VENERA V RAKU: SEDAJ SE LAHKO BREZSKRBNO POGLOBITE

Kaj vam prinaša nežno obdobje Venere v znamenju raka?
Kaj vam prinaša nežno obdobje Venere v znamenju raka?

Kaj vam prinaša nežno obdobje Venere v znamenju raka?

Estimated reading time: 5 minut

Venera se v ponedeljek, 17. junija začne gibati v znamenju raka, kjer bo ostala do 11. julija, ko nadaljuje pot v znamenju leva. Vpliv vas bo usmeril v  hrepenenje po čustveni varnosti in globoki povezanosti s partnerjem, družino oziroma z ljubljenimi osebami. V kolikor ste v razmerju, ne bodite presenečeni, če boste v tem obdobju zaščitniški, ter zelo zvesti. Pomembne vam bodo predvsem vrednote, povezane z družino in odnosi. Zaradi svoje ustvarjalnosti in občutljivosti lahko sedaj napredujete v karieri, ki vam omogoča, da svobodno uporabljate svoje talente.

Venera v raku vam lahko podari vpogled v razumevanje čustvenega kvocienta drugih, z namenom, da ustvarite harmonično okolje in oblikujete čustveno stabilnost. Večkrat se boste znašli v primežu sentimentalnosti in nostalgije, zato je pomembno, da lekcije, ki bodo silile na plano proučite in dojemate resno, saj se lahko iz njih razvije kasnejši napredek.

Z veseljem se boste ozrli tudi nazaj, ter obujali prijetne spomine. Ker se boste zavedali svoje občutljivosti, se lahko zgodi, da se boste spontano zaščitili s trdo zunanjostjo, ki drugim ne bo dovolila prodreti v vaše notranje plasti. Potrebovali boste več časa, da zaupate. Preveč navezanosti na preteklost lahko prepreči, da bi uživali v trenutku.

Kaj vam prinaša nežno obdobje Venere v znamenju raka?

Bolj kot v preteklem obdobju boste sposobni poslušati, ter nesebično nuditi čustveno podporo. Empatični in intuitivni se boste sposobni soočati tudi z napornimi zadevami, ki se dotikajo podzavestnih vzgibov. Izogibali se boste hitrim avanturam, ter nepremišljenim korakom na področju ljubezni, zato ne boste kasneje prav ničesar, kar boste storili v tem obdobju obžalovali. Z veseljem pa boste intimni, potem ko boste vzpostavili čustveno povezavo in se prepričali, da določeni osebi lahko zaupate.

Želeli boste zagotoviti, da bo razmerje usklajeno ter harmonično. Če se bo pojavila kakšna težava, boste potrebovali osebo, ki ji lahko zaupate, nato boste vse skupaj analizirali in se šele nato odločili. V negativnem smislu vam bo na trenutke primanjkovalo samozavesti ter poguma.

Kljub temu, da vas bo preplavila nežnost, boste strastni, željni ugoditi partnerju v postelji ter izraziti svojo ljubezen na iskren način.  Pokazali boste svojo ljubezen do otrok ali živali, prav tako boste bolj skrbni v vseh pogledih. Skratka, nagnjeni boste k prijetnemu ljubkovanju in globoki naklonjenosti. 

Kaj vam prinaša nežno obdobje Venere v znamenju raka?

Znali se boste usmeriti k užitkom, strastem, ki so bile potlačene ter temu, na kakšen način delujete na področju financ. Razmišljali boste, ali ste dovolj sigurni vase ter pripravljeni na začetek razmerja, ter o tem, kakšno osebo si v prihodnje želite ob sebi. Vpliv bo zaznamoval spremembo v samo izražanju, ter se dotaknil dojemanja ljubezni. Če ste imeli v preteklem obdobju težave pri izražanju čustev, vam bo Venera v raku pomagala vzpostaviti stik s svojimi čustvi.

To je obdobje, v katerem boste sposobni varčevati, ne boste želeli zapravljati, prav tako boste razmišljali tudi o bolj stabilni finančni prihodnosti. Predana in precej predvidljiva energija vam bo omogočala imeti svoje življenje pod nadzorom. Zaradi visoke ravni intuicije se boste usmerjali v premišljene osebne in finančne odločitve.

Odličen dan za čustveni napredek bo 29. junij, ko nastopi sekstil med Venero in Marsom. Lažje se boste soočili z vso odvečno prtljago, ter si naredili prostor za tiste stvari, ki vas resnično osrečujejo. Zaupali boste, da vam je svet v čustvenem pogledu naklonjen, zato vam ne bo spodletelo, tudi če načrt ne bo skrbno premišljen. Več pozornosti namenite 3. julija, ko boste zaradi trikotnika med Venero in Saturnom zmedeni, ter zapeti v napačne vzorce iskrenemu izražanju. Ko 11. julija nastopi trikotnik med Venero in Neptunom, boste preveč zasanjani, da bi lahko zaznali realno sliko.

Pripravljeno za Elle.si

Želite preveriti SINASTRIJO vajinega odnosa?