Dnevni horoskop za sredo 7. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 7. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. februarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za sredo 7. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pričakovali boste čustveno inspiracijo. Novi izzivi, ki jih prinaša konjunkcija med Luno in Venero v vas prebujajo skrivne ljubezenske želje in sanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali se boste prilagoditi, spraševati in se usmeriti izključno v bistvo.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Venero v znamenju Kozoroga je v ljubezenskih odnosih zelo premišljena. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v 10. Hiši. Njene poglavitne lastnosti so odgovornost, radovednost in ambicioznost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije. Včasih je premalo dosledna, natančna in taktna, kar jo ovira na poti do uspeha. Ceni samostojnost in svobodo v odnosu ter sovraži vse, kar je povezano z ljubosumnostjo.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona v 6. Hiši, kar ji prinaša nemir in nepotrpežljivost. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode. V utesnjenih okoliščinah postanete nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo lahko omejevalo.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, v 11. Hiši, zato potrebuje veliko svobode in gibanja. Povezana je z vsemi širinami in širitvami. Zaradi svojega širokega duha in pozitivne naravnanosti je uvidevna do drugih ljudi, tudi drugačnih. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v Kozorogu v 8. Hiši, njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije.

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • sir William Huggins, angleški učenjak, astronom
  • Alfred Adler, avstrijski psihiater
  • Godfrey Harold Hardy, angleški matematik
  • Steve Nash, kanadski košarkar
  • Ashton Kutcher, ameriški igralec

Na današnji dan je bila objavljena Deklaracija za mir. Podpisan je Maastrichtski sporazum. Rodil se je Jožef Blaznik, slovenski založnik, tiskar in Matija Majar Ziljski, jezikoslovec. Rodil se je tudi ameriški igralec in komik Chris Rock in francoska igralka, pevka Juliette Greco. Umrl je Witold Lutosławski, poljski skladatelj in Vuk Stefanović Karadžić, srbski filolog, etnograf.

Če ste se zavezali svojim ciljem, ste sposobni premagati vse ovire in zmagali boste!

Jeff Keller
Katera znamenja zodiak boste imela čudovit dan?

Najboljši dan boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih.

Čemu bi se bilo smotrno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je dobro izogniti vsem konfliktnim situacijam.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU? in KATERI MOŠKI BEŽIJO PRED RESNIMI RAZMERJI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmotilo vas bo, da se zaradi misli, ki se vam ves čas prebujajo nikakor ne morete zbrati in se poglobiti v pomembne karierne zadeve, ki čakajo na vašo realizacijo. Začnite počasi, morda vam vseeno uspe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razlog, da niste zainteresirani za nekaj novega je v tem, da nenehno razmišljate o stvareh, ki so že zdavnaj izgubljene. Partnerski odnos bo dobil takšno podobo, da boste nanjo ponosni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v znamenju kozoroga pričakujte težek dan, poleg tega boste na področju čustev pesimistični. Težave vam bo, ker boste zamišljeni povzročala komunikacija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za slabo voljo, ki se bo prebudila v družbi prijateljev, boste odgovorni sami, zato nikar ne vztrajajte brezglavo pri nečem. Naglost in impulzivnost vas ne vodita k pravim rešitvam.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo postregel s številnimi presenečenji, ki bodo zahtevala zbranost ter pozornost. Pokazale se bodo odlične priložnosti, zato nikar ne izgubljajte časa za brezvezne komentarje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v znamenju kozoroga boste na področju dela in denarja točno vedeli kaj morate narediti, da zadovoljite razna visoka pričakovanja, ter se pomaknete naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebudil se bo zanimiv občutek, ki se ga boste držali ne glede na pripombe vseh ostalih. Naredili si boste lestvico prioritetnih dejanj na področju dela, kar bo močno okrepilo vaš ego.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spomnili se boste na nekoga, ki ga še ne poznate in vas že nekaj časa mika preko spleta. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo vse kar bo povezano z razigranostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo radovedna oseba bo iz vas izvabila vse ,kar tiščite v sebi že nekaj časa. Bodite kar se da iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo in vas po nepotrebnem obremenjuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ambiciozno se, tudi če nastopijo ovire z luno v svojem znamenju ozrite naprej in stopajte pogumno po svoji dobro začrtani poti. Opazili boste mnogo zavistnih obrazov, na katere se ne ozirajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vsiljivi nasveti nekoga ki nima takta, vas lahko pripeljejo do odločitev, ki jih boste kasneje morda obžalovali. Bodite bolj nežni tako v besedah, kot dejanjih, obrestovalo se vam bo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se boste potrudili in naredili tisto, kar vam bodo naročili, boste umirjeni ter zadovoljni. Ne pustite slabim mislim, da vas zapeljejo, saj vas na področju čustev čaka nekaj lepega.

Vas zanima: UPRAVLJANJE IN VODSTVENE SPOSOBNOSTI in ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI