KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V ZNAMENJU RAKA?

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete glede na vaše astrološko znamenje!
Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete glede na vaše astrološko znamenje!

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete glede na vaše astrološko znamenje!

Predviden čas branja 5 minut

Merkur v torek 27. junija stopa v znamenje raka, kjer se bo zadrževal do 11. julija. Merkur se bo na nežen način, ki ga prebuja energija raka dotikal komunikacije, misli, idej in mentalnih zaznav. To je obdobje, v katerem boste vse, kar boste slišali dojemali preveč osebno, prav tako ne boste prenesli kritike in nasprotovanj. Ključnega pomena bo, da se ne zapirate vase, da ne gojite razmišljanja da niste dovolj dobri, ter da namesto da se utapljate v negativnih zaznavah svoja čustva delite s pravo osebo ob pravem času. Ker se dvojčkova raztresenost umika, boste sedaj sposobni sprejemati bolj modre odločitve.

Spremljal vas bo dober spomin, ki bo vključeval tudi drobne podrobnosti, prav tako si boste bolj kot običajno zapomnili razne podatke in informacije.

Tokrat boste dobrosrčni, mehki, sočutni in dobri poslušalci. Pomembno vam bo, da se sodelavci, starši, prijatelji ob vas počutijo udobno. Pri vsakem pogovoru boste aktivno sodelovali prav tako boste pripravljeni na razlago. Čustveni in sentimentalni boste uživali v klepetih o umetnosti, kulturi, glasbi, ustvarjalnosti in literaturi. Zanimal vas bo globlji pomen življenja. Ker boste nežni in mehki, vas lahko ostre besede zmotijo in prizadenejo.

Področja, ki jim bo Merkur v raku dodal noto nežnosti in globine so ustvarjalnost, umetnost, čustveno izražanje, duševno zdravje in odnosi v domačem okolju.

Na trenutke boste zaradi nihanj razpoloženja nepredvidljivi, zato poskusite z raznimi tehnikami obvladati svoja intenzivna čustva in ne recite ničesar, kar bi lahko kasneje obžalovali. Opazili boste, da je sočutje tisto, ki vas lahko ne da bi želeli hitreje preplavi, zato boste s tujci ravnali kot s svojimi prijatelji. Sporazumevali se boste na sramežljiv način. Pošiljanje sporočil ne bo več nujno zlo, raje boste nekoga poklicali, z namenom, da vas ne bi napačno razumel.

Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete glede na vaše astrološko znamenje!

Kako bo Merkur v raku vpliva na astrološka znamenja?

 • Ovni, družina stopa v ospredje, zato ji skušajte nameniti več časa. Dovolite bližnjim da vam zaupajo težave, saj boste prave rešitve zanje stresali iz rokava. Pomemben bo tudi občutek varnosti.
 • Biki, obdobje prinaša veselje, povezovanje in zadovoljstvo, še posebej na osebnem področju. Ugoden čas, da poravnate vse kar je povezano s preteklostjo, saj se boste le tako končno zopet razbremenili.
 • Dvojčki, naredite kakšen korak v smeri, da se finančno disciplinirate in premišljeno uredite vse kar je neurejeno. Zanimala vas bo tehnologija, tokrat se boste sposobni poglobiti tudi v tiste malenkosti, ki jih občasno ignorirate.
 • Raki, prihaja vaše obdobje, tisto, v katerem boste želi sadove preteklega dela, tisto, v katerem si boste upali prodreti in si za svoje delo izboriti boljše plačilo. Pogum bo tisti faktor, ki vas bo vodil k pravim odločitvam.
 • Levi, bodite previdni ko pošiljate razna sporočila, saj bi se lahko zaradi nepazljivosti zapletli v globoko jamo. Poskrbite da bodo vsi pomembni dokumenti urejeni ter na svojem mestu. Predvsem pa zaupajte svojemu občutku.
 • Device, na kariernem področju boste spoznali, da vam gre nekaj odlično od rok, blesteli boste tudi v komunikaciji, ki bo premišljena in obarvana z mehko energijo. Ne čakajte da vam nekaj pomembnega sporočijo, ampak vprašajte.
 • Tehtnice, povežite se na področju kariere tokrat s tistimi ki jih cenite in se od njih lahko nekaj novega naučite. Ne bodite presenečeni, če prejmete klica ali sporočilo izgubljenih prijateljev in morda celo bivših ljubimcev.
 • Škorpijoni, obdobje bo čas uspešne kariere in prefinjene komunikacije. Veliko se bo dogajalo v zvezi s potencialnim napredovanjem, povišanjem plače, novo službo ali odhodom na potovanje. Kljub nežni energiji vam ne bo dolgčas.
 • Strelci, vaše misli bodo osredotočene na potovanja, izobraževanje in komunikacijo. Ne bodite presenečeni, če vas bo močno zamikalo učenje novega jezika. Prav tako se lahko brez pomislekov podate nekam, kjer čutite močno povezavo.
 • Kozorogi, preveč ozko razmišljate, zato izkoristite vibracijo raka v smeri da zaupajte svojemu instinktu. To je čas, v katerem lahko na vseh področjih na plano priplavajo neljube informacije in razne skrivnosti.
 • Vodnarji, vse kar se bo dogajalo bo vsebovalo močno doživljanje ter poglabljanje, ki običajno ni ravno vaša vrlina. Pomembno bo, da na določene stvari pogledate tudi iz ozadja.
 • Ribice, z energijo raka se boste še bolj posvetile domu in povezovanju z bližnjimi. Sprejemanje kariernih in finančnih odločitev ne bo enostavno, saj boste zaznavali določena skrita ozadja.
Prihaja obdobje Merkurja v raku. Preverite, kaj lahko pričakujete glede na vaše astrološko znamenje!

Nasvet za občutljivo obdobje

Merkur v znamenju raka vam svetuje, da morate biti v koraku z življenjem, takšnim kot je. Ne dovolite, da se vam sreča umakne, prav tako ne odlašajte z nečim, kar lahko storite sedaj. Pazite, da ne opustite previdnosti zaradi opojne lahkomiselnosti. Stavite pri delu na vztrajnost, tudi če vam ne bo takoj uspelo, bo prisotne dovolj motivacije, da ponovno poskusite. Namesto na besede, se boste bolj zanesli na dejanja.

Pripravljeno za Sensa.si