Dnevni horoskop za soboto 18. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 18. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 18. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 18. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu bo pomembno da predvidevate. Zdaj je primeren čas, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki morda ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni v življenju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaradi morebitnih posledic, ki jih prinaša osebno vpletanje, danes situacija ne bo takšna, kot ste si jo zamislili.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Queen Latifah: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. Hiši znamenja Rib, kar nakazuje da je umirjena, nežna in prijazna oseba, ki se zna v življenju odlično prilagoditi. Vedno je pripravljena na nove dogodivščine in včasih malce samosvoja, kar ji zaradi njene odkritosrčnosti nihče ne zameri. Njena Luna se nahaja v znamenju Leva, kar pomeni, da je za moški spol pravi magnet. V ljubezenskih odnosih je odločna, prodorna in z njo vam nikoli ne bo dolgčas, saj je polna raznih domislic in zdravega humorja.

Venero v znamenju Ovna ni občutljiva in vedno se zna sama postaviti zase. Čez preizkušnje gre lažje kot ostali, saj je samozavestna in prepričana v svoj prav. Je odlična mama, ki zna poskrbeti za svoje otroke na pravi način. Mars v Biku ji olajšuje pridobivanje denarja in bogastva.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Srečko Kosovel, slovenski pesnik
  • Pero Pajk, slovenski esejist
  • Christa Wolf, nemška pisateljica
  • Jože Šlibar, slovenski smučarski skakalec
  • Ingemar Stenmark, švedski alpski smučar

Na današnji dan Mahatma Gandhi obsojen na dvoletno zaporno kazen zaradi državaljanske nepokorščine. Aleksej Leonov kot prvi človek opravi vesoljski sprehod. Smučarski skakalec Robert Kranjec je osvojil mali kristalni globus v smučarskih poletih leta 2012. Rodil se je Rudolf Diesel, nemški inženir, izumitelj in Nikolaj Rimski-Korsakov, ruski skladatelj. Umrl je Peter Musevski, slovenski dramski in filmski igralec in Marij Pregelj, slovenski slikar.

RESNICA TERJA VELIK TRUD, ODKRIVANJE, TVEGANJE, IN OD VAS ZAHTEVA, DA SAMI STOPATE PO POTI, PO KATERI PRED VAMI NI POTOVAL ŠE NIHČE.

Osho
Kakšno bo danes počutje na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje razigrane energije in odprtost.

Katera znamenja zodiaka se boste z lahkoto odtrgala od obveznosti?

Od obveznosti se boste z lahkoto odtrgali biki, raki in ribe.

Preberite tudi: SREČO LAHKO NAJDETE LE V SEBI ali VENERA, KI PREHAJA V BIKA PREBUJA ČUTNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V slabo voljo vas lahko spravijo napetosti med vami in določeno osebo. Ker se ne boste počutili najbolj stabilno nikar preveč ne izpostavljajte, saj se lahko vse skupaj slabo konča.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imeli boste imeli več časa, kot ste načrtovali, tako da boste lahko v miru pripravili vse za zadevo, ki je povezana z domačim okoljem. Prihaja nekaj zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Upate, da se bo nekaj, kar ste zakuhali pred kratkim reševalo drugače. Bodite pripravljeni, da boste morali morda določene zadeve še enkrat znova razložiti, kar vas lahko vznemiri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče. Energijo, ki je bo veliko raje uporabite za izobraževanje ali kakšen pomemben opravek v domačem okolju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V družbi domačih se boste počutili dobro, čeprav se bodo mnenja okoli določene zadeve razlikovala. Nekdo, ki bo v podrejenem položaju, se bo začel boriti za svoj pravice.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v povezavi z domom, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Previdno delujte ob nakupih, saj vas bodo mikale dražje stvari.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na nekatere zadeve nimate vpliva, kar vas bo spravilo v kočljiv položaj. V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Lahko storite kakšen korak, vendar le po tehtnem premisleku.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vodnarju, ki podpira svobodno delovanje bo samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni vam bodo podarili dober občutek in vzdržljivost, da lahko nadaljujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prihaja občutek, da lahko premagate vse, čeprav so na vidiku zastoji. Na vsakem koraku boste pometli s konkurenco ter zavidljivimi pogledi in si zastavili čudovite smernice za prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati, vendar kljub temu ne počnite neumnosti, da se ne boste še enkrat znašli v razočarani poziciji. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobri prijatelji bodo najavili obisk in vam polepšali dan. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili. Veselje vas bo držalo pokonci.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena. Nekaj boste dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI VEDNO NOSIJO S SABO KJUČ DO USPEHA ali OD HIPEROBČUTLJIVOSTI DO HIPERLUCIDNOSTI