lahko uresniči.

Mars v znamenju dvojčkov vam bo vlival pogum, zato tokrat ne boste ostali v ozadju, ampak se boste z nasmeškom na obrazu odločali za razne spremembe. Tokrat boste imeli zares dobro podporo, da odpustite svoje negativne navade, negativna čustva, strah, jezo, žalost, odložite svoja bremena in se začnete odzivati bolj spontano.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere rojeni v ognjenih znamenjih

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Po tihem veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, vendar preverite konkretna dejstva, ne samo govoric. Večkrat se boste znašli v situacijah, ko boste morali rešiti zadeve iz zagate. Na področju čustev se vam bo po glavi pletlo marsikaj vzpodbudnega. Čeprav ste se že zdavnaj odločili, da naredite spremembo bo teden, ki je pred vami nekakšna prelomnica za vas. Ne bodite v nedeljo tako zaprti vase in nezainteresirani. Morda je čas, da nekomu, ki vam je všeč že dolgo časa izpoveste svoja čustva in se na prijeten način soočite z njim.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izredno dobro se boste razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati, tisti ki vas bodo ignorirali vam bodo šli na živce. V drugi polovici tedna boste srečni, vsekakor pa čim prej združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Od vas se bo v soboto, ko ne boste najboljše volje zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave. Manjša odstopanja pričakujte v domačem okolju, saj nekdo ne bo pripravljen na dolge pogovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pristanite na kompromis, lažje vam bo. Še je čas, da se zadeve, ki so vas bremenile uredijo, čeprav malce drugače od pričakovanega. Ugotovili boste, kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate tisto, kar si želite. Borbenost na poslovnem področju bo v petek narasla, kar vas lahko popelje do odličnih rezultatov. Ne bodite preponosni, le tako se boste težko pomaknili naprej. Nekaj vam na čustvenem področju konec tedna ne bo dalo miru. Na odločitev ljubljenje osebe morda ne morete povsem vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo jasno, kaj si želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne izgubljajte v ponedeljek, ko bo luna v ovnu časa pri stvareh, ki jih ne morete rešiti. Previdno tudi z nekom, ki vas očitno še ne sprejema. Ugodno bo dejstvo, da stvari ne boste delali prehitro, ampak jih boste znali narediti v pravem trenutku. Več, ko se boste pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, kaj morate spremeniti. Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Intenzivnost dogajanja bo proti koncu tedna zahtevala od vas potrpežljivost in prilagajanje drugim. Bodite pozorni na dogajanje in ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z nekaterimi zelo naporna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zanesite se na svoj razum, ki vas odlično vodi k stabilnosti. Tisti, ki le sanjarite o nekom, ni pa konkretnega dogajanja, boste sposobni vse skupaj prekiniti. Mars bo ugodno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo dajalo na čustvenem področju še posebno moč. Več strpnosti boste pokazali v sredo. Začnite znova, natančno upoštevajte vse podrobnosti ter se potrudite zadeve popeljati do konca. V ljubezni vas konec tedna spremljajo povečana strast, navdušenje in optimizem. Svoje misli boste veliko lažje kot v preteklem obdobju usmerili k novim izzivom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z navdušenjem vas bodo prijatelji in sodelavci opazovali in občudovali. Izkoristite odlično energijo še posebej v sredo, ko prihaja nova priložnost. Naučite se poslušati sogovornike in ne nergajte ves čas nazaj. Razpolagajte v družinskemu krogu s pravimi argumenti, če se da kar z resnico na dan. Vaše zdravje bo nekoliko občutljivo, še posebej konec tedna. Spremljala vas bo vzkipljivost, ki lahko celo postane moteča. Ljubezenske zvezde vam v nedeljo ne bodo najbolj naklonjene. Del krivde bo tudi vaš.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čutili boste močno notranjo napetost in ne bo vam jasno, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Tekmec je še vedno daleč za vami, a bodite previdni, da vas val negativizma ne posrka vase. Dokumente, ki vas bremenijo dobro preglejte in razmislite, kaj bi morali še storiti. Nikar ne dovolite, da posamezniki pritiskajo na vas in vam vsiljujejo svoje mnenje. Veliko se boste poigravali z idejo, ki bo obarvana s tveganjem, zadržite jo zase. Prepir vas bo precej potrl, zato se mu raje iznajdljivo v nedeljo izognite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v ovnu, boste v ponedeljek in torek dopoldne bolj pogumni, zato na čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas mučijo. Le v preteklost se preveč ne vračajte, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel. Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite preveč k srcu. Finančno stanje bo tokrat pozitivno. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivi temi, nikar pa se preveč ne obremenjujte s tem, kaj si mislijo drugi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojo neizmerno očarljivostjo boste rešili toliko težav, da se boste lahko naslonili nazaj in se vsemu, kar se je odvijalo v preteklosti le nasmehnili. Prijetno presenečenje se bo zgodilo nepričakovano. Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste pripravljeni pokazati več kot običajno. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem primeru v nedeljo, ko se v domačem krogu ne boste najboljše počutili ponavljale stare težave. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost lahko precej doprineseta k dobremu počutju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaš čut za da se pomaknete naprej, bo stopil v ospredje, uporabili boste tudi več kreativnosti. Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite konec tedna svoje materialne zmogljivosti, saj prihaja občutek, da ste na nekaj pozabili. Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da se tudi počasi lahko daleč pride. Nekdo od domačih bo povzročil manjši prepir.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Mnenja drugih vam ne bodo ustrezala, niti vas ne bodo zanimala. Na vseh področjih se boste znašli ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire z drugimi, kajti to vam prinaša le slabo voljo. Čeprav vas bo ves čas mikalo, da bi se vmešali v določen odnos, to ne bo dobra ideja.  V zadnjih dneh tedna bo vse dišalo po obveznostih, kar vas lahko malce prestraši, po drugi strani pa prebudi. Sprejmite, da drugi morda razmišljajo drugače.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V tem tednu vam bo ubogljivost prinesla napredek in boljše pogoje. Uspešni boste tudi v pogovorih, s katerimi ste zaradi neljube vsebine nekoliko odlašali. Poti so vam odprte, le odločiti se morate. Vaše ideje bodo boljše kot v preteklosti, deležni boste tudi komplimentov. Pridobili si boste prednost, zato vas bo še nekaj časa težko dohiteti ali premagati. Brezskrbno razmišljanje se bo proti koncu tedna srečalo s povečano odgovornostjo. Lahkotnega delovanja ne bo, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno. Nedelja bo prijeten dan, ki bo namenjen lenarjenju.