Dnevni horoskop za sredo 17. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 17. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 17. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 17. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pozitivno razmišljanje bo tisto, ki vam bo omogočilo, da boste z osebo, ki je že nekaj časa trd oreh končno poiskali skupni jezik.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pustite se presenetiti, saj je na vidiku zelo zanimivo dogajanje. Najlepše stvari prihajajo takrat, ko zaupate vase.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

O dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti.

Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

  • Alphonse Gabriel »Al« Capone, ameriški gangster
  • Muhammad Ali, ameriški boksar
  • Jim Carrey, kanadski filmski igralec, komik
  • Michelle Obama, žena ameriškega državnika Baracka Obame
  • DJ Tiësto (Tijs Verwest), nizozemski DJ/producent

Na današnji dan je bil plebiscit za večjo avtonomijo Grenlandije znotraj Danske. Rodil se je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Pedro Calderón de la Barca, španski dramatik. Prav tako se je rodil član skupine The Rolling Stones, Mick Taylor in ameriški pevec Kid Rock. Umrl je Clyde William Tombaugh, ameriški astronom in France Križanič, slovenski matematik.

Človek, ki ni nikoli naredil napake, ni poskusil še ničesar novega.

Albert Einstein
Kako boste delovali na področju komunikacije?

Dnevni horoskop napoveduje, da odprtost ne bo meja, zato se lahko zgodi, da vam z jezika pobegne kakšna neumnost.

Katera astro znamenja boste najbolj neodvisno usmerjena?

Najbolj neodvisno boste usmerjeni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED ali POTI, KI VODIJO IZ MALODUŠJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Imeli boste priložnost, da ujamete srečne okoliščine, vendar se zavedajte, da to lahko potegne za sabo marsikaj. Zvečer se vas bo dotaknil nemir, ki bo povezan s čustvenim doživljanjem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno se boste postavili na noge in se ponovno začeli več gibati. Bolj ko razmišljate o določeni osebi, bolj zaznavate, da to ni oseba, ki ste jo nekoč spoštovali, kar vam ni všeč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne razmišljajte negativno, čeprav morda nekoliko manj verjamete v pozitiven izid situacije, ki se ves čas komplicira. Pri delu vas čaka še nekaj manjših ovir, v ljubezni že predolgo oklevate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poudarjen smisel za drobne pozornosti se bo kljub energiji lune v ovnu še kako obrestoval. Prihajate v obdobje, ko vam je vse bolj jasno, tudi glede razpršenih čustev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste na trenutke, če bo ranjen vaš ego preveč občutljivi, se bodo stvari odvijale v ustrezni smeri. Na področju kariere in denarja se bo našla zanimiva in zelo ugodna rešitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obdajajo vas nenavadne slutnje, čeprav so k sreči vse skupaj samo vaše zaznave. Nekoga boste opazovali ter razumeli drugače kot doslej, kar lahko doprinese manjši napredek v vajinem odnosu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Približali se boste tistim, ki vas obkrožajo in jim pomagali tako s svojim znanjem, kot tudi z izkušnjami. Zanimivo vam bo, ker se boste dobro organizirali in prav kmalu želi sadove.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Približali se boste tistim, ki vas obkrožajo in jim pomagali tako s svojim znanjem, kot tudi z izkušnjami. Zanimivo vam bo, ker se boste dobro organizirali in prav kmalu želi sadove.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poiskali boste nekoga, ki vam lahko razloži pomembne zadeve v povezavi s posli ali financami. Srčne zvezde vas vabijo v svoj objem, spremlja jih energija ovna, ki poudarja samozavest.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite na zdravje, saj se vas lahko dotakne nekaj sitnosti glede prehrane in presnove. Morda je čas, da daste več nase in se usmerite v bolj zdrav način življenja ter v več gibanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas prijetno mika, zato ko nastopi priložnost odreagirajte. Zdelo se vam bo, kot da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega ne najdete izhoda in zaradi tega boste malce zadržani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju kariere boste odločno nastopili in si izborili zelo dobre priložnosti za prihodnost. Pomembno je le, da popazite na ton svojega glasu, saj vas bo nekdo ves čas opazoval.

Vas zanima: HOROSKOP: LEPOTNI RITUALI IN NAMIGI ali SANJE IMAJO RAZLIČEN POMEN