Dnevni horoskop za soboto 31. decembra 2022

2023
Dnevni horoskop za soboto 31. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, sobota 31. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 31. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopSilvestrovo. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju. Bodite v prometu nekoliko bolj previdni, saj boste na trenutke zasanjani.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična in poleg vsega obljublja tudi boljši zaslužek v prihodnosti.

horoskop
Srečno novo leto 2023

Danes ob 18:08 uri Luna preide v znamenje Bika

Dopoldan je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati. Popoldan pa prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju.

Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Na koncu niso leta življenja, ki štejejo, ampak dejstvo, koliko življenja je bilo v teh letih.

Abraham Lincon

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anthony Hopkins, valižanski igralec
  • Alex Ferguson, škotski nogometni trener
  • Ben Kingsley, ameriški filmski igralec
  • Donna Summer, ameriška pevka
  • Val Kilmer, ameriški filmski igralec

Na današnji dan Boris Jelcin, prvi ruski predsednik, preda predsedovanje Vladimirju Putinu. Rodil se je Janez Lipušček, slovenski tenorist in Henri Matisse, francoski slikar. Umrl je Fran Jaklič – Podgoričan, slovenski pisatelj in Karl Millöcker, avstrijski skladatelj.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2023. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

Kaj vam na zadnji dan leta prinaša prehod lune v bika?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste usmerjali k toplini in iskrenim čustvom.

Katera astro znamenja boste imela najlepšo silvestrovo noč?

Najlepšo silvestrovo noč boste imeli levi, device in vodnarji.

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali Mesečni horoskop JANUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poiščite v kolikor vas nekaj muči tolažbo med prijatelji. Ne trmarite in ne tiščite problemov v sebi, saj jih boste s tem samo še povečali. Pomagalo vam bo, če se izpoveste in prisluhnete nasvetu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskali boste nekoga, ki vam bo stal ob strani in vas podpiral v težkih trenutkih. Če boste spretni in iskreni v komunikaciji, lahko pridete do pomembnega dogovora, ki bo olajšal potek zadeve ki vas skrbi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Negotovi trenutki, ki so pred vami lahko kljub praznično obarvani energiji prebudijo nekaj težav. Ne predajajte se prenagljenim odločitvam, raje počakajte na jutri, ko boste obrnil nov list.

Vas zanima: DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav bo dopoldne, ko bo luna še v ovnu prihajalo do manjših konfliktov in nesporazumov, vse skupaj niti ni omembe vredno kajti večer v družbi tistih, ki jih imate najraje bo prečudovit.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na ljubezenskem področju boste razmišljali o poglobitvi, ki si je želite že nekaj časa, vendar ne boste našli pravega trenutka, da bi vse skupaj udejanjili. Privoščite si pojedino, o kateri sanjate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pripravljeni boste dati vse od sebe, le da bi vzpostavili čim boljše odnose med tistimi, ki so sprti. Nič ni narobe s tem, da ste se pripravljeni žrtvovati, vendar se zna zgoditi, da boste pozabili na svoje želje in potrebe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne vdajte se prehitro v usodo kajti sami si jo lahko močno polepšate. Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, zato prebudite pogum.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse se bo odvijalo veliko hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite druženje ki vas močno vznemirja. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali ranljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v energiji v domačem krogu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta. Pomaga vam lahko tudi izredno dober spomin.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko se boste ukvarjali z domom in z družino, ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili saj bo luna v biku tista, zaradi katere bo pojedina še bolj slastna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obnašanje bo podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Čeprav se boste težko sprostili, vam bodo tisti, s katerimi se boste zvečer družili naklonjeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premikajte se z manjšimi, vendar sigurnimi koraki, saj vas spremlja občutek, da bi morali nekaj nadoknaditi. Najdaljša noč bo dišala po iskrenih pogovorih in želji po spremembah.

Vas zanima: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 ali DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023