DAMA IMA SVOJ VIDEZ IN SVOJ EDINSTVEN SLOG

Prava dama ima svoj slog, ki odraža samozavest
Prava dama ima svoj slog, ki odraža samozavest

Prava dama ima svoj slog, ki odraža samozavest

Predviden čas branja: 4 minute

Dama ima svoj videz in svoj slog, kar odraža samostojnost in neodvisnost. Ni se ji treba podrejati nikakršnim modnim zapovedim. Obleče tisto, kar ji pristaja, in ji ni treba vedno slediti najnovejšim trendom. Pri garderobi naj bo temeljno načelo, da je pristna. V svojih oblačilih se morate dobro počutiti. Ženske, ki se jim uspe poročiti, pri svoji garderobi stavijo na izbrana oblačila. Moški se namreč poročajo z ženskami, ki jih lahko s ponosom predstavijo svoji družini in staršem. Izbrano seveda ne pomeni, da se moramo oblačiti le v maskirne barve, kot so bež ali zemeljski toni. Te so sicer vedno modne, a v njih nismo opazne.

V nasprotju z njimi pa obstajajo barve, ki so kot nalašč za žarečo damo.

Takšna je na primer bela barva, ki na moške deluje naravnost pomirjajoče. Privlači pozornost in hkrati obljublja čistost in nedolžnost. Tudi rdeča je signalna barva, ki privlači pozornost. Moškim se zdijo ženske v rdečih oblačilih še posebej privlačne. Na vsak način si privoščite nekaj oblačil v živih barvah. Dama izžareva veselje do življenja in sem spadajo tudi barve. Njena osnovna garderoba mora imeti stil, toda kdor misli, da morajo biti to vedno le draga oblačila priznanih blagovnih znamk, se krepko moti.

Prava dama ima svoj slog, ki odraža samozavest

Moški se ne bo oziral za vami, ker imate na sebi najnovejše kavbojke prestižne znamke, ampak zato, ker vam pristaja takšen kroj.

Poleg osnovne garderobe pa morate imeti v omari kakšen kos, ki trga gate, s katerim lahko poudarite svoje prednosti. Navsezadnje ste nekaj posebnega in si zaslužite, da se odenete v nekaj posebej lepega. Na splošno je treba upoštevati naslednje, če pri izbiri oblačil stavimo vse na seksapil, bomo hitro videti cenene in dajale bomo vtis, da se preveč trudimo. Moški pa se s cenenimi ženskami ne spuščajo v resno razmerje, temveč le spijo z njimi.

Ženske, ki se poročijo, nikoli ne stavijo zgolj na spolno privlačnost. Popolnoma pravilno pa ravna ženska, ki se omeji le na en seski atribut na primer oprijeto bluzo ter klasične črne dolge hlače. Noben moški ne bo pomislil, da želi tako elegantna ženska pritegniti pogled na svoj dekolte. Njena celotna oprava namreč učinkuje resno.

Prava dama ima svoj slog, ki odraža samozavest

Fantazije so tiste, zaradi katerih se moški še naprej trudi, in zaradi slutnje, da se za oblačili skriva zapeljivo telo, se zdi ženska moškemu še toliko bolj zanimiva.

Pri takšni dami ni videti, da bi se prav posebej prizadevala delovati zapeljivo, temveč pride njena privlačnost do izraza povsem naravno. Medtem ko druge ženske poleg nje živčno poudarjajo ustnice, se lahko ona početju le nasmehne. Noben moški ji ne bi mogel pripisati, da se je dolge ure urejala zato, da bi mu ugajala. Tega ji namreč ni treba. Uživa v tem, da je všeč sebi. Vse na njej deluje naravno in neprisiljeno. Takšne ženske imajo tisto nekaj, kar se zdi moškim neustavljivo privlačno in očarljivo.

Takšne ženske izžarevajo šarm, ne da bi se sploh trudile, so sproščene in ne dovolijo, da bi jih kar koli vznemirilo.

Zaradi svoje umirjenosti deluje mogočno in skrivnostno. Moški jih ne morejo tako zlahka preslepiti. Svetovljanske so in vedo, kaj je življenje. Dobro pa se spoznajo tudi na igro ljubezni. Privlačnost se skriva v kretnjah in opazkah, izraženih mimogrede. V hudomušnem nasmešku, v zamišljenem, otožnem pogledu. Netite pričakovanja z drobnimi zapeljivimi kretnjami, vendar poskrbite, da njegovih fantazij ne uresničite prekmalu. Tudi pri zapeljevanju nikar ne pretiravajte. Seksi nastop naj bo vedno nekaj posebnega.

Preberite tudi ŽENSKE, KAJ JE TISTO KAR MOŠKE MOTI? in ŽENSKE, NE PROSITE ZA NJEGOVO NAKLONJENOST