Dnevni horoskop za sredo 10. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za sredo 10. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste odlično organizirati in z energijo konjunkcije med Luno in Jupitrom priskočiti na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Steven Seagal: Astro profil

Soncem v znamenju Ovna v 9. Hiši je pravi bojevnik, pripravljen na akcijo, temperamenten in zelo odločen, tudi takrat, ko se mu nakazujejo težave. Njegova osebnost je stabilna, je zanimivega videza in nikoli len. Njegova luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Tehtnice, kar mu dodaja na čustvenem področju nežnost in nagnjenost k romantičnim podvigom. Ko ljubi je zvest in ljubi globoko.

Če ne goji dovolj močnih čustev, je to sposoben tudi direktno povedati, brez zadržkov, saj je zanj resnica najbolj pomembna. Venera se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, zato je v odnosih zelo prodoren in iskren v vseh pogledih. Le nekaj zaletavosti mu lahko škodi v poslovnih vodah, saj želi vse takoj in sedaj.

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kidrič, slovenski revolucionar, politik
  • Roberto Carlos da Silva, brazilski nogometaš
  • Mandy Moore, ameriška pevka, filmska in igralka
  • Amanda Michalka, ameriška pevka in igralka
  • Loïc Nottet, belgijski pevec

Na današnji dan Charlie Chaplin prejme oskarja za življenjsko delo. ZDA in Sovjetska zveza podpišeta sporazum o prepovedi uporabe biološkega orožja. Rodil se je Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik in Miško Baranja, slovenski cimbalist. Rodila se je tudi angleška sopranistka Lesley Garrett. Umrl je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in slovenski slikar Fran Tratnik.

Govorjenje resnice je pogosto največja pustolovščina.

Friedrich Dürrenmatt
Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in delovni.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

To, da boste ob pomembnem pogovoru bolj v svojem svetu, ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije. Nikar ne ocenjujte drugih po sebi, saj ne veste, kaj jih pesti v ozadju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S pomočjo energije lune v svojem znamenju boste razpolagali z vsemi dobrimi argumenti, zato pogumno nastopite z drznejšo potezo, ki vam dolgoročno prinaša nagrado.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite, ko boste želeli nekoga šarmirati nasmešek. Preveč se osredotočate le na eno zadevo, medtem ko gredo druge priložnosti mimo vas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odgovornost, ki vam bo zaupana vas lahko v dolgoročnem smislu končno popelje do boljše pozicije. Ob sebi boste imeli ves čas nekoga, ki vas razume in pri vsem tudi podpira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav si, da bi lahko napredovali želite pomembnejših zadolžitev, se namesto da nergate raje zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Zadovoljni boste z odnosom nekoga od sodelavcev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Napredovali boste v razmišljanju povezanem s čustveno situacijo. S poglobljenimi pogovori se lahko dokopljete do pomembnih odgovorov, nad katerimi ste že skoraj čisto obupali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni še razmišljate, zato si boste, ko se bo potrebno odzivati želeli vzeti še nekaj časa. Ne obremenjujte se, saj se bo kmalu to kar vas muči razpletlo v pravi smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav boste opazili, da vam v večini zadev mnogi vplivi nasprotujejo, boste z energijo lune v znamenju bika ohranili trden in stabilen pristop. Morda vas bodo označili, da ste preveč trmasti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Iz odnosa, ki je že nekaj časa velika uganka, se lahko razvije nekaj več, vendar je smiselno vprašati se, če si nadaljevanje glede na to, da želite biti svobodni sploh želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikakor ne mencajte, ko se bo potrebno strinjati predolgo, ker bo naslednja poteza vaša. Energija lune v znamenju bika vam bo v pomoč, ko boste želeli preveriti vsa dejstva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Največ se bo dogajalo na kariernem in finančnem področju, saj se boste določili za korak, na katerega ste se zelo dobro pripravili. Čustvene vibracije vas ne bodo najbolj pritegnile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitivna naravnanost bo najboljša izbira v trenutku, ko si boste priznali, da ste zaradi zasanjanega delovanja morda zamudili prvo priložnost. Zmotilo vas bo, da morate čakati.

Vas zanima: VAS ZANIMA KATERE STE NAJBOLJ ZABAVNE TETE ZODIAKA? ali V PARTNERSTVU JE POTREBNO SPODBUJATI POSLANSTVO OBEH