Tedenski Lunin horoskop od 8. do 14. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek ne bo najbolj enostavno, saj prihaja Sončev mrk v znamenju ovna, ki se bo zgodil med Mlajem in lahko marsikaj zaziba v nepravo smer. Spraševali se boste, katera smer je prava in katerim stvarem bi se morali izogniti. Notranji nemir bo povsod silil na površje, prav tako ne bo prisotnega pravega razumevanja. Zakopljite se v svoje zaznave ter skušajte vse kar vas obdaja sprejemati na umirjen način. Namesto da dvomite, skušajte zaupati.

Misli bodo fokusirane na tukaj in zdaj preteklost jih ne bo zanimala. To je čas, v katerem bi bilo smotrno izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svoji z optimizmom obarvani energiji. Nato ob 13.23 uri luna prehaja v znamenje bika. V ospredje se pomika želja po stabilni strukturi ter počasnemu, vendar doslednemu delovanju.

Ker to ni najboljši za razlaganje svojih načrtov svoje zaznave raje v mislih predelajte in jih še nekaj časa zadržite zase. Trmasto in uporno boste branili vse, v kar ste prepričani. Težko vas bo premakniti iz začrtane poti, prav tako ne boste najbolj dojemljivi za sprejemanje novosti. V iskanju harmonije se lahko znajdete če vam ne bo ugodeno v fazi nakopičene jeze.

V četrtek dopoldne se bo luna nahajala v znamenju bika, zato si boste želeli delati v miru ter se pogovarjati brez napetosti. Čvrsto se boste oprijemali tistega, kar imate in poznate. Denarnim zadevam se ne bo mogoče izogniti, zato poskrbite, da bodo urejene, prav tako skrbno pretehtajte vsako možnost. Nato ob 14.58 uri luna prehaja v znamenje dvojčkov in prinaša bolj tekočo in sproščeno komunikacijo. Povečala se bo želja po zabavnih dogodivščinah ter druženju s prijatelji.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. aprila

Veliko komuniciranja lahko poveča možnosti za to, da se zaradi raznih nasprotovanj z nekom lahko sporečete. Pogovori se bodo zavrteli tudi v opravljanje, argumentiranje in nakladanje, zato ne bodite brez filtra. Naučite se nečesa novega, razširite svoja obzorja, udeležite se zanimivega seminarja, skratka delujte s pomočjo odprtega uma. Odlični boste pri reševanju miselnih in logičnih ugank.

Duševna in fizična stimulacija vas bo prepričala, da ne boste rekli ne, ampak se boste z veseljem podali v dogajanje. Obdani z žgečkljivimi mislimi boste pravi mojstri osvajanja, vendar predaleč ne boste šli, saj vam bo v bistvu najbolj pomembno da nekoga izzovete ter dobite potrditev. Zvečer, ob 19.45 uri luna prehaja v znamenje raka in vam prinaša analiziranje preteklega dogajanja.

Nekateri še sami ne boste sigurni kaj iščete, saj želje ne bodo jasne, um pa bodo motile vse stvari, ki se bodo dogajale v okolici. Skratka, ne čudite se, če se ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj. Frustracije, ki bodo silile na površje naj ne bodo razlog za slabo voljo ter zapiranje vase. Pomembno bo, da se soočate tukaj in sedaj, ter da se skušate razbremeniti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VENERA, KI PREHAJA V OVNA, STAVI NA POGUM in KAJ STORITI, KO JE OTROKOM VSE BREZVEZE?