VAS ZANIMA KATERE STE NAJBOLJ ZABAVNE TETE ZODIAKA?

Najbolj zabavne tete so rojene v naslednjih astroloških znamenjih...
Najbolj zabavne tete so rojene v naslednjih astroloških znamenjih...

Najbolj zabavne tete so rojene v naslednjih astroloških znamenjih…

Predviden čas branja 3 minute

Mama je res ena sama, teta pa je tista, ki si lahko dovoli več razvajanja. Ona je tista, ki je vedno prijateljsko usmerjena in pripravljena priskočiti na pomoč, brez da bi obtoževala. Ko se nakopičijo stvari, je teta lahko rešiteljica, prav tako lahko ponudi drugačen nasvet, takšen, ki ima običajno učinek. Katere ženske glede na astrološko znamenje pa so najboljše, najbolj zabavne tete?

Teta, rojena v znamenju tehtnice je zelo ljubezniva, umirjena in vedno pripravljena pomagati. Njena prednost je, da vas bo poslušala in zraven razmišljala o pošteni rešitvi. Nikoli vas ne bo zagovarjala, če bo smatrala, da ste nekaj naredile zelo narobe. Vendar njej tega ne morete zameriti, saj to počne na prav prisrčen način, je najboljši mediator sprtih strani.

Najbolj je povezana z nečakinjami in z veseljem hodi z njimi v nakupovalne centre in vedno kupi nekaj lepega, posebnega. Rada tudi povabi v svojo garderobno omaro in zanjo ni nič lepšega kot to, da svoji nečakinji podari pregrešno drago obleko, seveda srčno.

Najbolj zabavne tete so rojene v naslednjih astroloških znamenjih...

Vodnarka je najbolj odštekana teta pod soncem. Ona je pravi unikat, vedno urejena, vedno posebna in vedno pripravljena, da ne glede na svoja leta z vami ušpiči kakšno prijetno dogodivščino. Polna je energije in popolnoma navdušena nad adrenalinskimi dejavnostmi, zato ne bodite presenečena, če bo njeno presenečenje obarvano s tveganjem.

Ona vas zna prepričati, da se morate v življenju sprostiti in si privoščiti kar vam življenje sladkega ponuja. Njena darila so vedno nenavadna in ona je tista, ki vas bo prepričala, da oblečete tisto posebno obleko v živih barvah. Dviguje vašo samozavest in potrjuje, da iskreni ljudje še obstajajo.

Najbolj zabavne tete so rojene v naslednjih astroloških znamenjih...

Bikica je topla in pozorna teta, na katero se lahko vedno obrnete. Prisluhnila bo vašim težavam, se vanje poglobila in skupaj z vami poiskala pravo rešitev, o kateri seveda ne bo govorila z drugimi. Ona zna skrivnosti obdržati zase, zato je skozi celo življenje vaša najljubša zaupnica, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

Vedno bo poskrbela, da boste v njeni družbi posebne, z veseljem vam bo skuhala tudi odlično kosilo ali večerjo in uživala v klepetu z vami. Čeprav je večkrat trmasta, bo pri svoji najljubši nečakinji znala večkrat popustiti.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi MAMA: KATERE ŽENSKE STE Z NJO NAJBOLJ POVEZANE? in ŽENSKE, KI SO NAJBOLJ POVEZANE Z BRATI ALI SESTRAMI