Dnevni horoskop za sredo 19. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 19. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 19. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 19. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne čakajte in se ne obirajte, namesto da bi storili korak v smeri svojih odločitev. Ne boste imeli ne želje ne energije, da bi poslušali nekoga, ki misli da ve veliko več kot vi.

Horoskop nasvet za današnji dan: S svojo neizmerno očarljivostjo boste rešili toliko težav, da se boste lahko naslonili nazaj in se vsemu, kar se je odvijalo v preteklosti le nasmehnili.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 18:31 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega.

To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Paula Abdul: Astro profil

Njeno Sonce v tretji dekadi Dvojčka jo usmerja v razigranost in prodornost, ki jo zna spretno uporabiti tudi na poslovnem področju. Njena simpatičnost ji daje veliko možnosti za uspeh. Ascendent v znamenju Škorpijona ji daje možnost zadrževati svoja čustva, kar pa jo večkrat v življenju popelje do kočljivih situacij na ljubezenskem področju.

Močan vpliv ima njena Venera v Levu, ki je tista, ki poskrbi, da se zna po vsakem padcu pobrati in nadaljevati še z večjo samozavestjo. Mars v Biku pa ji večkrat ponagaja v poslovnih in finančnih zadevah, saj je trmaste narave in želi vedno narediti vse sama.

Sreča se nahaja v vsem. Treba jo je samo znati izdvojiti.

Konfucij

ZNEBITE SE STRESA S POMOČJO USTVARJALNOSTI

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Stevan Hristić, srbski skladatelj
  • Salman Rushdie, britanski pisatelj
  • Boris Johnson, britanski politik, novinar in publicist
  • Simona Kustec, slovenska političarka in politologinja
  • Dirk Nowitzky, nemški košarkar

Na današnji dan je bil podpisan sporazum o patentnem sodelovanju. Izide prvi strip, v katerem nastopi maček Garfield. V Hoboknu New Jersey, ZDA odigrajo prvo tekmo bejzbola po modernih pravilih. Kuvajt postane neodvisna država. V Sloveniji je bil potrjen prvi primer okužbe s prašičjo gripo. Rodil se je Blaise Pascal, francoski matematik in Konfucij, kitajski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Mary Kathleen Turner in igralka Zoe Saldana. Umrl je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Branko Jovanović Vunjak Brendi, slovenski pevec.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU RAKA? in HOROSKOP: ŽENSKE, KI POTREBUJEJO POZITIVEN STRES

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmotilo vas bo, da prijatelji niso pripravljeni razumeti, da potrebujete nekaj časa zase, da razmislite o določenih premikih, ki so se vas dotaknili čisto nepričakovano. Vztrajate pri svojih odločitvah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče ne bo hotel v službi, kjer se lahko dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu nakopičijo nesporazumi popustiti, zato naredite tokrat vi tisti korak, ki bo v trenutku umiril celotno situacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ne bo vse na svojem mestu, lahko dopoldne, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu izgubite tla pod nogami. Obveznosti, ki se vztrajno kopičijo, se skušajte lotiti premišljeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte radovednost, ki vam bo pomagala razumeti. Pri poslovnih korakih, ki zahtevajo zbranost nikar ne hitite, saj določenih okoliščin še ne obvladate, tako kot bi jih morali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če želite lahkotne odnose, obdržite sproščen nastop. Končno se nahajate na pravi poti do uspeha, zato se ne ustavljajte tam, kjer vas bo nekdo nezadovoljno in kritično opazoval.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obremenjujejo vas tisti, ki jih morate vedno znova opozarjati, da se znate odločati sami. Energija škorpijona vam lahko dopoldne pomaga tudi pri iskanju najboljših možnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čas bo zdravilo, še posebej za tiste, ki se borite s stvarmi, katerih sami niste sposobni razčistiti. Z denarjem ostanite bolj previdni, saj trenutno nimate pravega občutka, kaj zares potrebujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker bodo čustva precej močnejša od razuma se jim spontano prepustite in se ne bojte, da bi se napačno usmerili. Dobili boste kompliment, da vam lahko nekdo popolnoma zaupa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V medsebojnih odnosih bo ključnega pomena pozno popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje spontanost, ki bo vse skupaj razbremenila. Čustva bodo končno nekoliko bolj umirjena.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste nekoliko bolj nepotrpežljivi, bodite zelo premišljeni ter previdni ob pomembnejših dogovorih in nakupih, saj se lahko nekje skriva majhna, skoraj nevidna past.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan se bo začel s prijetnim sporočilom, ki vam odpira globoko upanje na lepši jutri. Končno boste pozabili na nekaj težavnega in obremenjujočega. Ne izgubljajte upanja, raje zaupajte vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sprejmite, v kolikor sami ne zmorete vsega postoriti pomoč sodelavcev in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. Zvečer, ko bo luna v strelcu lahko pričakujete pozitivne vibracije.

Vas zanima: VENERA V RAKU: SEDAJ SE LAHKO BREZSKRBNO POGLOBITE in HOROSKOP: KAKŠEN OČE STE?