Dnevni horoskop za torek 10. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 10. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 10. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 10. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko se bo sprostiti in odložiti skrbi, saj Merkur v znamenju dvojčkov prične s svojim retrogradnim gibanjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne izzivajte tistih ki so vam blizu, če niso točno takšni kot si vi želite. Morda je ravno to tisto, zaradi česar jih imate radi in jih spoštujete.

horoskop
Luna v znamenju Device

Danes ob 00:53 uri preide Luna v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Linda Evangelista: Astro profil

Soncem v biku je Lindina volja zelo intenzivna, ona pa strpna in potrpežljiva. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Deluje vztrajno in premišljeno, tveganje prepušča drugim. Kakor živi, je zanjo popolno, torej ne razume, zakaj bi morala spreminjati stvari.

Luno v znamenju device Linda deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjena. Ko se v njenem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, Linde to ne vrže iz tira in ona umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Venera v biku nakazuje da se v odnosih težko sprosti. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost.

Srečna je pot, če je ljubezen vodnik … Treba je samo prijazne besede in prijaznega pogleda in ozdravljena je vsaka bolezen in vsaka žalost je pri kraju.

Ivan Cankar

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Cankar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Merlene Ottey, jamajško-slovenska atletinja
  • Paul David Hewson – Bono Vox, irski pevec
  • Anej Lovrečič, slovenski nogometaš
  • Princ Charles Luksemburški, luksemburški princ

Na današnji dan prva slovenska povojna vlada pride iz Ajdovščine v Ljubljano. Winston Churchill postane britanski predsednik vlade. Na Danskem je potekal 59. izbor Pesmi Evrovizije 2014, na katerem slavi Avstrija. Rodil se je Tapio Räisänen, finski smučarski skakalec in Katja Seizinger, nemška alpska smučarka. Umrl je Jože Babič slovenski igralec, režiser in Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se Merkur prične gibati retrogradno, Jupiter pa preide v znamenje ovna.

Katera astro znamenja boste danes najbolj zmedena in nerodna?

Danes boste najbolj zmedeni in nerodni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop MAJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozanimajte se čim prej glede zoprne zadeve, ki vas najbolj obremenjuje. Res je, da imate v določeni situaciji še kako prav, toda pot bo še dolga, zato se dobro oborožite s pogumom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi lune, ki se nahaja v devici vas bo močno obremenilo nekaj, kar se dogaja v domačem okolju. Tokrat ne boste našli ne časa ne energije za kar koli drugega, saj boste preobremenjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite z denarjem, če boste previdni, napaka vseeno ne bo pregloboka in zlahka boste našli izhod v smeri, ki je za vas najbolj ugodna. Skušajte biti nekoliko bolj osredotočeni na bistvo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse se dogaja v pravi smeri in odleglo vam bo, saj končno ne boste več sami za vse. Nekaj, kar je sicer odvisno le od vas, je skoraj že zaključeno, ostanejo samo še podrobnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri delu se boste kljub luni v devici težko zbrali, zato pomembno zadevo s pomočjo iznajdljivosti raje preložite, kot da bi si belili glavo. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na dejstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju ljubezni pričakujte veliko dogajanja in strasti. Nikar se ne zapirajte vase, saj se vam končno odpira priložnost, da se z nekom zbližate v pravem pomenu besede.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ves čas se boste spraševali, zakaj vendar nihče ne razume vaših skritih namigov. Pomembna oseba se vam po daljšem času zopet vrača v življenje, tokrat z drugačnimi nameni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v devici se bo vse kompliciralo in ustavljalo. Vseeno imate občutek, da boste tudi tokrat nekako prišli do pravih odgovorov na kočljiva vprašanja, ki vas bremenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delovali boste spontano, polni raznih domislic. V službi vas bo nekdo silil k večji produktivnosti, kar vam ne bo predstavljalo težave. Zagnali se boste v nove zadeve in jih rešili na ustrezen način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste sprejeli vse ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Nikar pa se v odnosih preveč ne naprezajte, saj trud ne bo poplačan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pri delu boste zagrizli v nedokončane zadeve, ki bodo napredovale tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o pomembnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zvrstilo se bo nekaj prijetnih ljubezenskih pripetljajev. Odločite se, komu boste dali prednost in se vsekakor potrudite. Negativen pristop bi vam povzročil težave in nesporazume.

Vas zanima: DOLOČITE CILJE ZA DRUŽINSKO IN OSEBNO ŽIVLJENJE