Dnevni horoskop za sredo 19. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 19. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 19. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 19. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne pustite svojih prijateljev na cedilu. Pomagajte jim v težkih trenutkih, saj v odnosih vsa skrb leži na vaših ramenih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na prvem mestu bo neposrednost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne člene in prinesla večje spoštovanje.

horoskop.si
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Princesa Brigita Švedska
  • Dolly Parton, ameriška pevka
  • Katey Sagal, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka
  • Stefan Edberg, švedski tenisač
  • Jenson Button, britanski avtomobilski dirkač

Na današnji dan je bil vpis Cerkniškega jezera med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Dragotin Kette, slovenski pesnik in Vladimir Levstik, slovenski pisatelj, prevajalec. Umrl je Osho, indijski mistik in Branislav Nušić, srbski dramatik. Rodil se je tudi umetnik, čigar ustvarjanje je imelo vpliv na razvoj modernega evropskega slikarstva, Paul Cezanne.

Daj vsakemu dnevu priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!

Mark Twain
Katero področje bo potekalo popolnoma brez zapletov?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo karierno področje potekalo brez zapletov.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč samovšečna?

V današnjem dnevu boste preveč samovšečni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 18.1.-24.1.22

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prosili vas bodo za pomoč, vendar najprej razmislite, če ste pripravljeni zopet žrtvovati svoj čas. Na poslovnem področju boste zaradi ugodne lune v levu deležni pohvale, ki vam bo še kako godila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu, ki ste mu storili krivico se čim prej iskreno opravičite in hitro boste spoznali, da se bremena valijo z vaših misli, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom in drugačno energijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede poslovnih odnosov boste zaradi energije lune v levu bolj kritični in hkrati bolj prodorni kot ste običajno. Radi bi se umaknili od problema, vendar to ni najboljša možna rešitev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Vzemite si čas za prijetne drobnarije, ker ga resnično potrebujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čakanje na odgovor se vam tokrat ne obrestuje, saj se predobro poznate in veste, da boste slej ko prej potegnili črto in želeli direktne odgovore na svoja vprašanja. Nikar pa ne pretiravajte!
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi energije lune v levu boste brez potrpljenja, čeprav bi bilo priporočljivo, da najprej razmislite, preden nekoga obtožite za nekaj, kar morda sploh ni kriv. Bodite diplomatski.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Navidezno boste sicer dokaj mirni, medtem ko se v vaših mislih že kuje nekaj pomembnega in strastnega. Kreativnost lahko uporabite za ukvarjanje s prijetnimi stvarmi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prišli boste do spoznanja, koliko lahko nekomu zaupate, kar vas bo močno presenetilo. Pohvalili se boste lahko z odprtim pogledom na življenje, kar vas bo v večernih urah razvedrilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne pričakujte, da boste uspeli vse doseči naenkrat, saj je na vidiku nekaj zmede ter nejasnosti. Ujemite priložnost, ki se ne bo ponovila kmalu in jo trdno zgrabite, da se vam ne izmuzne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znašli se boste v središču pozornosti, kar vam bo zelo všeč, saj vas spremlja luna v levu, ki poudarja vaš ego. Sestanek vam bo vrnil upanje, da boste lahko tudi dejansko spremenili kar vas obremenjuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal napredek, zato se čim prej spontano podajte v akcijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se bo dogajalo bo zelo pestro, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Imate priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi in prodorni.

Vas zanima: ALI ZNATE SPREJEMATI NASVETE?