Tedenski Lunin horoskop od 22. do 28. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, zato se boste usmerjali na področje čustev, ki ga boste želeli umirjeno urediti. Ne bodite presenečeni, če boste zaznavali, da vas razne nedorečenosti ovirajo pri razvijanju osebnosti, prav tako vam bo težko brez posveta odločiti se. Dogovarjanje bo veliko bolj prijazno in enostavno, hitreje boste pristajali tudi na razne kompromise. Na področju dela in denarja boste delovali zbrano, zamikalo vas bo tudi prebiranje literature.

Vse, kar bo v jutranjih urah potekalo umirjeno, vam prinaša več zadovoljstva in upanje, da ste na pravi poti. Na področju čustev se prepustite nežnim dotikom in objemom. Usklajenost vas bo ščitila pred napetimi koraki in morebitnimi konflikti. Proti večeru boste z energijo škorpijona vedno bolj nemirni. Ves čas boste iskali novo zaposlitev, prav tako se bo intenzivno prebujala strast.

Ljubljene in prijatelje, ter sodelavce boste želeli imeti bolj pod nadzorom, kar lahko vodi v notranje napetosti. Vpliv v negativnem smislu prebuja krute odgovore na skoraj pozabljena vprašanja, prav tako lahko odkrije kakšno zakopano skrivnost. Ne dovolite raznim starim vzorcem, da zameglijo trenutno presojo. Gibanje bo odlično pomagalo k zadovoljstvu. Bodite prilagodljivi, saj boste le tako ohranili sožitje.

V četrtek se bo luna nahajala v škorpijonu, zato, ko se bo potrebno odzvati ne boste najbolj zbrani, saj bodo misli ves čas uhajale v globine. V kolikor ste trenutno v občutljivem obdobju ne brskate in ne raziskujete preveč, saj vas lahko misli popeljejo v še bolj temačne hodnike. Ker boste deležni negodovanja, bodite strpni in poizkusite s humorjem rešiti napeto situacijo. Dan bo za mnoge naporen, prav tako bo težje poiskati ravnotežje med zasebnim in poklicnim delovanjem. Marsikdo bo zahteval od vas več pozornosti, kot mu jo zmorete nameniti.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 22. do 28. aprila

Preveč boste optimistični, da bi vas lahko karkoli spravilo v slabo voljo. Če vas bo spremljal občutek, da vam je dolgčas, lahko ušpičite kakšno hudomušno malenkost. Veliko bolj boste ustvarjalni, zato je dan primeren za ustvarjanje, igro in razne športne dejavnosti. Velikodušen nastop lahko na področju družinskih ter ljubezenskih odnosov marsikoga pozitivno preseneti. Glavna tema pogovorov bo, kam si želite odpotovati na dopust.

Ne bo se vam težko ukvarjati z več opravili na enkrat in narediti, kar ste pred kratkim morda odložili. Zelo boste spontani, neodvisni in nasmejani. K sreči vam bo pamet dobro služila, zato uporabite svoje možgane, da poiščejo tiste priložnosti, ki tudi dolgoročno vodijo k sreči. Pazite tudi, da ne boste zaradi prevelikega entuziazma zavedeni s strani nekoga, ki obljublja nekaj, kar je nerealno. V pozitivnem smislu pričakujte dober občutek v notranjosti.

Zbudili se boste navihani in polni raznih domislic, nato boste postali vedno bolj zaprti vase ter premišljeni. Potrebno se bo pogovoriti in soočiti, saj vas lahko nedorečene zadeve močno obremenijo. V zasebnih odnosih se bo prepletala zadržana energija, ki vam strasti ne bo omogočila. Čeprav boste v enem trenutku pripravljeni na podvige vas lahko, če vas ne bodo dovolj navdihnili utrudijo ali zmedejo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI in KO SE SREČATA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU BIKA…