TEDENSKI HOROSKOP OD 9. DO 15. MAJA 2022

Tedenski horoskop od 9. do 15. maja
Tedenski horoskop od 9. do 15. maja

Tedenski horoskop od 9. do 15. maja napoveduje retrogradni Merkur

Predviden čas branja 3 minutes

V tem tednu bo Sonce v biku poskrbelo, da bo na prvi pogled vse skupaj umirjeno in spokojno, vaša notranjost pa bo zaradi ostalih vplivov in prevelike želje po ležernosti nekoliko razburkana. Številni načrti, ki jih boste želeli popeljati do konca, se, če se ne boste zbrali in poklicali na pomoč vztrajnosti, ne bodo razvili v pravi smeri. Kljub temu, da boste imeli občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami.

V odnose prihaja z Jupitrom, ki v torek preide v znamenje ovna harmonična energija, ki vas bo stabilizirala in dosegla jasnost na čustvenem in osebnem področju.

Tedenski horoskop od 9. do 15. maja

Sedaj se boste lahko tudi začeli veliko bolj posvečati svojemu zdravju ali pa se boste odločili za spremembe na tem področju. V kolikor se ukvarjate z osebnostno rastjo ali osebno preobrazbo si vzemite nekaj dodatnega časa, saj boste le tako začutili spremembe. Več pozornosti posvetite od torek dalje, ko se Merkur v znamenju dvojčkov začne gibati retrogradno svojim odzivom in poskušajte umirjeno reagirati na takšne in drugačne odzive drugih. Ob tem vplivu znate biti prestrogi do sebe, saj bodo vaša pričakovanja visoka, blokiralo pa jih bo nekaj nenadnih preprek. Podobno velja s podpisovanjem pogodb, kjer pa velja večja previdnost pri spremljanju drobnega tiska in dolgoročnih projektov.

Spremljal vas bo vpliv Venere v znamenju ovna, ki bo prinesel odlično priložnost, da preizkusite in ujamete svojo srečo. Najbolje je, da se osredotočite na tisto področje, kjer ste najbolj spretni in podkovani, saj boste zagotovo uspeli. Če ste pripravljeni na nekaj tveganja, potem bo uspeh toliko večji. Omahovanja ne bo, labilnosti tudi ne. Znali boste poskrbeti zase in za tiste, ki vam ogromno pomenijo. Vpliv podpira igro, zapeljevanje, občutek očaranosti nad nekom novim in hiter konec ljubezni.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in leva.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Jupiter v torek pomakne v znamenje ovna, Merkur pa se začne gibati retrogradno.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Namesto da bi se ukvarjali z drugimi, se boste intenzivno posvetili osebnim zadevam, ki so pomembne in čakajo na realizacijo. Še sreča, da ste si pred kratkim naredili odlično podlago, s tem ste se tudi zaščitili. Na osebnem področju se boste verjetno poslovili od pomembnega dejstva, kar vam prinaša spremembe, po katerih hrepenite. Poskusite se v zadnjih dneh tedna bolj prepustiti vašemu ljubezenskemu življenju. Omilite zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Tako boste namreč največ storili tudi zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če so v določenem odnosu nastale težave, se bo situacija začela v tem tednu, ko boste zaradi prehoda Jupitra v znamenje ovna bolj dovzetni za rešitve, premikati v pravo smer. V sredini tedna se posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknite iz kaosa. Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej dragocenega časa. Poiščite konec tedna kakšno bolj smotrno rešitev in se je lotite na bolj taktičen način.  Ljubezen bo nekaj plemenitega in z lahkoto se boste na nežen način predali ljubljeni osebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se zadnje čase nekaj zapleta. Osvobodite se skrbi, ter se soočite z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v boljše načrte. Nekaj več miru bo v ljubezenskih odnosih. Ponuja se vam zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni takrat, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni in spoštovani tudi zaradi svoje prisrčnosti. Poskusite nadaljevati z malce drugačnim pristopom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek, ko se bo Merkur še gibal direktno vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni energije in motivacije, ki vam bo na poslovnem in finančnem področju še kako prišla prav. Zastavite si konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v prave rešitve. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno občutili občutljivost. V nedeljo, ko bo luna v škorpijonu se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju in jih uspeli premagati z optimizmom in samozavestjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samski levi, izkoristite teden z ugodno Venero v znamenju ovna za živahno druženje in kramljanje. Morda vam nekdo pripravi lepo presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Pozornost vezanih bo usmerjena predvsem v reševanje preteklih napetosti in težav. Proti koncu tedna se boste veliko ukvarjali s svojo zunanjostjo in želeli biti še lepši in privlačnejši. Morda se odločite za stilsko preobrazbo. Še naprej vas bodo neprestano cenili in hvalili. Ravno zato boste lažje osebnostno napredovali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vas bo vzpodbudilo, da boste zaznali v sebi nov preboj, ko boste spoznali, da imate dovolj moči da razčistite z bolečo situacijo. Nekdo vas bo s svojim nastopom in zahtevami nekoliko razočaral, čeprav vas običajno nikoli ne pusti na cedilu. Z rezultati na osebnem področju boste zadovoljni in ponosni boste na svoje zrele izkušnje in napreden način razmišljanja. Mars vam prinaša realizacijo čustvenih zadev in več optimizma, povezanega z nasprotnim spolom. Sedaj boste lahko dorekli zadeve z nekom, ki vam je bil ves čas uganka. Pametno je, da izrazite svoja čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi Venere v znamenju ovna ne boste sramežljivi, svoje želje boste znali optimistično ter odprto izražati. Ko vam jo bo retrogradni Merkur v drugi polovici tedna zagodel, vas bo rešilo nekaj, kar ste se že zdavnaj naučili in tudi pozabili. Uporabili boste svojo obširno zakladnico znanja. Ne pretvarjajte se, da vas določene zadeve ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi. V soboto, ko bo luna v škorpijonu vas bo najbolj skrbelo za vaš ugled, vendar ne boste imeli razloga za skrb.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Druženja z napačnimi osebami vas lahko močno obremenijo, zato se nikar ne trudite, da bi se nenehno komu prilagajali. Na področju dela lahko zahtevate konkretne odgovore in obširno razlago. V krogu sodelavcev boste delovali bolj prizanesljivi in razumevajoči. Z nogami še vedno trdno stojite na tleh, čeprav si vas je nekdo hotel kar pošteno privoščiti. Nikar se ne obremenjujte, konec tedna, ko luna prehaja v vaše znamenje bo vse tako kot mora biti. Nedelja bo namenjena prijetnemu druženju, ki vam bo dvignilo samozavest.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo od sodelavcev bo našel rešitev neke težave, nad katero boste takoj navdušeni. Glejte, da ne boste takoj prizadeti in užaljeni, če se tokrat ne boste znašli na prvem mestu. Nihče vas ne bo mogel proti koncu tedna ustaviti, naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, da bi najprej morali poslati sporočilo. Prihajajo tudi novi ljudje, ki vam bodo zelo simpatični. Notranji mir boste iskali v naravi in ga poizkušali zadržati zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Teden bo zaradi prehoda Merkurja v retrogradno gibanje nekoliko stresen in pomembno bo, da boste znali opazovati malenkosti, ki se bodo vrstile. Čeprav boste zelo uporni, se boste morali vseeno prilagajati drugim. Izboljšanje komunikacije lahko pričakujete v drugi polovici tedna. Najraje se boste zadrževali v družbi sproščenih in nagajivih. Morda bi bilo bolje, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom. Samski kozorogi imate končno pred sabo zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dovolili si boste napredovali v osebni rasti. Priznati si morate, da postajate zelo občutljivi, posebno, če je vpleteno preveč čustev. Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam tokrat ne bo izmikal, v kolikor boste iznajdljivi. Nekdo vas bo proti koncu tedna opazoval in nadziral, kar vas lahko zmoti ali vznemiri. Zadeve poskusite urediti tako, da bo za vse čim manj naporno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prehajate v čas poln pričakovanj, zato izkoristite vse priložnosti, ki vam bodo hodile naproti. Zdravje vas naj ne skrbi, saj boste tokrat zopet polni elana in energije za športne dejavnosti. Nič vas ne bo razjezilo ali obremenilo, saj boste prepričani vase in polni samozavesti, kar bo okolico, ki vas ni vajena takšnih presenetilo. Vaša neposrednost bo obrodila sadove tudi tam, kjer se vam je to še pred kratkim zdelo popolnoma nemogoče. Naučili se boste nekaj zanimivega.