Dnevni horoskop za torek 10. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 10. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 10. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 10. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na vsak način boste želeli priti do resnice in skrajšati pot do pomembnega cilja. Naglica vam lahko pokvari lepo priložnost, o kateri že nekaj časa sanjate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prepletale se bodo misli in želje, poleg tega bodo stabilna tudi čustva. V primeru nezadovoljstva je najboljša odločitev umik vase.

horoskop
Vpliv Lune

Danes ob 16:15 uri Luna preide v znamenje Device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij. Izognite se frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo ali jezo.

Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.

Peter Drucker

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Rod Stewart, škotski pevec
  • George Foreman, ameriški boksar
  • Eddie Cheever, ameriški avtomobilski dirkač
  • Alex Meraz, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Anette Sagen, norveška smučarska skakalka

Na današnji dan so v Ženevi ustanovili Svet društva narodov. Tina Maze je zmagala na veleslalomu v Mariboru in tako dosegla sedmo slovensko zmago na tekmah za zlato lisico. Rodil se je ruski pisatelj Aleksej Nikolajevič Tolstoj in Robert Woodrow Wilson, ameriški fizik, nobelovec. Umrl je David Bowie, angleški glasbenik in Coco Chanel, francoska modna oblikovalka. Prav tako je umrl slovenski književnik, literarni zgodovinar in pedagog Evald Koren.

Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pozorni bodite popoldne, ko luna prehaja v devico na to, da se stres ne kopiči v vas in da ste po najboljših možnih močeh zadovoljni sami s sabo. Bodite tudi bolj prilagodljivi, lažje vam bo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujte manjša, vendar zanimiva presenečenja. Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj bosta poiskala rešitev še tako zapletene situacije. Izkoristili boste ugodno priložnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kar se tiče ljubezenskih zadev se boste končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite nekaj več za svoje zdravje, gibajte se in razmislite o tem, ali se zdravo prehranjujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi stresa in obveznosti se lahko nepričakovano pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili v kolikor si boste znali vzeti čas za pravi počitek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Za ponosne leve bo dan na poslovnem področju zelo uspešen. Polni boste iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Veliko se boste ukvarjali tudi s financami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli boste delovati marljivo in organizirano vendar vam tempo sodelavcev ne bo preveč naklonjen. Nove zamisli prinašajo v ozadju svojevrsten uspeh in dober občutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na čustvenem področju boste končno zadovoljni in polni hrepenenja. Povsod kjer se bo kaj zanimivega dogajalo boste prisotni z nasmeškom na obrazu. Odprite se lepim priložnostim.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati, kar vam lahko povzroči manjši glavobol. Zlahka boste na področju odnosov navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih tematikah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ves čas se boste v mislih spraševali, ali ste na pravi poti. Previdni bodite, saj vas bodo določeni ljudje s svojim obnašanjem večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo ali dejanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čisto naključno lahko srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje. Sodelavec vam bo z veseljem nakazal, kako bi se on lotil vaše težave. Čas je da tudi vi prisluhnete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Položaj bo težaven, a pomembno bo, da se bo dogajanje počasi z vztrajnimi prijemi pomikalo v pravo smer. Ugotovili boste, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je kazalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogajanje glede finančnega stanja se bo z zanimivo novico obrnilo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. Z veliko bojevitostjo se boste podali v reševanje določenih vzorcev.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI BI SE JIM BILO V 2023 SMISELNO IZOGNITI ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO OBDANA S ČUSTVENIMI ZIDOVI