Dnevni horoskop za sredo 10. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. julija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 10. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ugotovili boste, da je življenje manj komplicirano, če ste pozitivno naravnani in vse kar vam pride nasproti jemljete zlahka.

Horoskop nasvet za današnji dan: Opustiti boste morali določeno škodljivo obnašanje in se prilagoditi konkretnim situacijam, ki vas trenutno obremenjujejo.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Vsakdo bi moral gledati na svoje telo kot na neprecenljivo darilo od tistega, ki ga ljubi pred vsem ostalim; kot čudovito umetniško delo nepopisne lepote, in skrivnostno onkraj človeškega pojmovanja, ter tako občutljivo, da ga lahko že beseda, dih, pogled, misel poškoduje.

Nikola Tesla

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, fizik, izumitelj
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Arthur Ashe, ameriški tenisač
  • Helen Sjöholm, švedska pevka in igralka
  • Jessica Simpson, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan francoski agenti v Aucklandu potopijo Greenpeacovo ladjo Rainbow Warrior. Bahami postanejo neodvisna država. V Zemljin tir so izstrelili prvi telekomunikacijski satelit Telstar. Ustanovljena sovjetska tiskovna agencija TASS. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in Carl Orff, nemški sladatelj. Rodil se je tudi francoski arhitekt Paul Andreu. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Barbara Celjska, slovenska plemkinja.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Katera astro znamenja se boste težje spravila v pogon in sestavila na področju kariere?

Danes se boste težje spravili v pogon rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: NAUČITE SE POSTAVLJATI MEJE TUDI ONLINE in KAKŠNA JE RAZLIKA MED RAKI ROJENIMI JUNIJA ALI JULIJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne bodite več odvisni od mnenja drugih, raje se odločajte po notranjem občutku. Na ljubezenskem področju bo pomembno, da si priznate, kaj čutite in česa si ne želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne odlašajte predolgo, ker bo, če boste komplicirali vedno težje začeti z iskrenim pogovorom in soočanjem z dejstvi, ki vas že nekaj časa bodejo v oči. Skušajte nastopiti uglajeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub luni v znamenju device, ki obožuje delo in red, si boste zaželeli več svobode, strasti, zadovoljstva in predvsem hitrih rešitev. Marsikdo ne bo razumel, zakaj ste tako nestrpni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Besede boste z energijo lune v devici skrbno izbirali, ter povedali točno tisto, kar si v resnici mislite. Na področju družinskih odnosov boste bolj preračunljivi, saj vas nekaj v ozadju skrbi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Znali se boste približati ter izražati, marsikomu bo všeč vaš simpatičen ter spontan pristop. Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljal nekdo od sodelavcev, saj bodo navihana.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju čustev vam bo ves čas po glavi švigala misel, da potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Nikar se ne predajajte malodušnosti, raje se odprite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Resnim fizičnim opravkom boste z energijo lune v devici dajali prednost pred intelektualnimi izzivi. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne predajajte se temnim mislim, saj vas čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Pomežiknite prijetnemu neznancu ali neznanki, ne bo vam žal.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav se boste z nekom pogovarjali o načrtih v prihodnosti, bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj. Dovolite prijateljem, da vas navdihujejo s svojimi anekdotami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor se boste samo pritoževali, se lahko hitro prebudi nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas obremenjujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembno bo, da se, v kolikor se niste sposobni sami odločiti pogovorite s tistimi, ki jim zaupate. Čustvena plat se bo s pomočjo iskrenih pogledov in toplih objemov izboljšala.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na ljubezenskem področju se boste zaradi vpliva lune v devici preveč poglabljali v podrobnosti, ter iskali razlog za konflikt, zato niti ne pričakujte sožitja in umirjenega stanja.

Vas zanima: HOROSKOP: ŽENSKE, KI SE TEŽJE UPREJO RAZVADAM in NE POZABITE NA ZDRAVJE IN VITALNOST