Dnevni horoskop za torek 13. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 13. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, torek 13. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za torek 13. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Pustni torek. Danes boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močneje, povrnilo se bo tudi zaupanje vase, ki bo prepleteno z razigranimi energijami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistre misli in jasen pogled, to bo najbolj učinkovito orodje današnjega dne.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

KATERE 4 ŽENSKE OBOŽUJEJO PUSTNE NORČIJE?

Kaj pravi horoskop za torek 13. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Janoš Kardoš, slovenski pisatelj
  • Robert Oliver Reed, angleški filmski igralec
  • Evald Flisar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Ljerka Belak, slovenska igralka
  • Robert Peter – Robbie Williams, angleški glasbenik

Na današnji dan Travis Metcalfe odkrije največji znani diamant v vesolju, belo pritlikavko. Astronavti z raketoplana Discovery začnejo popravljati Hubblov vesoljski teleskop. Rodil se je Ivan Andrejevič Krilov, ruski basnopisec in John Dreyer, dansko-irski astronom. Rodil se je tudi ameriški televizijski voditelj Jerry Springer in Dušan Mravlje, slovenski tekač, Tomaž Čižman, alpski smučar. Umrl je Jožef Pustaj, slovenski pisatelj, pesnik in Ivan Rob, slovenski pesnik in satirik.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem podala na pustovanje?

Pustne norčuje bodo pisane na kožo levom in dvojčkom.

Katera astro znamenja boste pojedla največ krofov?

Največ krofov boste pojedli biki in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Med resnimi pogovori previdno izbirate besede. Očitki in razna psihična izsiljevanja vas ne bodo prepričala, tokrat bodo štela le konkretna dejstva, o katerih boste želeli na dolgo razpravljati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če boste pozornost namenili skupnemu in usklajenemu delovanju boste preprečili razne nejasnosti ter konflikte. Namesto da bi imeli glavo v oblakih raje ostanite stabilni na trdnih tleh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite starokopitni, predvsem pa se ne držite načel in vzorcev, ki vam le škodujejo ter kradejo možnosti za sproščeno delovanje. Luna v ovnu bo prebudila željo po pustolovščini.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobra volja, ki jo prebujajo luna v ovnu ter pustne norčije bo odlična popotnica za prijetno počutje. Razveselili se boste možnosti svobodnega izražanja in manjšega finančnega napredka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse bolj prijetno se vam bo zdelo nekaj, kar vas še pred kratkim zaradi zahtevnosti ni prepričalo. Znali se boste tudi povezati s sabo in se z energijo lune v znamenju ovna pomakniti naprej.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Lažje kot v preteklih dneh boste pokazali kaj zmorete in če boste vztrajali do konca, se vam obeta prijeten napredek. Ponovno se bo v vašo notranjost naselilo zaupanje, ki vas bo pomirilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stanje, ki je nastalo, se lahko v kolikor boste vse skupaj ignorirali še poslabša, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte neprestano odločitev, ki vam jih dobrohotno svetujejo drugi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremljala vas bo široka ter hkrati razigrana paleta ugodnih možnosti. Tokrat ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da ostane še nekaj časa za pustno rajanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju boste našli zanimivo temo, ki se bo prepletala skozi dan in vse skupaj neverjetno navduševala. Znali boste prisluhniti, zaupati ter predlagati nekaj drugačnega, kar bo navdušilo tudi druge.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo si resnično zasluži vašo pozornost, zato je čas, da sprejmete odgovornost ter se usmerite v pogovor, s katerim že dlje časa odlašata. V ospredje stopa vprašanje, kako se bo vse skupaj razvilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Povečana odgovornost bo tista, ki vas bo preganjala ter onemogočala, da bi si privoščili sproščen dan. Na karierne obveznosti bo potrebno pogledati kot priložnost, ne pa kot veliko breme.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Največ sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela. Prebudili boste dobro idejo in tokrat boste točno vedeli kaj morate narediti.

Vas zanima: NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI ali ZNATE LOČITI RESNICO OD NERESNICE?