BRATOVA PUNCA TAMARI GRENI ŽIVLJENJE

Bralka Tamara ima težavo, saj ji bratova punca greni življenje
Potrebujete nasvet? Pokličite 090 44 11.

Bralka Tamara ima težavo, saj ji bratova punca greni življenje

Predviden čas branja: 3 minute

Doma imamo velike težave, odkar se je vselila bratova punca, ki želi z vsemi manipulirati. Ves čas sva si v laseh, vtika se v moje življenje, jemlje moje stvari, seveda brez vprašanja, zato sem doma dobesedno znorela in postavila pogoj, ali gre ona ali grem jaz. Brat je seveda rekel, da je ona njegova partnerka in da jo bo ščitil, mama in oče sta ostala tiho, mama je celo pripomnila, naj neham biti tako zelo občutljiva in naj jo sprejmem.

Ne morem je sprejeti, ko pa je moje popolno nasprotje, glasna, površna in zbadljiva, česar moja umirjena narava žal ne prenaša.

Bralka Tamara ima težavo, saj ji bratova punca greni življenje

Ne vem kaj naj naredim, saj mi moji mesečni prihodki več kot najem sobe s souporabo žal ne dopuščajo, kar pa bi lahko pomenilo beg v podobno situacijo. Torej sem ujeta v primež slabih energij, tako in drugače in ne vem, kako naj se iztrgam iz tega stanja, ki me vsaki dan vleče k tlom. Naj omenim še, da sva bila z bratom, dokler ni prišla ona zelo dobra prijatelja in zaupnika.
Tamara

Nasvet za bralko

Spoštovana Tamara, zgodilo se vam je, da je nekdo, ki ga niste sami zbrali v svojem življenju začel rušiti vaš mir. Menim, da so popolnoma odveč besede, da se je pod eno streho za dobro energijo v odnosih potrebno prilagoditi, saj ste se s tem nekako že soočili in prišli do spoznanja, da se tej ženski žal ne morete prilagoditi. Poskušajte razumeti svojega brata, ki jo očitno ljubi in njenih burnih reakcij verjetno ne zaznava, kot jih zaznavate vi. Poleg tega obstaja možnost, da ona njemu predstavi določene stvari čisto drugače, on pa ji zaupa in verjame.

Tukaj vmes žal ne morete posegati, torej vam preostane, da se sprijaznite, da je on z njo, da jo ima rad in da jo posledično tudi zagovarja.

Bralka Tamara ima težavo, saj ji bratova punca greni življenje

Res pa je, da ste tudi vi v svojem domu in imate pravico postaviti določena pravila, na primer to, da naj ne uporablja vaših stvari in podobno, saj s tem ona posega v vašo zasebnost. Beg v sobo s souporabo se najverjetneje, kot ste razmislili že sami, ne bi dobro obnesel, prav pa je da dolgoročno razmišljate o svoji samostojnosti in delate na tem, da si počasi omogočite tudi vi dostojno življenje, svoj mir in občutek, da se v okolju kjer ste počutite ljubljeno in cenjeno.

Dovolite si možnost, da brat sam ugotovi, da ste še vedno njegova prijateljica in da se ne pritožujete le iz ljubosumja. Imejte v mislih, da je partnerka njegova izbira ne vaša, zato se čim bolj distancirajte ob občutka, da bi mu morali glede nje odpreti oči. Dovolite mu, da spregleda sam, tako ali drugače.

Pripravljeno za Govori.se