Dnevni horoskop za sredo 29. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 29. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 29. septembra 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 29. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odnosi bodo zaradi Zadnjega krajca manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo navdihnilo z upanjem na lepšo prihodnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Delovali boste bolj počasi, a učinkovito, saj boste pred vsakim korakom temeljito razmislili.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju raka

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Danes nastopi ob 03:57 Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe. Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Danes praznuje Manca Simčič: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice. Je zelo dostojanstvena in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, močno vplivajo na njene navade. Obožuje red in disciplino, pri njej ima vsaka stvar določeno mesto in namen. Skoraj nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sama sebi. Z vztrajnim delom in velikimi napori vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v kasnejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Device. Ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa lahko ima en problem. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je veliko boljši govornik, kot poslušalec. Njen um je lahko ali ne zelo hiter, vendar dela ves čas brez prestanka. Ima veliko potrebo, da vedno izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njenih zamisli.

Tisti, ki ne verjamejo v čarovnijo, je ne bodo nikoli našli.

Roald Dahl

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Tone Pavček, slovenski pesnik, prevajalec, esejist
  • Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec
  • Igor Podpečan, slovenski harmonikar in baritonist
  • Anže Tomić, slovenski radijski voditelj
  • Dani Pedrosa, španski motociklistični dirkač

Na današnji dan varnostni svet OZN sprejme resolucijo proti terorizmu in financiranju le-tega. Začetek konference v Dumbarton Oaksu med ZDA, Združenim kraljestvom in Kitajsko. Začetek münchenske konference. V Ljubljani odprto novo deželno gledališče, zgradba današnje Opere. Ljubljanski škof Anton Alojzij Wolf pozove k ustanovitvi bodočega zavoda Collegium Aloysianum. Rodil se je Imre Augustič, slovenski pisatelj, pesnik in Karl Ludwig Harding, nemški astronom. Umrl je Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik, pisatelj in Lojze Slak, slovenski harmonikar.

Če hočeš živeti srečno življenje ga poveži s ciljem, ne z ljudmi ali s stvarmi.

Albert Einstein
Kako bo Zadnji krajec vlival na vaše razpoloženje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste želeli dokončati nedokončano in ujeti nedosegljivo.

Katera astro znamenja se boste danes usmerila v nekaj novega?

V današnjem dnevu se boste usmerili v nekaj novega rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 28.9.-4.10.21

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Natančno si organizirajte dan z vplivom Zadnjega krajca. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti, ki prihajajo na plano.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste si mogli pomagati, da ne bi na področju dela povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo razumel. Bodite zaradi lune v znamenju raka pozorni predvsem na to, da se izognete občutljivosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ves dan boste neučakani, na področju kariere vas lahko iz zagate potegne pomoč v zadnjem trenutku, ki je nikakor niste pričakovali. Pomembne bodo prave besede, zato pazite na komunikacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razpoloženje se bo zaradi vpliva Zadnjega krajca v raku spreminjalo, še posebej kar zadeva poslovne zadeve, ki trenutno niso v najboljšem stanju. Kljub temu boste zvečer sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo, ki ga že nekaj časa poznate, bo v vas vzbudil dvome, povezane z neresničnimi zgodbami. Preden boste ukrepali, se pomirite in počakajte, da se vse skupaj razvije do konca.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dosegli boste nekaj pomembnega, zato boste kljub občutljivim energijam lune v raku zelo zadovoljni. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se pomaknete naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno veste, kaj si želite na čustvenem področju. Storite kakšen korak, ni časa da bi le čakali. Ne dovolite, da bi se vse skupaj ustavilo le v vaših mislih, saj bi vam bilo kmalu žal.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da počakate na boljši trenutek. Potrebovali boste nasvet, ki pa ga boste sedaj, ko so zaradi lune v raku vsi preobremenjeni težko našli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobronamerno boste nekoga od bližnjih opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vas ne bo razumel v pravi smeri. Končno prihajate do spoznanja, da je pomembno, da gledate bolj nase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni ste lahko zaradi vpliva lune v raku veliko bolj sproščeni. Zvečer si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa drugim ne bo všeč. Naredite tako, kot čutite da je prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v zoprnem finančnem položaju, ki bo kradel vašo energijo. Enostavno morate brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že malce preveč naporno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pregledati boste morali zadevo, ki vas čaka že nekaj časa. Prevzela vas bodo čustva, ki bodo tokrat zaradi vpliva lune v znamenju raka bolj intenzivna kot običajno, kar vas lahko zmede.

Vas zanima: BRATOVA PUNCA TAMARI GRENI ŽIVLJENJE