Dnevni horoskop za torek 12. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 12. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 12. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 12. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Psihično zdravje vam ne služi tako kot bi moralo. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov s prijatelji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nič vas ne bo razjezilo, saj vas bo spremljal občutek, da se bodo vse zadeve, tudi tiste kočljive kmalu uredile v pravi smeri. Želeli boste izstopati s svojo urejenostjo.

horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 16:07 uri Luna preide v znamenje Device

Dopoldan bo odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Device, boste iskali kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Danes praznuje Marko Naberšnik: Astro profil

Soncem v ovnu je njegova osebnost izrazito stabilna, rad uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko vsi obupajo. Ambicioznost nima meja, vendar je v določenih situacijah preveč uporniški in trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričan. Njegovi neposrednost in iskrenost ne poznata meja.

Luna v levu prinaša hrabrost in odlično se rokuje s tveganji. Vedno je prepričan o sebi ter v svoj prav, markanten in izredno sposoben. Ima dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. Dober je tudi na področju organizacije. Merkur se nahaja v ribah, zato ga odlikujejo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota.

Samo dve stvari sta neskončni, vesolje in človeška neumnost, vendar glede prvega nisem prepričan.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rihard Jakopič, slovenski slikar
  • Marko Naberšnik, slovenski režiser in scenarist
  • Claire Danes, ameriška igralka
  • Mateja Kežman, srbski nogometaš
  • Erik Mongrain, kanadski kitarist in skladatelj

Na današnji dan ima Ivan Cankar v Ljubljani predavanje, Slovenci in Jugoslovani. Katastrofalni potres v Posočju moči 5,6 stopnje po Richterju. Jurij Gagarin kot prvi človek obkroži Zemljo. Rodil se je Clarence Irving Lewis, ameriški filozof in Eugène Chaboud, francoski avtomobilski dirkač. Umrl je Franklin Delano Roosevelt, ameriški predsednik in Tomaž Pandur, slovenski režiser.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes preseneti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko preseneti sprememba počutja, iz umirjenega, v napetega.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj navihana?

Najbolj navihani boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustveno se boste tisti, ki ste v razmerju popoldne, ko luna prehaja v znamenje device umirili. Za samske ovne se bo dan odvijal zelo razgibano, vendar bolj na ostalih področjih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Posvetite se psihični kondiciji, saj vam peša. Malo več pozornosti bi bilo smotrno podariti medsebojnim odnosom in prijateljem, ki že močno pogrešajo druženje z vami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere boste v kočljivi situaciji pripravljeni pokazati zobe, sicer bo vaša avtoriteta padla na ničlo. Začnite malo bolj gledati nase in zahtevajte predvsem spoštovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naredite si načrt in se lotite lažjih stvari, da vam bo dober zagon prinesel več volje za reševanje težjih. Uspešni boste, še posebej na področjih, ki so vam resnično pisana na kožo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Verjemite vase in v svoje sposobnosti, saj vas spremlja luna v vašem znamenju. Zadeva na področju kariere bo odprla nove dimenzije o katerih že nekaj časa intenzivno razmišljate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dovzetni boste za vsako spodbudo, sploh takšno, ki bo povezana z vašimi srčnimi željami. Zaustavili se boste tam, kjer močno čutite da ste ljubljeni ter spoštovani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub trenutnim težavam vztrajajte z luno, ki bo dopoldne še v levu še naprej, saj ste na pravi poti, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Žareli boste od simpatičnega zadovoljstva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pokazali boste veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih izzivov. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta tokrat delovala več kot pozitivno, zato vztrajate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju financ vam bo nekoliko odleglo, saj ste bili v zadnjem času bolj varčni. Lahko si privoščite nekaj lepega, kar si že dolgo želite, saj bo to tista malenkost, ki vas lahko osreči.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju ljubezni boste nemirni in nervozni. Na trenutke vas bo napadalo ljubosumje, potlačite ga, ker nimate nobenega vzroka. Raje se prepustite simpatičnim pogledom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno bi vam lahko postalo jasno, da nimate nobenega razloga vznemirjenje, saj se bodo zadeve, še posebej popoldne, ko bo luna v devici začele reševati v bolj smiselni smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno bi vam lahko postalo jasno, da nimate nobenega razloga vznemirjenje, saj se bodo zadeve, še posebej popoldne, ko bo luna v devici začele reševati v bolj smiselni smeri.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP