Dnevni horoskop za soboto 2. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 2. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 2. aprila 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 2. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse boste želeli opraviti hitro, brez poglabljanja, vendar to ne bo najboljša izbira. Raje najprej razmislite, nato odreagirajte.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 18:50 uri Luna preide v znamenje Bika

Dopoldan dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite da nahranite svojo kožo. Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji.

Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Z luno v biku prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Danes praznuje Špela Močnik: Astro profil

Njena Luna se nahaja v dvojčkih, zato je njen intelekt ostre narave. Predaja se književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi. Na kožo ji je pisano delo v odnosih z javnostjo, literarno delo in potovanja. Velikokrat pozablja, koliko je vredna in kaj si v resnici zasluži, saj je preveč obremenjena s hitrim tempom, klepetanjem in s težavami drugih, da enostavno pozabi nase.

Kreativnost ji je sicer že položena v zibelko, vendar je preveč površna in premalo vztrajna ter potrpežljiva, da bi znala z dejavnostmi, povezanimi z umetniškimi podvigi, morda tudi kaj zaslužiti. Težko se odloča, kadar delo zahteva detajle ji namreč primanjkuje doslednosti, odločnosti in zaupanje v odločitve. Spretno se zna izogniti dolgočasnim in nezanimivim pogovorom. Bojite se razočaranja, zato v poslovnih vodah raje ne tvega.

Odpri oči glej naravnost, odpri srce glej življenje.

Emile Zola

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Emile Zola, francoski pisatelj
  • Ciril Debevec, slovenski gledališki igralec
  • sir Alec Guinness, angleški filmski igralec
  • Ferenc Puskás, madžarski nogometaš
  • Barbara Jordan, ameriška tenisačica

Na današnji dan v Mariboru izide prva številka časnika Slovenski narod. RMS Titanic opravi testiranja na morju. Dolar je uradno postal denarna enota ZDA. Rodil se je Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik in Giacomo Casanova, italijanski pustolovec, pisatelj. Rodil se je tudi Karel Veliki, frankovski kralj. Umrl je Janez Pavel II., papež poljskega rodu in Georges Pompidou, francoski predsednik.

Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste svojeglavi, zato se skušajte izogniti besednemu dvobojevanju.

Katera znamenja zodiaka imate pred sabo čudovit dan, obarvan z ljubeznijo?

Danes se boste čudovito počutili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP APRIL ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro bi bilo razmisliti, kateri je najmočnejši adut, s katerim bi si pričarali več umirjenosti, ki jo nujno potrebujete v osebnih in ljubezenskih odnosih, saj ste preveč nemirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutili boste pogum ter pospešili svoj korak, saj vas bo spremljala energija lune v ovnu. Lažje kot v preteklih dneh boste pridobili odgovore na svoja vprašanja in sestavili celotno sliko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo od domačih, ki vas bo prijazno poskušal na nekaj opozoriti, bo naletel na pretirano buren odziv, ki ga prinaša luna v ovnu. Nikar se ne odzivajte tako odrezavo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne ukvarjajte se več z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj vas resnično osrečuje. Vse skupaj bo veliko lažje zvečer, ko luna prehaja v bika in prinaša poglobitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sledili boste načelu, da več glav vsekakor več ve, zato vas bodo dobro sprejeli ter vam prisluhnili. Nikar pa preveč ne izpostavljate svojih prednosti, saj bi vas nekdo lahko napačno ocenil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi zmedenih okoliščin boste nekomu drugemu prepustili odločitev, ki je vaša, in to vas lahko po tihem močno vznemiri. Ker vas bo nekdo težko prepričal, boste tokrat ostali v dvomih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dokončajte dopoldne, ko bo luna še v znamenju ovna, kar ste začeli in ne poskušajte preložiti obveznosti na druge. Pred vami je kar naporen dan, vendar se vam bo vsak trud obrestoval.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da se vam obveznosti samo nabirajo. Energija lune v ovnu prinaša odlične rešitve ter krepi prodornost ter pogumno delovanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo hitro sklepanje. Samozavesten in prepričljiv nastop vam bo odprl tista vrata, ki počasi vodijo v bolj uspešno obdobje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa ga boste zaradi lune v ovnu hitro pozabili. Začnite v določeni zadevi znova in ne bodite zoprni do sebe in do svojih najdražjih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bojte se pokazati pravih čustev in se z njimi na pristen način soočiti, saj vas lahko le ta odprta in iskrena pot popelje k večjemu zadovoljstvu na ljubezenskem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Skozi dan, ko se bo luna še nahajala v ovnu se boste srečali s seboj in svojimi načeli. Hitro boste sposobni poiskati trezno rešitev, kljub temu vas lahko presenetijo čustva.

Vas zanima: PRENEHAJTE SPREMINJATI, ZAČNITE RAJE SPREJEMATI