Dnevni horoskop za soboto 5. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 5. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 5. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 5. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne dovolite si, da bi se nekdo preveč vtikal v vaše zasebne zadeve in vam načenjal teme, ki bi se jim najraje izognili. Skušajte s konjunkcijo med Soncem in Jupitrom delovati v pozitivni smeri.

Horoskop nasvet za današnji dan: Uredite lahko veliko družinskih zadev, s katerimi ste odlašali. Um bo zelo jasen, hiter in izjemno bister. 

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. 

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Danes praznuje Eva Mendes: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši. Je oseba, ki je večino časa odlično motivirana, rada pa tudi uživa v trenutkih ležernosti, takrat si polni svoje baterije. Prepričana je, da s pravičnostjo uspeš. Luna v znamenju Kozoroga ji podarja hladnost, nekaj vzvišenosti in predvsem težje dojemanje čustvenih zadev. Pričakuje, da se bo vse razvilo samo, ona ni pobudnik, ampak sledilec. V razmerju ima podrejeno vlogo, vendar samo če je popolnoma zadovoljna.

Področje dela in financ ji v življenju zaradi Merkurja in Marsa v vodnem znamenju predstavlja nekaj težav, saj se ne znajde brez tuje pomoči, čeprav se trudi. Z Venero v znamenju Rib je nežna in romantična duša, ki uživa v ljubezni in doživljanju ljubezni. Potrebuje odločnega in pametnega moškega.

Izid bitke je vedno znan, še preden se le-ta zgodi.

Sun Cu

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Heitor Villa-Lobos, brazilski skladatelj
  • Berick Traven Torsvan, nemški pisatel
  • Don Lynn Anderson, ameriški geofizik
  • Daniel Kahneman, izraelsko-ameriški psiholog
  • Špela Pretnar, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan kot posledico velike gospodarske krize predsednik Roosevelt zapre vse banke in zamrzne finančne transakcije. Rodil se je Jacques Babinet, francoski fizik in Ivan Navratil, slovenski urednik. Rodil se je tudi angleški pevec Andrew Roy – Andy Gibb. Umrl je Hugo Chávez, venezuelski politik in Josip Visarijonovič Stalin, sovjetski diktator ter Janez Gradišnik, pisatelj, jezikoslovec in urednik.

Izid bitke je vedno znan, še preden se le-ta zgodi.

Sun Cu
Kako bo konjunkcija med Soncem in Jupitrom vplivala na vas?

Dnevni horoskop napoveduje ustvarjalno energijo in užitek v vsem lepem.

Katera znamenja zodiaka boste zelo samozavestna?

Najbolj samozavestni boste danes rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2022 ali PRENEHAJTE SE NEPRESTANO PRIMERJATI Z DRUMIMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Lažje, kot v preteklih dneh boste dosegli napredek na območju osebnostne rasti, tako da boste lahko uskladili čustva s svojim nekoliko bolj racionalnim pogledom na svet.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z ljudmi boste bliskovito našli skupne točke, veliko bo pogovorov ter podvigov, ki vas bodo popeljali v želeno smer. Na področju ljubezni počasi prehajate v novo razmišljanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Družinska situacija bo delovala na vas precej dramatično, saj se lahko odnosi zaradi vpliva lune v ovnu precej zapletejo. Način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekomu boste očitali, da se moti, vendar vam bo dokazal, da nimate prav. Luna v ovnu vam bo pomagala, da se boste lažje soočali in poiskali rešitev za vsako pomembno zadevo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nahranite svojo dušo, saj ste v zadnjem času zelo utrujeni in polni raznih zamer. Ljubljena oseba vas lahko popelje v čarobno radost ljubezni. Zelo pomembna vam bo globina.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v ovnu vas usmerja da ničesar ne smete zamuditi. Pazite posebno pri vožnji, saj ne boste najbolj zbrani. Prav tako ste spet preveč ljubosumni, kar lahko povzroči težave.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker ste trenutno v čudnih energijah, bodo odnosi vznemirljivi, ter napeti in bolj zahtevi. Reši vas lahko občutek, da se v pravem trenutku prilagodite v pomembni situaciji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj boste kljub vplivu lune v ovnu zadržani, vendar se podvizajte, saj čakajo le na vašo odločitev. Odpravite se v naravo, saj potrebujete premikanje in svež zrak.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub odločni energiji lune v ovnu boste precej občutljivi na čustvenem področju. Pomagalo vam bo, če se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se vas bo dotaknilo, zato lahko predčasno začnete novo poglavje, posebno glede izpopolnjevanja ali v ljubezenskih odnosih, kjer očitno še ni izrečena zadnja beseda.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V partnerstvu bo zaradi razburkane energije lune v ovnu veliko nedorečenosti. Znali se boste pogovoriti, vendar boste morali najprej začutiti da vas resnično spoštujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste razčistili z določenim odnosom, saj vam energije, ki so trenutno prisotne nikakor ne ustrezajo. Hrepenite po bolj topli in sočutni energiji, še posebej na področju ljubezni.

Vas zanima: NAJBOLJ IN NAJMANJ ČUSTVENO ODPRTI ŽENSKI ZODIAKA ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2022