Te zanima, po kateri lastnosti mu boš ostala v spominu še dolgo časa?

Po kateri lastnosti si te bo moški najbolj zapomnil. Tudi takrat, ko nista več skupaj. Preveri tvoj pečat, ki bo ostal v njegovih mislih še dolgo.

OVNICA…ALFA ŽENSKA

Ti si tista, ki ostaneš moškim v spominu po tem, da znaš vedno poskrbeti zase in za vsa, kar se dogaja v tvojem življenju. Si ponosna, iznajdljiva, skratka ženska, ki daje večkrat občutek, da moškega v svojem življenju sploh ne potrebuje.

Te zanima, po kateri lastnosti mu boš ostala v spominu še dolgo časa?

BIKICA…SKROMNA

Tudi če ti ponuja vse, ti ne rabiš ničesar, le njegovo ljubezen. Zato si v njegovih mislih ženska, ki je daleč najbolj skromna, ki se zadovolji z malenkostmi. Skromna si tudi takrat, ko potrebuješ nekaj zase, kar mu v bistvu nikoli ni bilo razumljivo.

DVOJČICA…NEULOVLJIVA

Ti si ženska, ki je sedaj tukaj, v naslednjem trenutku je že drugje. Vedno neulovljiva, spontana in igriva. Tudi če želi stabilnost in varnost, boš ti kljub temu odpeketala po svoje, ko si boš to zaželela, zato si zanj v njegovih mislih neulovljiva.

RAKICA…NAJBOLJ DRUŽINSKA

Ko razmišlja o tebi, vsekakor najbolj izstopata tvoja toplina in skrb za družino. V spominu mu boš za vedno ostala kot mediatorka družinskih odnosov in ženska, ki sanja o otrocih in urejenem družinskem življenju, s pridihom ljubezni.

Te zanima, po kateri lastnosti mu boš ostala v spominu še dolgo časa?

LEVINJA…PONOSNA

Ti si ženska, ki se te bo zapomnil po tvoji samozavesti, pogumu in večnemu ponosu. Tvoje prepričanje da si najboljša in tvoj način kako deluješ kraljevsko, vse to mu bo ostalo v spominu, najbolj pa si bo zapomnil tvojo ponosno levjo držo.

DEVICA…NATANČNA

Ti si tista, ki imaš svoje življenje skrbno organizirano in vse a svojem mestu. Najbolj mu boš ostala v spominu po svojem redu in analitičnosti. Ter tudi po tem, da si pri čisto vseh opravilih zelo natančna, skoraj nikoli spontana.

TEHTNICA…VEDNO UREJENA

Ti si tista, ki si med vsemi prijateljicami najbolj urejena, ne glede na to kam se odpravljaš. V spominu mu boš ostala po tem, da se urediš za vsako priložnost, ter da si nikoli ne privoščiš nobenega modnega spodrsljaja.

Te zanima, po kateri lastnosti mu boš ostala v spominu še dolgo časa?

ŠKORPIJONKA….NAJBOLJ SEKSI

Ti si tista, ki mu boš zagotovo ostala v mislih s svojo seksi podobo. Tvoja magnetična privlačnost, drzen stil in zanimiva komunikacija, vse to se mu bo še dolgo odvijalo v mislih. Zapomnil si bo tudi tvoje rdeče perilo.

STRELKA….NAJBOLJ SPROŠČENA

Ti si ženska, ki ji nikoli nič ni težko, ki se vedno strinja z vsakim predlogom, zato mu boš ostala v spominu kot najbolj sproščena in spontana. Tista, ki ne potrebuje dolgih ur v kopalnici, ko se odpravlja na zmenek.

Preberi tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU

KOZOROGINJA…NAJBOLJ USPEŠNA

Tvoja poslovna naravnanost je neverjetna, zato mu boš ostala v mislih kot najbolj uspešna. Spomnil se bo tvojih podvigov in premišljenega ravnanja z denarjem ter tvojih predlogov, kako naj tudi sam izboljša kariero ali prihrani nekaj denarja.

Te zanima, po kateri lastnosti mu boš ostala v spominu še dolgo časa?

VODNARKA…NAJBOLJ ODŠTEKANA

Ti si tista, ki najbolj izstopaš v krogu prijateljic in tista, ki je zagotovo najbolj odštekana. Tvoja neodvisna narava, želja po nenavadnem in pisana oblačila, vse to mu bo še dolgo ostalo v mislih, ko se bo spomnil nate.

RIBICA…NAJBOLJŠA PRIJATELJICA

Ti si tista, ki mu boš v spominu še dolgo ostala kot najboljša prijateljica. Spomnil se bo tvoje topline, čutnosti in pripravljenosti prisluhniti. Vedno je imel ob tebi občutek, da mu stojiš ob strani ne glede na njegove težave, zato se bo tega tudi večkrat spomnil.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi PRIČARAJ MU NAJBOLJŠI ZMENEK, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE