Dnevni horoskop za sredo 2. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 2. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 2. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 2. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko boste delovali v samoti, saj boste obremenjeni z raznimi vzorci in podzavestnimi vzgibi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in zavihati rokave.

horoskop danes
Lunin vpliv danes

Danes ob 11:59 uri Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Kaj pravi horoskop za sredo 2. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • France Bučar, slovenski pravnik in politik
  • Franc Bogovič, slovenski politik in evroposlanec
  • Espen Bredesen, norveški smučarski skakalec
  • Shakira, kolumbijska pevka
  • Gerard Piqué, španski nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Mednarodna smučarska organizacija FIS. Rodil se je Pavel Šivic, slovenski skladatelj in Jožef Sakovič, prekmurski pisatelj. Rodil se je tudi igralec, scenarist in režiser Boris Cavazza in ameriška igralka Farrah Fawcett. Umrl je Philip Seymour Hoffman, ameriški igralec in Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist. Prav tako je umrl britanski teniški igralec Fred Perry.

Nikoli ne zamenjaj enega samega poraza s končnim porazom.

Francis Scott Key Fitzgerald
Kakšno počutje se bo prepletalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz svobodnega razmišljanja v bolj umirjeno delovanje.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop FEBRUAR 2022 ali KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Polni boste idej in zamisli, ki pa jih je vredno premisliti in prespati. Primanjkovalo vam bo volje za sklepanje kompromisov, po drugi strani pa bi vam dodatni zaslužek prijetno polepšal življenje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo ponesel. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje zasebno življenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imeli boste občutek, da se marsikaj pomembnega vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo. Energija lune v znamenju rib prinaša veliko besed, vendar premalo dejanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da tudi vi zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse zapletene in nemirne energije preusmerile še na druga področja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi prehoda lune v ribi bo zbranost ena izmed večjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo, kar bo opazilo tudi budno oko nekoga, ki vas ves čas opazuje. Najraje bi se vsemu umaknili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poskusite z energijo lune, ki prehaja v ribi na zadeve pogledati iz drugega vidika in nastopite bolj odločno. Le tako se boste počasi približali številnim zanimivim rešitvam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pričakovali boste povečano harmonijo, skladnost in romantiko, dobili pa nemir, napetost in labilnost. Najlažje bo, če si vnaprej postavite meje in ste prožni v smeri odločanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomembno vlogo odigralo bo nosilo ljubezensko življenje in povsem možno je, da boste mnogi premišljevali o zaključku poglavja, ki se že nekaj časa neprestano komplicira.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub prehodu lune v ribi se bodo zadeve dogajale z neverjetno hitrostjo. Morda ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, vendar skušajte prebuditi nekaj razumevanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energije, ki jih boste začutili poskusite kolikor se dan nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste začutili, da je v bližini nekdo, na katerega se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati delo, je sedaj idealen čas za to. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne bodite presenečeni, če se bodo na področju čustev vse zadeve zakomplicirale v popolnoma neznani smeri. Ne bojte se strastnih energij, raje se jim skušajte odpreti.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022