Dnevni horoskop za sredo 31. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 31. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 31. januarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za sredo 31. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan brez cigarete. Vse skupaj vas bo navdihnilo in pustilo v globini zanimiv pečat.

Horoskop nasvet za današnji dan: Mladostno energijo bo v kočljivi situaciji nadomestila modrost, pridobljena s težjimi izkušnjami.

Horoskop
Svetovni dan brez cigarete

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Formirala se bo resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Danes praznuje Denis Avdić: Astro profil

Z večino planetov v zračnih znamenjih je sproščen, navihan in razigran. Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v 10. Hiši. Kar nakazuje na zelo prijazno, prijetno in privlačeno osebo. Je razumevajoč, ima posluh za druge in se navadno dobro razume z vsemi in z njimi tudi dobro sodeluje, zato lahko sklepa uspešne, partnerske in druge zveze. Lahko uresniči marsikaterega od zastavljenih ciljev, saj dobro usklajuje dnevne obveznosti s prostim časom, posel in družinsko življenje.

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v Tehtnici v 5. Hiši. To je gibljiv, tekoč in dinamičen človek, vedno nekako neulovljiv in skrivnosten. Vedno ima pogum zastopati svoja prepričanja in prepričljivo zastopa svoje ideje.

Druge lahko zlahka prepriča s svojim navdušenjem. Je idealist, obožuje ljubezen samo in sebe v zaljubljeni vlogi, je romantičen in duhovit! Veliko smisla ima za glasbo in umetnost, lepe stvari, igro, modo in oder sploh. Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona v 6. Hiši. Oseba s to pozicijo je optimistična, in sposobna premagati marsikatero oviro. Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v Ovnu v 12. Hiši. Običajno se obnaša umirjeno in zadržano. Odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Zanj so karakteristične lastnosti resnost, odgovornost v obnašanju, ter velik optimizem.

Danes praznuje Justin Timberlake: Astro profil

S Soncem v znamenju Vodnarja je poln optimizma, nenavadnih idej in smeha. V življenju mu nič ni težko. Česarkoli se loti, to opravlja z veseljem in vztrajnostjo. Na področju čustev je bolj površinske narave, v nepomembne zadeve se ne poglablja in kompliciranja ne prenaša najbolje. Venera v znamenju Kozoroga mu dodaja odločnost in mu pomaga, ko je potrebno potrpeti.

Ascendent v znamenju Leva je tisti, zaradi katerega se mu v življenju dogajajo zanimive in vznemirljive zgodbe, ki ga držijo pokonci, saj je oseba, ki se hitro naveliča in se začne dolgočasiti. Zvestoba je sicer njegova popotnica, vendar se kakšni zelo prijetni priložnosti s težkim srcem upre.

Bolj pomembno je vedeti, kam greste, kot pa to, da hitro pridete tja.

Mabel Newcomber

Kaj pravi horoskop za sredo 31. januarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jean Simmons, angleško-ameriška igralka
  • John Lydon – Johnny Rotten, angleški punk pevec Sex Pistols
  • Guido Marini, italijanski rimskokatoliški duhovnik
  • Katjuša Pušnik, slovenska alpska smučarka
  • Blaž Arnič, slovenski skladatelj

Na današnji dan je bil v Ljubljani ustanovljen Študentski kulturni center. V Parizu se odpre Poumpidoujev center. Avatar režiserja Jamesa Camerona je postal prvi film v zgodovini, ki je prebil magično mejo dveh milijard dolarjev zaslužka. Vesoljsko plovilo Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Marija Kmet, slovenska pisateljica. Umrl je Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist in Franc Ankerst, slovenski besedilopisec in glasbenik.

Kako se boste danes odzivali na tople komplimente?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes z veseljem sprejemali prijetne komplimente.

Katera znamenja zodiaka boste danes skuhala najboljše kosilo?

V današnjem dnevu boste skuhali najboljše kosilo rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 30.1-5.2.24 ali ASTRO PROFIL ZNANIH: SAŠA PAVČEK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v tehtnici se bo lažje poglobiti in poiskati bistvo zadeve, ki vas v ozadju po tihem obremenjuje. Zaupajte svojim instinktom, ki vam bodo prišepnili, da bi morali delovati počasneje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub temu, da vas bodo razna bremena vlekla v temne zaznave, dvignite glavo in naredite korak, ki ga od vas pričakujejo. Sami boste krivi, če vas zaradi zadržanosti ne bodo upoštevali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izpostavite se samozavestno, pokopljite negotovost in videli boste kako prijetno popotovanje vas čaka na področju kariere. Prijetna komunikacija bo dišala po simpatičnih komplimentih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Povlecite intuitivne zaznave na plano ter jih uporabite tam, kjer ste malce v zaostanku. S premišljenim pristopom vam bo uspelo dohiteti ostale ter si morda na koncu celo pridobiti prednost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v tehtnici bo prebudila speča čustva in vas vodi v kreativno delovanje. Zaželeli si boste iskrenega pogovora, saj boste pričakovali spoznanja in odgovore, ki vas bodo pravilno usmerili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z vplivom lune v tehtnici vam konflikti ne bodo dišali, zato se boste vsaki situaciji, ki bo preveč burna spretno izognili. Kljub temu bo vaš trud opažen s strani zelo pomembnih ljudi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nobena stvar ni tako grozna, da je ne bi mogli razrešiti, zato se nikar ne podajajte v nizanje temnih scenarijev, takoj ko vam nekaj ne gre po maslu. Spomnite se, da je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sanjarili boste o spremembi, vendar se zanjo zaenkrat še niste pripravljeni odločiti ter žrtvovati. Pravi trenutek si boste priznali, da se določene zadeve za vaš okus morda preveč komplicirajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj vas bo presenetilo v negativni smeri, zato se boste za trenutek ustrašili ter temeljito še enkrat razmislili o celotni situaciji, ki že na prvi pogled izgleda prelepa, da bi bila resnična.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Namesto da filozofirate kaj vse bi lahko naredili, najprej rešite vse kar je potrebno. Nečesa, kar na prvi pogled izgleda zelo mamljivo še ne razumete dovolj, da bi se lahko odločili v pravi smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Manjkala vam bo samo določena podrobnost, zato boste namesto da bi poiskali namig nervozno želeli rešiti vse sami. Rešil bi vas lahko nasvet osebe, ki se na vse skupaj dobro spozna.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ker bo luna v tehtnici prebudila domišljijo, se boste lažje znašli, tako v karieri kot tudi pri ljubezenskih zadevah. Prenehajte se neprestano obremenjevati s tem, kaj si o vas mislijo drugi.

Vas zanima: DUŠEVNA STABILNOST ali HRANA ZA ENERGIJO