Dnevni horoskop za sredo 2. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 2. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 2. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na področju ljubezni se bodo zaradi Mlaja in ugodne konjunkcije prepletale močne in strastne vibracije, ter velika mera igrivosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Posvetili se boste sebi, svoji podzavesti in ljubezni, ki bo sedaj veliko bolj pomembna in sprejeta. Skušajte se izogniti vsem napetostim.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes ob 18:35 uri nastopi prazna luna Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte.

Danes praznuje Jon Bon Jovi: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v drugi dekadi Rib, in sicer v 11. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanj, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj ga vodita močna intuicija in živa domišljija. Njegova Luna se nahaja v drugi dekadi Kozoroga v 9. hiši, kar ga opisuje kot resno, zanesljivo in odgovorno osebo z izjemno fizično zmogljivostjo, se pa težko sprosti in se preveč obremenjuje z malenkostmi, na katere nima vpliva.

Zelo je samokritičen, navadno celo preveč, kar mu otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je pesniška in umetniška duša, ki jo zanima glasba. Zelo je priljubljen in večkrat se znajde v centru dogajanja.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Uschi Glas, nemška igralka
  • Dejan Bodiroga, srbski košarkar
  • Chris Martin, angleški glasbenik
  • Mark Evans, član skupine AC/DC
  • Marcel Hirscher, avstrijski alpski smučar

Na današnji dan Galileo odkrije zaloge vode na Jupitrovi luni Evropa. Ustanovljena je bila spletna stran Yahoo. Rodil se je igralec Janez Rohaček in Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj. Rodil se je tudi baletnik, koreograf Pino Mlakar in pisatelj Marko Švabic. Umrl je Francesco Bianchini, italijanski astronom, fizik in Howard Carter, britanski arheolog.

Ozrite se daleč v svojo preteklost, da boste videli svojo prihodnost.

Winston Churchill
Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da ugodna konjunkcija prinaša dobro voljo ter veselje.

Katera znamenja zodiaka si boste danes privoščila poglobitev vase?

Danes se boste z veseljem poglobili vase rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 28. FEBRUARJA DO 6. MARCA 2022 ali SPROSTITE SE IN UMIRITE SVOJ UM MALO DRUGAČE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mlaj v znamenju rib prinaša mnogo energije in ključnih odločitev. Smotrno bi bilo še enkrat preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste lahko uspešno podali naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne izdajte pomembne skrivnosti, saj bi se lahko vse skupaj obrnilo proti vam. Najbolj modro bi bilo se navidezno strinjati. Ljubezenski korak se bo izkazal za zelo dobro odločitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Urejanje finančnega področja vam zaradi lune v ribah ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pomembnih podvigih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer v znamenju strasti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste kljub Mlaju nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam vsi želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se prilagodite in se prenehate pritoževati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delovali boste z energijo povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe ter tiste, ki vas dobro poznajo. Samski levi se boste držali nazaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mlaj v ribah prebuja očarljivost in razigranost, še posebej pri ženskah, ki boste danes delovale v optimističnem smislu. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihaja topel občutek, da vam skoraj vsi, ki so za vas pomembni stojijo ob strani. Tudi na ljubezenskem področju vam bo prijetno pri srcu, saj prihajate do pomembnih zaključkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vzemite si z vplivom Mlaja v ribah več časa zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste premagali utrujenost ter negativno razmišljanje, ki sili na plano.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bodite tako zahtevni do sebe. Prav je, da ste načelni, toda ne pretiravajte, kaj ti vse to vas vodi v nezadovoljstvo, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo ljubljena oseba opomnila na napake.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pretekle izkušnje bodo priložnost da svoje mnenje glede pomembne zadeve delite naprej. Presenečeni boste, saj vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti bistvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naredili boste spremembo in stopili korak naprej. Vse to pa ne bo dovolj za bliskovit napredek. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in prisluhniti nekomu, ki je prava zakladnica znanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse, kar si boste zastavili, bo zaradi ugodne energije Mlaja v vašem znamenju podprto s pozitivnimi smernicami. Ujeli boste tisti trenutek, ki vam lahko omogoči prvo mesto.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 1.3. – 7.3.22