Dnevni horoskop za soboto 8. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 8. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 8. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 8. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan bo prijazen in razposajen, vendar se boste težko poglobili v resno delo, daj boste imeli ves čas občutek, da vam manjka vztrajnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zelo intenzivno se boste usmerjali k zadanim podvigom, vendar pazite da ne boste v zagonu strasti spregledali nekaj zelo pomembnega.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Danes ob 06:26 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Špela Grošelj: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga. Je resna, zanesljiva, vestna, praktična in potrpežljiva oseba. Njen značaj opredeljujeta odgovornost in izjemna stanovitnost. Veliko ji pomenijo status, ugled in čast. Ima zelo dobre organizatorske spretnosti. Načeloma je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib, v 12. Hiši in ji podarja karizmatično moč.

Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se je pri njej razvila že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča večjih težav. To je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi.

Boj brez tveganja zmagovalcu ne prinese slave.

Pierre Corneille

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Elvis Aron Presley, ameriški pevec
  • David Bowie, britanski glasbenik
  • Romana Jordan Cizelj, slovenska jedrska fizičarka, političarka
  • Stipe Pletikosa, hrvaški nogometaš
  • Kim Džong-un, severnokorejski voditelj

Na današnji dan Charles de Gaulle postane predsednik francoske pete republike. Rodil se je Ciril Cvetko, slovenski skladatelj, dirigent, glasbeni pedagog in Carl Gustav Hempel, nemški filozof in logik. Umrl je François Mitterrand, francoski predsednik in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Prav tako Galileo Galilei, italijanski fizik, matematik, astronom, filozof.

Kakšno počutje prinaša luna v ognjenem znamenju?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo v zraku strastne in aktivne energije.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nepremišljena in zaletava?

Danes boste najbolj zaletavi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI PARI, KI BODO V 2022 NA PREIZKUŠNJI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ves čas se boste spraševali, ali je situacija, v kateri ste trenutno, res to, kar vam ustreza. Naj vam dvomi ne pokvarijo obetavnega pogovora, ki bi lahko razjasnil številne nakopičene dvome.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energijo lune v ovnu skušajte izkoristiti za večje premike na osebnem področju. Predvsem je pomembno, da si ne dovolite več da nekdo zaradi svoje šibkosti manipulira z vami.

BIK: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda se vam je še pred kratkim zdelo, da imate neugodno izhodišče, vendar pa bo postopoma vedno bolj jasno, da vendarle ni tako. Čas bo pravi zaveznik, kmalu boste bolj zadovoljni.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro se boste počutili v domačem okolju, čeprav le za kratek čas. Končno vam bodo prisluhnili, kljub temu pa še vedno čakate na ljubezensko soočenje, po katerem že nekaj časa hrepenite.

RAK: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v ovnu prihaja ogromno opravkov, pri tem pa se marsikaj ne bo izšlo kot ste načrtovali. Obstali boste na točki, ki vas lahko vznemiri, poleg tega pa ne boste našli, kar boste iskali.

LEV: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vas prijetno vznemirja, kar se vam dogaja takrat, ko že postanete nestrpni, na pragu nove ljubezenske priložnosti. Veliko se boste zadrževali v domačem okolju, ki vas bo pomirilo.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite previdni in budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli pomembnega odločite. Pripravite se na pogovor, s katerim že lep čas odlašate.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pri sporu bi morali pokazati, da ste modrejši, zato kljub nemirni energiji lune v ovnu ponudite roko sprave, posebno v odnosih s prijateljem. Strpno počakajte na prijetno ponudbo, zaradi katere ste nestrpni.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je ugoden dan z luno v ovnu, še posebej, če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja. Vaš smisel za podrobnosti bo odličen in pomembno zadevo boste imeli jasno pred očmi.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljudje okoli vas bodo brez motivacije, vi pa jih boste lahko z energijo lune v ovnu spravili v boljšo voljo, predvsem pa jim boste pomagali ponovno najti izgubljeni smisel in zadovoljstvo.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nenavadna odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Pri tem pa ne boste pozabili tudi na vse tiste, ki so vam pomagali pri zadevah, ki so vas obremenjevale.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2022
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas je, da se z luno v ovnu premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne. Vdihnite si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite in poiščite pot do svojih ciljev.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2022

Vas zanima: NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA KOZOROGE