Tedenski Lunin horoskop za obdobje 11.4.-17.4.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. aprila 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. aprila 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. aprila 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato se boste odločili, da opravite vse kar ni dokončanega. Na poslovnem področju je potrebna večja previdnost pri podpisu pogodb in bančnih transakcijah, pri čemer se zanesite se na svojo intuicijo, ki vam bo v veliko pomoč, da stvari uredite po vaših pričakovanjih. Dokopali se boste do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar vključuje samozavest. Hvaležni boste za vsako pomoč ali nasvet, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko narediti.

Tudi v torek dopoldne, ko bo luna še v levu, se boste z veseljem sprostili in si vzeli čas samo zase in za tisti, ki jih imate rade.

Na ljubezenskem področju boste pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. V torek ob 16.07 uri luna prehaja v devico. Prihajata nemir in neučakanost, kar lahko dodatno obremeni partnerske odnose. Ugoden čas za ustvarjalnost in osebni napredek, ter razne vrste dodatnih izobraževanj. Zanimalo vas bo vse, kar vam lahko pomaga k boljšemu in bolj zdravemu življenju.

blank

V sredo in četrtek, ko bo luna še v devici  bo potrebno stvarem priti do dna, sedaj lahko vse skrito pripleza na plano.

Povabilo na zmenek ali kakšno družinsko kosilo raje prestavite na kakšen drug dan, saj bodo v zraku številne napetosti. Zdravje vam bo odlično služilo, o utrujenosti ne bo niti sledu, všeč pa vam bodo razne športne aktivnosti.  V četrtek pozno zvečer prehaja luna v znamenje tehtnice.

V petek, ko bo luna v tehtnici se vam bo vse, česar se boste lotili zdelo izvedljivo, obremenitve vas ne bodo prestrašile.

Misli bodo prodorne, jasne in obarvane s sočutjem. Za zahtevna opravila ne boste ravno najbolj naravnani, bolj vam bodo ustrezali nežni priokusi. Polni boste navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig iz podzavesti.

V soboto, ko nastopi Polna luna boste zaznavali več psihične in čustvene nestabilnosti. Prihajajo tudi manjša razočaranja, ki bodo posledica neodločnosti in nerazumevanja kakšne nejasne situacije. Vzemite si čas in dobro premislite ali je primeren čas, za soočenja, ali bi morda raje kakšen dan počakali. V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju škorpijona. Predali se boste zanimivim preizkušnjam, kar prinaša nekaj dobrih iztočnic za prihodnost. Spremljale vas bodo globoke misli, povezane s čustvenim doživljanjem.

Pripravljeno za Sensa.si