LJUBEZENSKI PARI, KI BODO V 2022 NA PREIZKUŠNJI

Kateri ljubezenski pari glede na astrološko znamenje boste v 2022 na preizkušnji?
Kateri ljubezenski pari glede na astrološko znamenje boste v 2022 na preizkušnji?

Kateri ljubezenski pari glede na astrološko znamenje boste v 2022 na preizkušnji?

Predviden čas branja: 4 minutes

Leto 2022 prinaša novo energijo tudi na področju čustev. Nekaterim ljubezenskim parom bo zelo naklonjeno, drugi  pa se lahko znajdete v napetem obdobju, polnem nepričakovanih lekcij in preizkušenj. Preverite, če bi morali glede na znamenje v katerem sta rojena nameniti vajinemu razmerju v 2022 več pozornosti!

OVEN IN KOZOROG

Ovni se ne marajo predati čisto običajnemu življenjskemu slogu. Nenehno upajo, da jih čaka nekaj novega in vznemirljivega, zato bodo v 2022 najtežje na področju ljubezni krmarili s kozorogi, ki ljubijo tradicijo in svojo rutino. Zaradi vajinih filozofskih nasprotij se lahko velikokrat znajdeta v večjem konfliktu, kjer lahko na dan privrejo tudi nesramne besede. Oven je zelo navdušen in energičen, zato bo v tem letu želel izkusiti vse kar je do sedaj zamudil, kozorog pa bo še naprej hrepenel po kariernem napredku in materialni varnosti, kar vaju lahko pripelje do večjih razpotij.

Kateri ljubezenski pari glede na astrološko znamenje boste v 2022 na preizkušnji?

DVOJČKA IN ŠKORPIJON

Škorpijoni bodo v letu 2022 iskali globino, dvojčki pa se ji bodo neprestano izogibali. Dvojčki, ki se strašno bojite odgovornosti, boste želeli delovati spontano, nedorečeno. Medtem ko bo škorpijonova pomembna naloga, da v tem letu sprejme odgovornost na področju ljubezenskih odnosov. Dvojček, ki se načeloma dobro spoprijema s spremembami, si jih v 2022 ne bo želel. Svojeglavi, pogumni, neustrašni in romantično naravnani škorpijoni bodo želeli pomakniti se kakšen korak naprej, preseliti se skupaj, načrtovati naraščaj, skratka povezati se na bolj intenzivni ravni. Vsem predlogom poglobitve se bo dvojček zvito in spretno izmikal, zato bosta skupaj težko postavila skupne cilje za prihodnost.

LEV IN RIBI

Ribin značaj bo v 2022 večkrat simboliziral zamegljenost, ki je levi ne boste prenašali, saj boste zelo budni in prodorni. Brez dvoma vam bo všeč občutek, da riba veliko vlaga v odnos, vendar vas lahko začne to slej kot prej dušiti. Večna ribina nejasnost bo nekaj, s čimer se levi ne boste pripravljeni soočati, saj bo to za vaš okus preveč obremenilno. Preveč analiziranja, kompliciranja in neprestanega načrtovanja lahko leve v 2022 zaduši, zato bodite bolj prilagodljivi, če ste v razmerju z ribo. Ribice pa ne bodo prenašale levovega povečanega ega in večne samohvale, ki že meji na narcizem.

Kateri ljubezenski pari glede na astrološko znamenje boste v 2022 na preizkušnji?

TEHTNICA IN DEVICA

Device ste prebrisane in iznajdljive, tehtnice pa brutalno iskrene. Tehtnica lahko v 2022 devico s svojo radovednostjo in ležernostjo dobesedno izčrpa. Devica bo vse kar počne počela premišljeno in z razlogom da se na področju kariere povzpne čim višje, tehtnica, ki bi rada uživala in doživela čim več romantičnih trenutkov se s tem ne bo strinjala. Device boste potrebovale nekaj, kar je trdno in stabilno, tehtnice pa se boste v 2022 usmerjale k spontanim odločitvam in iskanju notranjega miru, zato razmerje ne bo najbolj kompatibilno.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si