Dnevni horoskop za sredo 14. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. decembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za sredo 14. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energija, ki jo poganja vaša zavest medtem ko se pomikate proti ciljem, vam podarja združitev dejanj in boljše zaznave.

Horoskop nasvet za današnji dan: Travmatične izkušnje in negativni komentarji ustvarjajo strupene miselne vzorce, ki pogojujejo vaše vedenje zato se jim izognite.  

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 09:45 Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Vanessa Hudgens: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, kar pomeni, da ji energija ognja daje moč za premagovanje življenjskih ciljev. Njen nastop je suveren in samozavesten, sposobna pa se je tudi boriti do konca, če je v nekaj resnično prepričana. Luna, ki se nahaja v znamenju rib ji prinaša situacije, ki so lahko zanjo zelo naporne. Takrat postane občutljiva in nezaupljiva, kar lahko podre njene predstave o odnosih in jo vodi v občasno nezadovoljstvo.

Venero v znamenju škorpijona se je v ljubezenskih odnosih sposobna boriti do konca, če nekoga ljubi. Je pripadna, vendar tudi zahtevna in včasih ljubosumna. Z Marsom v znamenju ovna igra vedno na zmago in je sposobna voditi ter usmerjati večjo množico. Ničesar v življenju se ne boji in adrenalin je tisti, ki jo v težkih situacijah drži pokonci. Ker ji primanjkuje elementa zrak, se včasih težko popolnoma sprosti.

Če vam je odveč potrpljenje, se zaljubite v življenje.

Fran Miličinski Ježek

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Nostradamus, francoski zdravnik, astrolog, prerok
  • Frane Miličinski-Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, režiser
  • Cliff Williams, angleški bas kitarist (AC/DC)
  • Tim Skold, švedski kitarist, pevec
  • Michael Owen, angleški nogometaš

Na današnji dan Generalna skupščina OZN odloči, da bo njen sedež v New Yorku. Mednarodna organizacija dela postane prva specializirana agencija OZN. Rodil se je Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar in Janko Pajk, urednik, publicist in filozof. Umrl je Peter O’Toole, irski filmski in gledališki igralec in Anton Korošec, slovenski politik.

Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v lepoto svojih sanj.

Eleanor Roosevelt
Kakšno počutje se bo prepletalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz svobodnega razmišljanja v bolj umirjeno delovanje.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: SAMOZAUPANJE VAM NA VSAKEM KORAKU ODPIRA OČI ali DAMA IMA SVOJ VIDEZ IN SVOJ EDINSTVEN SLOG

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi lune v devici se bodo misli ves čas vrtele okoli različnih ciljev, vendar morate najprej, preden se obvežete preveriti materialne zmogljivosti. Pozanimajte se, kaj lahko izboljšate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne čudite se, če boste spoznali, da so na področju kariere okoli vas ves čas nemogoči pritiski. Nekaj, kar je delovalo skoraj samoumevno, bo od vas zahtevalo korenite spremembe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne primerjate s tistimi, ki so drugače usmerjeni, saj vsak bije svojo bitko. Poglobite se raje vase in nadaljujte s svojim unikatnim slogom. Zelo dobro boste sprejeti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Previdni bodite na skrite napake glede finančnih zadev in zavarovalnih polic, saj luna v devici spodbuja kritičnost in natančnost. Ne bojte se priti vsem stvarem do dna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav je pred vami uspešen dan, se zaradi lune v devici na osebnem področju nikakor ne boste mogli sprostiti. Pričakujete lahko tudi manjše nesporazume in nerešene situacije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v vašem znamenju za večje podvige ne boste zbrali dovolj moči, nič ni narobe če malce počivate. Področje ljubezni bo bolj zabavno ter spontano, tako za vezane, kot tudi za samske.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ob dobri novici ki prihaja boste polni vznemirjenja. Zagrabili boste za tisto, kar vas bo v trenutku navdihnilo, vendar je smotrno, da preverite tudi celotno ozadje situacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ostanite na področju kariere potrpežljivi, dokler se zoprni sodelavci ne bodo naveličali drzati v vas. Vse, kar se bo zgodilo, boste lahko nadzirali, vendar vpliva ne boste imeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijetni dogodki prebujajo vaše skrite želje. Ne bodite trmasti, odprite se za novosti, še posebej na področju ljubezni, kjer je zadnje obdobje vse skupaj preveč monotono.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pred večjimi nakupi trikrat premislite. Boljše počutje prihaja na področju ljubezni, kjer boste odprti, nasmejani in predvsem strastni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste v zahtevni situaciji. Razmeroma hitro boste kljub luni v devici premagali svoj strah in splošno napetost, ki prebuja kritično naravnanost. Naj vas govorice ne obremenijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Deležni boste sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega bo, da boste znali biti velikodušni in polni razumevanja. Po končanem delu vsekakor sledi pohvala.

Vas zanima: KAKO POMEMBNE SO V ODNOSU RAZLIČNE VREDNOTE? ali ZNAMENJA ZODIAKA, KI KO ODIDEJO PUSTIJO MOČAN PEČAT