Dnevni horoskop za sredo 24. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 24. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 24. aprila 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Horoskop
Danes ob 01:49 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

KAKŠNE VIBRACIJE ODDAJATE?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jaroslav Hašek, češki pisatelj
  • Marko Natlačen, slovenski politik, ban
  • Barbra Streisand, ameriška igralka in pevka
  • Jure Košir, slovenski alpski smučar
  • Kelly Clarkson, ameriška pevka

Na današnji dan je bila izstrelitev teleskopa Hubble z raketoplanom Discovery. Na Dunaju se poročita Franc Jožef in Elizabeta Bavarska. Rodil se je Marko Anton Plenčič, slovenski zdravnik in Nathaniel Hone, irski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier in hrvaški košarkarski center Dino Radja. Umrl je Marko Župančič, slovenski arhitekt, urbanist in Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist.

Kakšno počutje prinaša vpliv Polne lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Polna luna razburkala čustva in vas povabila v soočenja.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva in razdražljiva?

Najbolj občutljivi in razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA NATALNA ANALIZA, VAŠ ASTRO PORTRET ali Tedenski Lunin horoskop od 22. do 28. aprila

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav vas bo energija Polne lune vztrajno vlekla nazaj, nikar ne ostanite z eno nogo zakopani v preteklosti. Novice, ki prihajajo preko znanca vas lahko še dodatno obremenijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav vas bo energija Polne lune vztrajno vlekla nazaj, nikar ne ostanite z eno nogo zakopani v preteklosti. Novice, ki prihajajo preko znanca vas lahko še dodatno obremenijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva Polne lune boste ne glede na razplet dogajanja razburjeni, kar bo tudi razlog za mnoge konflikte, ki se lahko prebudijo tako v poslovnem kot tudi na družinskem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekoliko se brzdajte v pogovorih, ter se zavedajte, da drugi niso krivi za vaše počutje ter napetosti, ki se vam bodo prepletale v notranjosti. V čustvenem pogledu boste dvomljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč intenzivno razmišljate o določeni zadevi, vendar zaradi Polne lune ne boste razkrili svojih namenov, saj niste prepričani, da boste iz nasprotne strani dobro sprejeti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vztrajali boste, pa čeprav ne boste popolnoma prepričani, da imate prav. Kaj če bi, namesto da se slepo zaganjate v nekaj, še enkrat premislili o vsem skupaj in si dovolili sprejeti druga mnenja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glede zasebnih odnosov bodite bolj premišljeni, saj na vas vpliva oseba, ki vam v resnici ni preveč naklonjena. Ne razburjajte se po nepotrebnem, temveč poiščite svoj mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prebudite kljub Polni luni tople energije in jo uporabite za hitrejše doseganje svojih ciljev. Pogum lahko izkoristite na ljubezenskem področju, kjer se bodo prepletale energije strasti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko bo priložnosti da se kljub energiji Polne lune pomaknete bližje k cilju. Nečesa si še vedno ne morete privoščiti, predvsem zaradi zamud pri izplačilih, vendar se ne obremenjujte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub Polni luni se zberite in čim prej odgovorite na sporočilo, ki vam vzbuja nejasne in grenke občutke. Pomembno bo, da se, če naletite na kakšno oviro soočite v stabilnem slogu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Namesto da imate polno glavo slabih misli, ki jih prebuja Polna luna, se spomnite, da so tudi malenkosti lahko vir dobre volje. Potrebujete spremembo, ker ste se preveč vpeti v določene situacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju se izognite prerekanju ter ljubosumju, ki se bo prebujalo po nepotrebnem. Srečo imate lahko na finančnem področju, kjer prihajajo nove priložnosti.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 23.4.-29.4.24 ali KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?