KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU RAKA?

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete!
Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete!

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete!

Estimated reading time: 5 minut

Merkur danes, 17. junija stopa v znamenje raka, kjer se bo zadrževal do 2. julija, ko prehaja v leva. Merkur se bo na nežen način, ki ga prebuja energija raka dotikal komunikacije, misli, idej in mentalnih zaznav. To je obdobje, v katerem boste vse, kar boste slišali dojemali preveč osebno, prav tako ne boste prenesli kritike in nasprotovanj. Ključnega pomena bo, da se ne zapirate vase, da ne gojite razmišljanja da niste dovolj dobri, ter da namesto da se utapljate v negativnih zaznavah svoja čustva delite s pravo osebo ob pravem času. Ker se dvojčkova raztresenost umika, boste sedaj sposobni sprejemati bolj modre odločitve.

Spremljal vas bo dober spomin, ki bo vključeval tudi drobne podrobnosti, prav tako si boste bolj kot običajno zapomnili razne podatke in informacije.

Tokrat boste dobrosrčni, mehki, sočutni in dobri poslušalci. Pomembno vam bo, da se sodelavci, starši, prijatelji ob vas počutijo udobno. Pri vsakem pogovoru boste aktivno sodelovali prav tako boste pripravljeni na razlago. Čustveni in sentimentalni boste uživali v klepetih o umetnosti, kulturi, glasbi, ustvarjalnosti in literaturi. Zanimal vas bo globlji pomen življenja. Ker boste nežni in mehki, vas lahko ostre besede zmotijo in prizadenejo.

Področja, ki jim bo Merkur v raku dodal noto nežnosti in globine so ustvarjalnost, umetnost, čustveno izražanje, duševno zdravje in odnosi v domačem okolju.

Na trenutke boste zaradi nihanj razpoloženja nepredvidljivi, zato poskusite z raznimi tehnikami obvladati svoja intenzivna čustva in ne recite ničesar, kar bi lahko kasneje obžalovali. Opazili boste, da je sočutje tisto, ki vas lahko ne da bi želeli hitreje preplavi, zato boste s tujci ravnali kot s svojimi prijatelji. Sporazumevali se boste na sramežljiv način. Pošiljanje sporočil ne bo več nujno zlo, raje boste nekoga poklicali, z namenom, da vas ne bi napačno razumel.

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete!

Merkurjevo delovanje v raku ne izbriše Merkurjeve običajne logike, ampak jo razširi tako, da vključuje instinkte in čustva ter informacije, ki jih ni mogoče ubesediti. Podarja vam povečano sposobnost pridobivanja potrebnih vpogledov iz virov, do katerih nimate vedno dostopa. Sedaj vam bo dovolj mar, da prenehate samo govoriti in začnete poslušati. Tudi tišina je lahko polna pomena.

Kako bo Merkur v raku vplival na astrološka znamenja?

Najboljše se boste v njegovem obdobju počutili raki, ribe tehtnice in kozorogi. Ugoden čas, da poravnate vse kar je povezano s preteklostjo, saj se boste le tako končno zopet razbremenili. Pogum bo tisti faktor, ki vas bo vodil k pravim odločitvam. Blesteli boste tudi v komunikaciji, ki bo premišljena in obarvana z mehko energijo. Ne čakajte da vam nekaj pomembnega sporočijo, ampak vprašajte. Veliko se bo dogajalo v zvezi s potencialnim napredovanjem, povišanjem plače, novo službo ali odhodom na potovanje. Kljub nežni energiji vam ne bo dolgčas.

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete!

Pomemben bo tudi občutek varnosti. Naredite kakšen korak v smeri, da se finančno disciplinirate in premišljeno uredite vse kar je neurejeno. Zanimala vas bo tehnologija, tokrat se boste sposobni poglobiti tudi v tiste malenkosti, ki jih občasno ignorirate. Biki, device, vodnarji in škorpijoni poskrbite da bodo vsi pomembni dokumenti urejeni ter na svojem mestu. Predvsem pa zaupajte svojemu občutku. Ne bodite presenečeni, če vas bo močno zamikalo učenje novega jezika. Prav tako se lahko brez pomislekov podate nekam, kjer čutite močno povezavo.

Nasvet za občutljivo obdobje

Merkur v znamenju raka vam svetuje, da morate biti v koraku z življenjem, takšnim kot je. Ne dovolite, da se vam sreča umakne, prav tako ne odlašajte z nečim, kar lahko storite sedaj. Pazite, da ne opustite previdnosti zaradi opojne lahkomiselnosti. Stavite pri delu na vztrajnost, tudi če vam ne bo takoj uspelo, bo prisotne dovolj motivacije, da ponovno poskusite. Namesto na besede, se boste bolj zanesli na dejanja.

Pripravljeno za Sensa.si